2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben bayramdan sonra ayrıntılı usg çektirecem

Teşekkürler cnm sen nasılsın diğer topiğe daha çok uğruyorum ben yeni gördüm mesajını. günümüz yakınmış ayrıntılıyı ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?
Canım bende iki topic arasında gidip geliyorum burası daha yoğun amaa girdin mı cikamıyorsun

Bana da inatçı bu uğraştiricak bizi dedi doktor sağlıkli olsunlarda canım
Aynen sağlıklı olsunda doğuma kadar göstermesin daha öncede 2 kaybim var bu 3 gebeliğim riskli olduğu için iyi olmasından başka bisey istemiyorum ama ister istemez acaba ne diye insan düşünmeden edemiyo

Teşekkürler cnm sen nasılsın diğer topiğe daha çok uğruyorum ben yeni gördüm mesajını. günümüz yakınmış ayrıntılıyı ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun?
Diğer topik derken?
Yaptirmiyacam canım yarın kontrole gidicem o kadar :)

Merhaba arkadaşlar.. Bende inşaallah nasip olursa ocakta doğum yapıcam.. Bizimki erkek.. İsmine daha karar veremedik.. Sizler karar verdinizmi?
Biz ahmet kuzey koycaz hayirlisiyla. Ilk baslarda ahmet emir demistik ama sonra bunda kaldik
Ayy ne buyuk dertler.allahiiiim 2 ay sonra napcaz acaba

Canım bende iki topic arasında gidip geliyorum burası daha yoğun amaa girdin mı cikamıyorsun
Hangi topik benim niye haberim yok

Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla

Hayırlı uğurlu olsun. Senin adına çok mutlu oldum. İnşallah Rabbim hepimize hayırlısı ile evlatlarını kucağına almayı nasip eder.

Cok sevindim canim. Kucagina da saglikla almak nasip olsun

Çok mutlu oldum ne güzel bir haber bu Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar herkese iyi akşamlar :) arada yazılanları okuyorum bebişlerin cinsiyetleri de isimleri de hayırlı olsun :) aranızda öğretmen var mı izin konusunda ne yapacağını merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…