Yalniz ben alacagim besigin komodin ustune gore ayarladim olcusunu. Biraz buyuk olabilir o nedenle. Bide cift kat elyaf olunca kalin oldu cantaya koyup tasimalik bisi diil bence. Evde kullanmak icin yaptm ben. Puset ortusu falan da diktikce paylasirim
Yalniz ben alacagim besigin komodin ustune gore ayarladim olcusunu. Biraz buyuk olabilir o nedenle. Bide cift kat elyaf olunca kalin oldu cantaya koyup tasimalik bisi diil bence. Evde kullanmak icin yaptm ben. Puset ortusu falan da diktikce paylasirim
Tamam canım zaten dışarı için kullan at alicam
Canım sen dikmeye basla bana da fikir olur ben hazır almaktan yana değilim bu tür şeyleri yastığını nevresim takımını falan hep kendim dikmek istiyorum inşallah
Canim doktorlar 24.haftaya kadar normal diyolar. Endiselenme. Belki o hareket ediodur da sen gaz falan saniosundur ben 19 da hissettim gaz olmadigindan smdi smdi emin oldum
Oda gecmis biraz gercekten. Neye istinaden o haftada yapmislar ki
Tamam canım zaten dışarı için kullan at alicam
Canım sen dikmeye basla bana da fikir olur ben hazır almaktan yana değilim bu tür şeyleri yastığını nevresim takımını falan hep kendim dikmek istiyorum inşallah
Ben iki nevresim takimi diktirdim. Kendim kucukleri dikerim die. Ama cok hoslar fikir olsun sana da. Poplin kumas ve nohut battaniye kullandik birinde. Digeri direk poplin. %100 cotton
150 ye 100 yaptirdim olcusunu nevresimin. Carsafi da buyuk yaptirdim 160 a 130. Bebek odasi da geldiginde bakicam toplaniyosa lastikliye cevircem. Foto yukleyemiorum uygulamada. Instagramda tugbadesigns die birine yaptirdim
Ben iki nevresim takimi diktirdim. Kendim kucukleri dikerim die. Ama cok hoslar fikir olsun sana da. Poplin kumas ve nohut battaniye kullandik birinde. Digeri direk poplin. %100 cotton
150 ye 100 yaptirdim olcusunu nevresimin. Carsafi da buyuk yaptirdim 160 a 130. Bebek odasi da geldiginde bakicam toplaniyosa lastikliye cevircem. Foto yukleyemiorum uygulamada. Instagramda tugbadesigns die birine yaptirdim
Maşallah sana valla ben de heves ediyorum sen yaptıkça. Sanırım dayanamayıp dikiş makinası alacağım :) annem facebooktan bir kadın bulmuş fiyat alalım ona yaptır dedi karar veremedim
Benimde 16.haftam bitmek üzereydi ama göstermedi yaramaz yani durus pozisyonu cok tersdi hatta doktorum saolsn bekledi yürüdük su i çtik tekrar geldik odaya öksürdük ama yok yinede kemik yapısndan bi tahmin istemistim doktorumdan kız demişti sonraki gidismde kız oldugunu yüzde yüz tespit ettik
17+6da öğrendim canım oda detaylida yoksa benimkide göstermedi doktor kontrolunde arkasini dönüyordu hep ve sonuç kız nazlı kızım seninkide kızdır belki ya da biraz daha beklemen lazım