2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydın hamişler
ben son bir haftadır çok şiddetli sırt ağrısı ve el uyuşması yaşıyorum
var mı benim gibi olan

Bende kullandım canım onu. Bebeğe zarar verecek birşeyi doktor yazmaz. Zaten hamilelikte kullanılabiliniyor. Hem mantar bebek için daha zararlı
dogru kullanmaman daha cok zarar verir bende oyle biliyorum benim de birinci ayda oldu ilac kullandim gecti bebege zarar verecek ilaci vermez doktor gecmis olsun

Bende kullandım canım onu. Bebeğe zarar verecek birşeyi doktor yazmaz. Zaten hamilelikte kullanılabiliniyor. Hem mantar bebek için daha zararlı
dogru kullanmaman daha cok zarar verir bende oyle biliyorum benim de birinci ayda oldu ilac kullandim gecti bebege zarar verecek ilaci vermez doktor gecmis olsun

Kızlar artık sormamın zamanı geldi agdayi nasıl yapıyorsunuz ben güvenilir bı kuaför bulup ona yaptiracam malum göbekten artık alt katı gördüğüm yok

Ağdayi doktorunla konustun mu canim. Hani kendini kasiyorsun ya ister istemez bi sorun olmuyor değil mi kendimizi sıksak bile

Günaydın kızlar agdadan geldim dusumu da aldım ohh mis gibi.. 15 senedir ugrastigima harcadığım zamana acıdım. Kasmadim kendimi utanmadim hijyen konusunda endişem vardı ama agda kısmı tertemizdi çamaşır suyu kokuyordu. Gitmişken birkaç yerime daha yaptırdım. Yok epilasyon cihazı yok ağda makinası valla hepsi vardı ben de ama bundan sonra elimi sürmem. Bundan sonra her ay komple ağlada gitcem kol bıyık kaş dahil 100 lira. valla bu zamana kadar harcadığım zamana üzgünüm tavsiye ederim

egemenhalit mantar diyince bana gel canım benim hiç geçmedi çaresi yok bence sağlıklı beslenme ve temizlige dikkat edecen sürekli ilaçla biraz hafifliyor

Aynen canım temiz yer bulursan uygun ve kolay 10 dkda bitiyor bende yaptiracam artik

Benimki de doktoruma hiç göstermiyor taklalar atıyor ama bacak kapalı. 16. Hafta da başka doktor görmüştü kız demişti ama hala emin değilim. Artık ayrintilida görmek nasip olur insallah

Haklısın bir an sinirlerim bozuldu sanirimben de 64 le başladım 71 oldum hamile kalmadan önce 15 kilo vermiştim diyet ve sporla bebisim sağlıklı olsunda veririm tekrar napalim
kızımda 20 kilo almıştım ve 92 ile doğuma girdim :) 24 ay emzirdim ve hiçbirsey yapmadan 27 kilo verdim :) kızım bana yardımcı oldu... 2. kızımdan da aynı güzelliği bekliyorum tabii

kızımda 20 kilo almıştım ve 92 ile doğuma girdim :) 24 ay emzirdim ve hiçbirsey yapmadan 27 kilo verdim :) kızım bana yardımcı oldu... 2. kızımdan da aynı güzelliği bekliyorum tabii

Maşallah süper vermissin ben de emzirmeyi çok istiyorum insallah emer. Hem bebisin sağlığı hem bizim için.. annem çocuklarını birer ay emzirebilmis emmemisiz ınş öyle olmaz..

Kızlar merhaba uzun süredir hiç yazamadım umarım herkes iyidir.. ben en son mide yanması şikayetimi belirtmiştim keza hala aynı şikayetim var ve artıyor lansor kullanmaya başladım bugün itibariyle daha iyi gibiyim. İsim konusunda sanırım az çok bir fikrimiz var :) biz de bebek arabası için chipolino ya karar verdik fikirleriniz nedir acaba ? Bu arada bugaboo inglesina stokke den chipolino ya döndüm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…