- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
benimkini görsen şimdi büyük baya, ama sabahları minnacık.. eşim diyor ki hiç belli olmuyor, ben de sakladım bebişimizi diyorumGeçen hafta sanki 9 aylık gibiydim canım kıyafetler bile sıkıyordu bu hafta normal küçük bı göbişüm var
Yarın doktora gidicem canım orda baktiririm her şeyeDevlet hastanesine gitmeye useniyorsan olmadi en yakin saglik ocagina gidip aile hekimine danis canim vitaminlerle ilgili.
Ben feramat demir hapi kullaniyotum. Cok sikinti cikarmadi bana. Devit damla ve previte positive. Bu aydan sonra vitamine ihtiyac duyuyor vucut ihmal etme bence
Ben bundan sonra dikerken okculeriyle falan foti cekiyim paylasayimAynen her şeyin kalıbını senden bekliyorum beraber herşeyi kendimiz yapalım hem zaman geçer hem de el emeği başka ya
Canim bebek icin set bu. Babynest emzirme yastigi nevresim alt acma ortusu puset ortusu emzirme onlugu ve benzeri seyler isteBunlar ne ki ne işe yarıyor ben dikiş biliyorum ama ne olduklarını anlamadım
Ay dogru. Sicaktan ayilip bayiliorum. Bi kendime geliorum uyumusum. Sonbahar geleydi biTeşekkur ederim bu konularda hiç bilgim yok zarar etmek istemiyorum bi de hamileliğin başından beri bi halsizlik tembellik gidiyor valla havanın serin olduğu zaman karar almak lazım
D vitamini damlasi gunde 14 damla kullaniliyoYarın doktora gidicem canım orda baktiririm her şeye
Devit damla ne için acaba
Sağ ol canım senin kan ilacını araştırıyım deniyim
Aynen canım aşama aşama paylaş senBen bundan sonra dikerken okculeriyle falan foti cekiyim paylasayim
Canim bebek icin set bu. Babynest emzirme yastigi nevresim alt acma ortusu puset ortusu emzirme onlugu ve benzeri seyler iste
Ay dogru. Sicaktan ayilip bayiliorum. Bi kendime geliorum uyumusum. Sonbahar geleydi bi
Gerek var mı kiD vitamini damlasi gunde 14 damla kullaniliyo
Hamilelikte d vitamini eksikligi sik gorulen bir durum.G
Gerek var mı ki
Cinsiyeti ne senin bebisin :))
Evde devit 3 damla var bende mi icsemHamilelikte d vitamini eksikligi sik gorulen bir durum.
Oglus geliyor insallah
AminnnEvde devit 3 damla var bende mi icsem
Günümüz aynı canım bende yarın ogrenecem bakalım cinsiyette aynı mı
Hakkimizda her şeyin hayırlısı olsun canım
Sıkıntı yok canım maşallah sorun yok :)Merhabalar.3lu tarama testi sonucundan anlayan var mi acaba? Tatildeykn yaptrdm sonuc donnce cikti.annem almis doktor normal ama bir degerin orani biraz dusuk onun icin isterse bir kan testi soylems yaptrabilr demis.
D vitamini damlasi gunde 14 damla kullaniliyo
Canim hic hatirlamiyorum kac ciktigini bakmadim bile dr bu sekil kullan deyince Tahlil dosyalarim da esimin arabada.Dvit kaç çıkmıştı canım senin
Süpersin ve tebrik ediyorumRekor bende o zaman en son kalp atışını dinlemeye gittim 7 haftalıkken şimdide cinsiyet merakından gidicem 20. haftada
Neyse sağlıklı olsun da
Canim hic hatirlamiyorum kac ciktigini bakmadim bile dr bu sekil kullan deyince Tahlil dosyalarim da esimin arabada.
Neden az mi geldi damla sayisi cok mu
Aa nedenSüpersin ve tebrik ediyorum
Benim ilk canım. Ya eskiler böyle sık sık gitmezlermis doktora şimdi bide aile sağlığı merkezlerinde kalp atışı dinlenebiliyormus falan ben daha seyrek gidecek canım. Şimdiye kadar ya 4 haftada yada 6 haftada bir gittim. İlk defa rekor kırarak 10 haftayı bulacagim inşallahBen kontrolden bir hafta sonra paranoyaya bağlıyorum en fazla iki hafta dayanıyorum. İlk hamileliğiniz mi
Demin arkadaşın dediği gibi insan ne kadar sık giderse o kadar paranoyak oluyor, biraz kafayı rahat bırakmak lazım Allah korusun bebeklerimiziAa neden
Hm evet biraz celiskili olmuş canım ama yine de acele etme daha uyguna bulursun veya diktircek bir yer zaman var nasılsaBen de kendim diksem diye düşündüm ama eşim de uğraşma ona harcayacağın zamanı bana ayır ben alırım dedi. Ama hiç de kulağa geldiği gibi romantik değil. İşinde yardım etmem için. Arşiv belgelerini bilgisayara yazıyorum :/
Ben simdiye kadar bi ilk saglik ocagi tahlillerini yaptirdim onun uzerine demir hapina erken baslamistim.Yok canım benim 25 cikti da Dvit kullanmadım sana hangi değer için verdi diye merak ettim
Eskiden 9 falan çıkmışti günde 30 damla vermişti sanırım :) neyseki yükselmiş :)
Ben simdiye kadar bi ilk saglik ocagi tahlillerini yaptirdim onun uzerine demir hapina erken baslamistim.
Ondan donra sadece trhlikeli enfeksiyonlari gecirip gecirilmedigime bakildi igg ve igm lerine.
Yanlis ta soylemis olmayayim ama simdi hatirladim da d vitamini eksikligi cok goruluyor deyip onlem olarak ta baslamis olabilir cunku ben multivitamine daha dun basladim.
Bu cuma tetanoz asisi icin gittigimde tekrar bir kan sayimi yapilacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?