2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Geçen hafta sanki 9 aylık gibiydim canım kıyafetler bile sıkıyordu bu hafta normal küçük bı göbişüm var
benimkini görsen şimdi büyük baya, ama sabahları minnacık.. eşim diyor ki hiç belli olmuyor, ben de sakladım bebişimizi diyorum gün içinde yiyip içtiklerimizle alakalı bence, akşama doğru yavaş yavaş şişiyor

Yarın doktora gidicem canım orda baktiririm her şeye
Devit damla ne için acaba
Sağ ol canım senin kan ilacını araştırıyım deniyim

Aynen her şeyin kalıbını senden bekliyorum beraber herşeyi kendimiz yapalım hem zaman geçer hem de el emeği başka ya
Ben bundan sonra dikerken okculeriyle falan foti cekiyim paylasayim

Bunlar ne ki ne işe yarıyor ben dikiş biliyorum ama ne olduklarını anlamadım
Canim bebek icin set bu. Babynest emzirme yastigi nevresim alt acma ortusu puset ortusu emzirme onlugu ve benzeri seyler iste
Teşekkur ederim bu konularda hiç bilgim yok zarar etmek istemiyorum bi de hamileliğin başından beri bi halsizlik tembellik gidiyor valla havanın serin olduğu zaman karar almak lazım
Ay dogru. Sicaktan ayilip bayiliorum. Bi kendime geliorum uyumusum. Sonbahar geleydi bi

Aynen canım aşama aşama paylaş sen

Merhabalar.3lu tarama testi sonucundan anlayan var mi acaba? Tatildeykn yaptrdm sonuc donnce cikti.annem almis doktor normal ama bir degerin orani biraz dusuk onun icin isterse bir kan testi soylems yaptrabilr demis.
Sıkıntı yok canım maşallah sorun yok :)

Canim hic hatirlamiyorum kac ciktigini bakmadim bile dr bu sekil kullan deyince Tahlil dosyalarim da esimin arabada.
Neden az mi geldi damla sayisi cok mu

Yok canım benim 25 cikti da Dvit kullanmadım sana hangi değer için verdi diye merak ettim

Eskiden 9 falan çıkmışti günde 30 damla vermişti sanırım :) neyseki yükselmiş :)

Ben kontrolden bir hafta sonra paranoyaya bağlıyorum en fazla iki hafta dayanıyorum. İlk hamileliğiniz mi
Benim ilk canım. Ya eskiler böyle sık sık gitmezlermis doktora şimdi bide aile sağlığı merkezlerinde kalp atışı dinlenebiliyormus falan ben daha seyrek gidecek canım. Şimdiye kadar ya 4 haftada yada 6 haftada bir gittim. İlk defa rekor kırarak 10 haftayı bulacagim inşallah

Hm evet biraz celiskili olmuş canım ama yine de acele etme daha uyguna bulursun veya diktircek bir yer zaman var nasılsa

Yok canım benim 25 cikti da Dvit kullanmadım sana hangi değer için verdi diye merak ettim

Eskiden 9 falan çıkmışti günde 30 damla vermişti sanırım :) neyseki yükselmiş :)
Ben simdiye kadar bi ilk saglik ocagi tahlillerini yaptirdim onun uzerine demir hapina erken baslamistim.
Ondan donra sadece trhlikeli enfeksiyonlari gecirip gecirilmedigime bakildi igg ve igm lerine.
Yanlis ta soylemis olmayayim ama simdi hatirladim da d vitamini eksikligi cok goruluyor deyip onlem olarak ta baslamis olabilir cunku ben multivitamine daha dun basladim.
Bu cuma tetanoz asisi icin gittigimde tekrar bir kan sayimi yapilacak.

Anladım canım güzel çıkar inşallah tüm değerlerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…