2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kuaföre tekrar hatirlat istersen hijyen konusunu ... Fil mi ???? Oyyyy karnında kuzun var neden öyle düşünüyorsun ki.... Ben 65 ile hamile kaldım 72 kg olmusum göbek kocaman veeee ben pek mutluyum orda bir prenses var ...daha az kilo alsaydım iyiydi ama yapcak bişey yok kızım ve ben böyleyiz canımız sağolsun

Aynen sağlıklı olsunda doğuma kadar göstermesin daha öncede 2 kaybim var bu 3 gebeliğim riskli olduğu için iyi olmasından başka bisey istemiyorum ama ister istemez acaba ne diye insan düşünmeden edemiyo
Sağlık olmaları öncelik ama dediğin gibi merak ediyor insan insaAllah yakın zamanda ogrenirsin canım

Senin cinsiyet degisimden sonra son muayeneme ulan belki benmkide degisir diyerek gittim. Doktor bak cok net erkek dedi. vay sansima dedm

D ile mi yazılıyormus canım ben t sanardim

Adıyla büyüsün

Haklısın bir an sinirlerim bozuldu sanirimben de 64 le başladım 71 oldum hamile kalmadan önce 15 kilo vermiştim diyet ve sporla bebisim sağlıklı olsunda veririm tekrar napalim

Kızlar artık sormamın zamanı geldi agdayi nasıl yapıyorsunuz ben güvenilir bı kuaför bulup ona yaptiracam malum göbekten artık alt katı gördüğüm yok

Haklısın bir an sinirlerim bozuldu sanirimben de 64 le başladım 71 oldum hamile kalmadan önce 15 kilo vermiştim diyet ve sporla bebisim sağlıklı olsunda veririm tekrar napalim
bende beş buçuk kilo verdim hamile kaldim şimdi 5 kilo aldim bile bundan sonra dikkkat etmek gerekiyor fazla kilo şeker cikarabilir allah korusun
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah

Eki Görüntüle 2036953

Kızlar 12 parça Babynest emzirme yastığı alt açma pike ve nevresim takımı var. Kumaşı taç lüks akfil rengini ben seçeceğim 400 lira

Sizce nasıl?
Kullan at alt acma ortuleri o kadar pratik ki hic gerek yok bence bana ekstra is yaratir yer kaplar gibi geliyor bu tarz seyler

Canım kilo hepimizin sorunu yaa hayırlısıyla sağlıkla doğuralım inşallah sonra zayıflama topiği açar hep beraber zayıflarız

Kızlar artık sormamın zamanı geldi agdayi nasıl yapıyorsunuz ben güvenilir bı kuaför bulup ona yaptiracam malum göbekten artık alt katı gördüğüm yok
Canım benim karnım pek büyümedi yaa şimdilik ağda sorun yok ama şimdiden seni zorluyorsa 8/9 aylıkken napıcaz biz? kuaför diyecem ama o da rahat olmaz sanki

Ağdayi doktorunla konustun mu canim. Hani kendini kasiyorsun ya ister istemez bi sorun olmuyor değil mi kendimizi sıksak bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…