2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
O dert bende de var sorma. Tatil donusune sakliyorum nasil altindan kalkicam bilmiyorum, evden esya eleyip azaltmaya da gidicez cunku bi odayi bosaltmak icin.
Bebek dogdugunda hicbiseyim hazir olmuycak gibi hissediyorum

Hiç sırma annem gelecek yarına bakalım toparlayacağız benimde çok yardımım olmuyor ama napalım

Canım baby nest istiyorsan instagram da mybabyhome diye bir hesap var, onun babynest leri bayağı güzel görünüyor, benim hoşuma gidiyor yani, hatta düşünüyorum sipariş versem mi diye.. Yalnız şimdilik kullanışlı olup olmayacağı konusunda kararsızım..
Nerde hatırlamıyorum ama bir yerde okumuştum, baby nest yerine eğimli reflü yatakları ve ya bebekler için, iki yanında desteği de var, onların daha kullanışlı olduğu yazıyordu..
Bu paylaştığın takımın diğer parçaları için de, eğer el emeğim olsun dersen kendin dik elinden gelirse, ya da ev tekstil markalarınım çok güzel bebek nevresim takımları var, onlardan alabilirsin.. Hem daha şık, hem daha uygun olur indirimleri de takip edersen.. Emzirme yastığı, emzirme önlüğü gibi ufak tefek şeyleri de çok ucuza bulabilirsin zaten piyasada..

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydınnn
Devlet hastaneleri bu 10 günlük izinde kapalı dimi poliklinikler yani pazartesi tiroidlerimin kontrolü için gidecektim ona göre kan vericem önceden sonucu götürecektim direk yoksa vermem kan bayramdan sonraya bırakırım yeni olmuş olur

Bence kapalı olur canım sadece aciller açık sen bayram.sonrasi hallet :)

Gunaydinnn:))

Günaydınnnn..
İdrar tahlili yaptırdım sabah. Ph yüksek çıktı. Ne anlama geliyor acaba? Doktoruma da yazdım. Bakalım bekliyorum.

Eklentiler

• Adsız.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 72
Gunaydin kızlar uclu tarama testini zaman yapmamiz gerekiyor en gec kacinci haftada olmasi lazim bilgi verirseniz sevinirim :)

Ben 18 oldum canım gecen hafta yaptırmiştim şükür bisi olmadi Doktorunuz hatırlatıyor Zaten yeter ki para verelim

Canım bende de oldu temizliğe cok dikkat et ben pamuklu camasira ütü basıp giyiyorum artık iyice hassas olduk ondan kolay oluyormus boyle seyler bir sey olmaz korkma canım

Bende kullandım canım onu. Bebeğe zarar verecek birşeyi doktor yazmaz. Zaten hamilelikte kullanılabiliniyor. Hem mantar bebek için daha zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…