2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benimki gecmedi canim o cizgi kaldi. Göbeğimden aşağıya doğru var.
Simdi gecmez canım o cizgi daha uzuyucak sanırım yukari kadar çıkacak yanlış bilmiyorsam tabi 2. 3. Olanlar daha iyi bilir doğumdan sonra kayboluyordur ben onu demek istedim

ben de ilk 3 ay o şekilde yiyordum. ama toparladım şükür. psikolojikti sanırım.
evet takmıyom artık 20 kiloyu aşmasam yeter :)

sallaa sallaaa yer yerinden oynasın şarkısını mırıldan gitsin
ya da böyle yapiyim canım kulagimi tıkıyim

Bende artık hissetmek istiyorum ama benimki gerginlik olarak belli ediyor kendini kasıklarim yirtilicakmis gibi oluyor artık napıyor bilmiyorum tabi tekmelerden uyuyamicagim günlere daha var sanırım yukarı çıksın da biraz daha

Günaydın kızlar,
Dün aşımı oldum.. Aşının dün hiç ağrısı olmadı, bugün de kolumu kaldırırken filan hafif ağrısı oluyor.. Öyle dayanılmaz bir ağrısı olmadı yani..

Doğum günün kutlu olsun canım, kızınızla nice doğum günleri kutlarsınız inşallah...

Bebek galiba o canım.. Benimki de kıpır kıpır, o sertliği sürekli karnımın farklı yerlerinde hissediyorum.. Özellikle de uzanırken.. Artık ayağını mı dayıyor, popişini mi dayıyor bilmiyorum ama bebişlerimiz kendini iyice gösteriyor artık :)

Selam herkese
Bebek telaşının yanına bide boya badana işi çıktı.
Hafta sonu boyacı geliyor ve o telaştan dolayı korkuyorum.
O dert bende de var sorma. Tatil donusune sakliyorum nasil altindan kalkicam bilmiyorum, evden esya eleyip azaltmaya da gidicez cunku bi odayi bosaltmak icin.
Bebek dogdugunda hicbiseyim hazir olmuycak gibi hissediyorum

Ne zaman başladı peki bu hareket benim 18.haftam normal mi tam algılayamam
Canim doktorlar 24.haftaya kadar normal diyolar. Endiselenme. Belki o hareket ediodur da sen gaz falan saniosundur ben 19 da hissettim gaz olmadigindan smdi smdi emin oldum

Ama kızım da 26 da yapılmış o da cok gec dglmı
Oda gecmis biraz gercekten. Neye istinaden o haftada yapmislar ki

Beni de ekleyin buraya çok şükür :)) Yalnız Doğum tarihi 20ocak gibi. Benim gec
Benide ekleyin yavrum burayaaa cinsiyetimiz kız

Son düzenleme:
Canım yaptığın alt açmaya kaç metre kumaş gitti elyaf olarak metrelik mi koydun normal elyaf mi
Canim 80 e 45 yaptim alt acmayi. Elyafida bi yerden parca olarak belese aldim eni genis boyu kisaydi iki kat yaptigimda. Enini tam hizaladim kestim. Kestigimi de boyuna ekleyip diktim. Enini boyunu 80 e 45 e ayarladim.boncuk elyaf diil yani o toplanir. Bu duz elyaf

Evet canım biliyorum metrelik elyaf bende yavaştan basliyacam haftaya inşallah

Beni aile sağlığı merkezinden arayıp aşı için çağırdılar ,
konuşurken yanımda takvim yoktu ,sonradan farkettim 22+6 da çağırmış, 20.haftanı geçsin dedi
ama buda çok geçmiş olmuyor mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…