Tarihimiz aynı olan 5 kisi varız sanırım ve ikimizin kız diğer 3u erkek niye böyle bir inceleme yaptmki şimdi bilemedim neyseBenimde 16.haftam bitmek üzereydi ama göstermedi yaramaz yani durus pozisyonu cok tersdi hatta doktorum saolsn bekledi yürüdük su i çtik tekrar geldik odaya öksürdük ama yok yinede kemik yapısndan bi tahmin istemistim doktorumdan kız demişti sonraki gidismde kız oldugunu yüzde yüz tespit ettik
Piyasayı bilmiyorum ama bana cok geldi canım dikebilicek bir yakınin varsa veya az cok kendin biliyorsan daha uyguna gelir benceEki Görüntüle 2036953
Kızlar 12 parça Babynest emzirme yastığı alt açma pike ve nevresim takımı var. Kumaşı taç lüks akfil rengini ben seçeceğim 400 lira
Sizce nasıl?
Piyasayı bilmiyorum ama bana cok geldi canım dikebilicek bir yakınin varsa veya az cok kendin biliyorsan daha uyguna gelir bence
Riskli gebelik geçirdiğim için iki haftada bir gidiyorum kontrole canım.Merhaba kızlar ultrasona ne kadar aralıkla girmek gerekiyor acaba?? sık sık gitmenin bir zararı var mıdır
Canım cogu insan ayda bir gidiyor ama gerek yok aslında. Birçok kişide hamileliği boyunca birkaç kere gidiyor. Eğer sağlıklıdır hamileliğin varsa sık sık gitmeme gerek yok . Ben en son 14.haftamda gittim sanırım 4 hafta sonra gidecegim neredeyse 10 haftada bir gidiyor olacağım. Niyetim boyleMerhaba kızlar ultrasona ne kadar aralıkla girmek gerekiyor acaba?? sık sık gitmenin bir zararı var mıdır
Oda takımı mi aldın canımBen iki nevresim takimi diktirdim. Kendim kucukleri dikerim die. Ama cok hoslar fikir olsun sana da. Poplin kumas ve nohut battaniye kullandik birinde. Digeri direk poplin. %100 cotton
150 ye 100 yaptirdim olcusunu nevresimin. Carsafi da buyuk yaptirdim 160 a 130. Bebek odasi da geldiginde bakicam toplaniyosa lastikliye cevircem. Foto yukleyemiorum uygulamada. Instagramda tugbadesigns die birine yaptirdim
Yok canım yarın doktora gidecez inş öğrenirizSağol canım Allah razı olsun. Sen Cinsiyeti henüz öğrenmedin mi
Rekor bende o zaman en son kalp atışını dinlemeye gittim 7 haftalıkken şimdide cinsiyet merakından gidicem 20. haftadaCanım cogu insan ayda bir gidiyor ama gerek yok aslında. Birçok kişide hamileliği boyunca birkaç kere gidiyor. Eğer sağlıklıdır hamileliğin varsa sık sık gitmeme gerek yok . Ben en son 14.haftamda gittim sanırım 4 hafta sonra gidecegim neredeyse 10 haftada bir gidiyor olacağım. Niyetim boyle
Çok pahalı alma canım kaliteli kumaşın metresi 10 lira falan kendine al diktir ben öyle yapacamEki Görüntüle 2036953
Kızlar 12 parça Babynest emzirme yastığı alt açma pike ve nevresim takımı var. Kumaşı taç lüks akfil rengini ben seçeceğim 400 lira
Sizce nasıl?
Keyfin nasıl istiyorsa öyle yap canım :)Ben de kendim diksem diye düşündüm ama eşim de uğraşma ona harcayacağın zamanı bana ayır ben alırım dedi. Ama hiç de kulağa geldiği gibi romantik değil. İşinde yardım etmem için. Arşiv belgelerini bilgisayara yazıyorum :/
Çok pahalı alma canım kaliteli kumaşın metresi 10 lira falan kendine al diktir ben öyle yapacam
Canım cogu insan ayda bir gidiyor ama gerek yok aslında. Birçok kişide hamileliği boyunca birkaç kere gidiyor. Eğer sağlıklıdır hamileliğin varsa sık sık gitmeme gerek yok . Ben en son 14.haftamda gittim sanırım 4 hafta sonra gidecegim neredeyse 10 haftada bir gidiyor olacağım. Niyetim boyle
Rekor bende o zaman en son kalp atışını dinlemeye gittim 7 haftalıkken şimdide cinsiyet merakından gidicem 20. haftada
Neyse sağlıklı olsun da
Aynen canım bende çok araştırdım ama bu dikip satanlar gerçekten çok pahali ya bı de kargoda senden olunca 10 katı oluyor sen markalı ürünlerden al indirime girdikçe şimdi araştır sadece acele etme indirimi bulursan burda paylaşmayı da unutma hayırlı mutlu sağlıklı gebelikler diliyorum tatlımSağolasın internette de araştırıyorum tek tek alsam daha ucuza geliyor sanki. Hem markalı kaliteli ürünler
Yok ikinci canım ilki sorunluydu sürekli kanama olunca bı ayağım yatakta bı ayağım hastanedeydi sıkıldım anliyacagin bunda çok şükür bı sorunum yok ama yine de nasıl diye bı sormaya gidecemBen kontrolden bir hafta sonra paranoyaya bağlıyorum en fazla iki hafta dayanıyorum. İlk hamileliğiniz mi
Aynen canım bende çok araştırdım ama bu dikip satanlar gerçekten çok pahali ya bı de kargoda senden olunca 10 katı oluyor sen markalı ürünlerden al indirime girdikçe şimdi araştır sadece acele etme indirimi bulursan burda paylaşmayı da unutma hayırlı mutlu sağlıklı gebelikler diliyorum tatlım
Yok ikinci canım ilki sorunluydu sürekli kanama olunca bı ayağım yatakta bı ayağım hastanedeydi sıkıldım anliyacagin bunda çok şükür bı sorunum yok ama yine de nasıl diye bı sormaya gidecem
O zaman korkman normal canım şimdi nasılsın inşallah bu sorunun yokturTeşekkür ederim ❤
İlk başlarda benimkisi de kanamalıydı önceden de bir düşüğüm olunca fazla korkuyorum herhalde inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
benim ki de pozisyonu uygun değil dedi bacakları kapalı dedi ben rahatsız olduğum için haftalık kontrole gidiyorum bu 3 oldu göstermedi dr hic bi tahminde bulunmuyo söylemiBenimde 16.haftam bitmek üzereydi ama göstermedi yaramaz yani durus pozisyonu cok tersdi hatta doktorum saolsn bekledi yürüdük su i çtik tekrar geldik odaya öksürdük ama yok yinede kemik yapısndan bi tahmin istemistim doktorumdan kız demişti sonraki gidismde kız oldugunu yüzde yüz tespit ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?