2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bana da inatçı bu uğraştiricak bizi dedi doktor sağlıkli olsunlarda canım

Insallah simdi multivitamine de basladim eksik varsa bile onlar tamamlar artik. Malum icimizde bir insan bastan yaratiliyor mucizevi sekilde, kimbilir nasil somuruyolar bizi :)

Ben de ilk 3 ay folik asit sonrası krill yağı ve demir ilacı başladım bakalım sırada neler var :)

Merhaba arkadaşlar.. Bende inşaallah nasip olursa ocakta doğum yapıcam.. Bizimki erkek.. İsmine daha karar veremedik.. Sizler karar verdinizmi?

Mete ya da ayaz şu an düşünülüyor canım

Yiğit Batu efe kaan Alp konuşuldu ama eşim begenmedi bunları

Öz türkçe olmasi ilk kriter mumkunse türkçe karakter olmaması :)

Kızlar bu ay karnım çok büyüdü baştan beri aldığım kilo 7 ye çıktı.. Az önce sinirden ağladım bikini bölgeme ağda yapamadım kendimi fil gibi hissediyorum. Yarın kuaföre gidicem ama hijyenik olmaz diye kaygılarım var.. İlk olacak..

@yyaren061 @Saaraa cerenkar kızlar nerdesiniz merak ettim uzun zaman oldu görüşemedik inşallah sizde bebislerde iyidir
Teşekkürler cnm sen nasılsın diğer topiğe daha çok uğruyorum ben yeni gördüm mesajını. günümüz yakınmış ayrıntılıyı ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?

Bir şey olmaz canım. Ben her ay güvendiğim bir Yere gidiyorum sıkıntı olmuyor. Benim karnım da kocaman. Varsın olsun bu göbekleri hasretle bekleyen o kadar çok kişi var ki. :)

Bir şey olmaz canım. Ben her ay güvendiğim bir Yere gidiyorum sıkıntı olmuyor. Benim karnım da kocaman. Varsın olsun bu göbekleri hasretle bekleyen o kadar çok kişi var ki. :)

Haklısın şikayet etmemek lazım ama eğil ayna tut kan ter içinde kal sinirlerim bozuldu..
tanıdığım kuaför ama ağda kısmına hiç bakmamıştım inşallah temizdir.

Karnım ve göğüslerim dev gibi 8 aylık gibi ama herkes diğer yerlerin zayıflamış diyor..

Hiç uğraşma canım Ya git 10 dk hallet gel boşver :)

Benimki de 8 aylık karşılıklı olsak tokustururduk hahahhaha:)

Kalsiyum icerin bir multi vitamin ben 8. Haftadan beri kullaniyorum doktorum emzirirkende kullanacaksin dedi yoksa dis kaybi vs... olur dedi
Doktorum sağolsun hiç öyle birşeyden bahsetmedi. Bugün de sağlık ocağından kan tahlillermi aldım onlar da düşük çıktı :O)

nasılsın cnm..ben Dr gittim tiroit yüksek çıktı. bu günde onun için Dr gittim. yarın sonucu çıkacak. . bide çok aşırı derecede mantar enfeksiyonu olmuşum bio kadın fitil kullanıyorum. bebeğe zarar verir mi bilmiyorum. Dr yazdı sonuçta ama yinede korku var. .

Ay bugün duşda bende o bölgemi göremedim nerdeyse bundan sonra zor işimiz.. Benimde baya büyüdü karnım.. Ama olsun bebişlerimiz gelcek inşaallah..

İyi bari canım belirledikleriniz var. Ay bizde belirlesek bi:)

İyi bari canım belirledikleriniz var. Ay bizde belirlesek bi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…