2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
400 tl cok pahali. Ben cift en kumasin metresini 10 tlden aldm. Kendin dikmek en zevklisi. Makineden beklentin cok yoksa dun a101 e gittigimde gormustum singer onu alabilirsin.
Kocalar hep boyleler bende bilgisayara isliyorum fisleri falan hemen amaan aliriz bosver deyip isleri iteliyo bana.

Oda takımı mi aldın canım
Daha almadim annemler alicaklar ilk bebek.diye ama sectim bayramdan sonra babam konusucak alicak artk ne zaman gelirse. Cilek baby cotton alicam ilk hamile oldugumdan beri bunu istiyorum

17+6da öğrendim canım oda detaylida yoksa benimkide göstermedi doktor kontrolunde arkasini dönüyordu hep ve sonuç kız nazlı kızım seninkide kızdır belki ya da biraz daha beklemen lazım
Doktor uğraşıyor ama çok inatçı bir bebek olacak uğraştıkça sırtını dönüyo bugün tam 17 haftalık olduk bi arkadasın ki kız ve 16 haftalık ken öğrendi benim ki de inadından dr dediği gibi göstermiyor biseyler almak istiyorum artik

meltem_kaya
Bu attigin fotodaki herseyin kalibi internette var. Bulamadiklarimizi da ben kurs hocam vardi ona cikarttircam.hic gidip para verme o kadar. Yavas yavas parca parca keser dikeriz. Acelemiz yok boylesi daha hesapli ve daha eglenceli

Oo ne güzel hayırlısıyla al kullan canım bana kimseden hayır yok Allah muhtaç etmesin yeter

Aynen her şeyin kalıbını senden bekliyorum beraber herşeyi kendimiz yapalım hem zaman geçer hem de el emeği başka ya

Kızlar bugün göbeğim küçüldü sanki ya az mı yedim gazım mı yok anlamadım sizinkiler ne durumda 80 cm olmuş bile

Kızlar bugün göbeğim küçüldü sanki ya az mı yedim gazım mı yok anlamadım sizinkiler ne durumda 80 cm olmuş bile
canım bazen benim de küçülüyor sanki gazım olmadığında özellikle , hele sabahları yeni yeni kendini belli ediyor daha... muhtemelen senin de o yüzdendir

Arada decavit kullanıyorum canım kan ilacinada basliyacam ama kabızlıktan korkuyorum
Devlet hastanesine gitmeye useniyorsan olmadi en yakin saglik ocagina gidip aile hekimine danis canim vitaminlerle ilgili.
Ben feramat demir hapi kullaniyotum. Cok sikinti cikarmadi bana. Devit damla ve previte positive. Bu aydan sonra vitamine ihtiyac duyuyor vucut ihmal etme bence

Teşekkur ederim bu konularda hiç bilgim yok zarar etmek istemiyorum bi de hamileliğin başından beri bi halsizlik tembellik gidiyor valla havanın serin olduğu zaman karar almak lazım

canım bazen benim de küçülüyor sanki gazım olmadığında özellikle , hele sabahları yeni yeni kendini belli ediyor daha... muhtemelen senin de o yüzdendir
Geçen hafta sanki 9 aylık gibiydim canım kıyafetler bile sıkıyordu bu hafta normal küçük bı göbişüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…