2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Geçmiş olsun canım.. Biran önce rahatlarsın inşallah... Bebek arabası kararınız da hayırlı olsun, ben hala karar veremedim.. İlk başlarda stokke ve mima vardı aklımda, kullananlar onların çok kullanışlı olmadığını söylediler, inglesina tavsiye edildi.. Şİmdilik aklımda inglesina var ama çok emin de değilim.. Bir de pierre cardin'in twist exclusive var aklımda seçenek olarak... Chipolino'yu duymamıştım, bir bakayım ona da..

Rica ederim canım 2 lş testin iyi çıktı ise 3 lüyü gerek görmüyor BaZı doktorlar Benin 3 lü riskli çıktı ki yanılma payı en yüksek test 3 lü testmiş 2 li iyi çıktığı halde bende 3 lü de yaptırdım 33 yaşındayım yas riskinden dolayı oranım 381/1 çıktı doktor beni araştırma hastanesine gönderdi perinatoloji bölümüne aminosentez gerekli mi değil mi diye kabus gibi günler geçirdim orda detaylı ultrasona girdim cok şükür Gerek kalmadı ama kabus gibi günler geçirdim gerc ekten

alara bende 31 yaşındayım yanlış hatırlamıyorsam 3'lü benimde 380 lerde çıktı ama birşey söylemedi ayrıntılı var dedi 3'lüye gerk yok demişti ben ısrar edince yaptı ikili normaldi
ya gerçekten bence 3'lü 4'lü hiç yaptırmayacaksın kafa karışıklığından başk abirşey değil bence

İnglesina yı ablam direk İtalya'dan alacaktı ona rağmen vazgeçtim şöyle ki gerçekten çok az kullanılıyormuş he tabi bebekten bebeğe değişir tabi ama chipolino da İtalyan markasıymış sadece Bulgaristan üretimliymiş, beni cezbeden kısmı renk desen ve ağırlığı oldu nina ve etro arasında kaldım ama etro 10,5 kilo :)

Gerçekten haklısın ilk gebeliğim ve tecrubesizim bilgili olsam yaparmıydım günlerce ağladım bayramdan sonraya da ayrıntılı renkli ultrasona giricem insallah meleklerimiz sağlıklı sıhhatlidir sağlıkla doğarlar

kızlar merhaba,aranızda omega 3 kullanan var mı?ben kullanmadım hiç ama bu ara nette çok fazla omega 3 yazısı okuyorum.kullanmaya karar verdim.kullananlar ne marka kullanıyor acaba?bi yardımcı olsanız.
doktor bu konuda birşey önermedi bana ama eşim bi soralım diyor bende acele etmiyorum çok katkı almayayım doğal olsun diyorum ceviz yemeye çalışıyorum balık pek yemedim açıkçası ama kışa haftada 1-2 koyarım menüye inşallah

İçine sinen bir şey bulmuş olmana sevindim valla.. Darısı bana inşallah.. Dediğin gibi bazı bebekler hiç sevmeyebiliyor bebek arabasını, çok para verip sonra kullanamadan bir kenara koymak da istemiyorum tabii ... Bakalım,zor bu işler yaa.. Ben çok çok detaycı ve de çok çok çok kararsız bir insanım bir de, her detayı iyice düşünmeden karar veremiyorum.. Nasıl olup bitecek benim bu alışveriş bilmiyorum

kızlar bugun tetanoz aşımı yaptırdım aile hekimliğinde. doppler ile kalp atışlarını dinledi 145 çıktı, herşey yolunda yani ama bugün bebeğim çok hereketli değil, neden acaba sizce ?

Kızlar merhabalar
Ayrıntılı ultrasondan çıktım. .diğer tüm herşey normal ama ensede biraz kalınlık çıktı. .doktor genel goruntun iyi ama aklın kalmasın amniyosentez veya harmony test den yaptır bence dedi..
Bende şaşkınım ve üzüldüm biraz tabi.böyle bişey başına gelen var mı? Bi yanım diyor ki Allahın izniyle bi sorun yok..öbür yanım bu kadar hafta aklım kalır mı diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

Ben de kademe ve derece ilerlemesi devam ediyor diye biliyorum son çıkan torba yasayla.
aa bende bunu bilmiyordum sadece o ücretli izni bikaç kere alabiliyoruz diye biliyordum mesela 3 ay çalıştık 6 ay ücretsiz devam edip tekrar ücretsiz alınabiliyor gibi bu konuda bilginiz var mı kızlar..

merhaba ,
benimde kararım inglesina , hatta çok yakın bir arkadaşım şuan oğlu 10 aylık dün onunla konuştuk ve kesinlikle inglesina tavsiye etti, çok memnunmuş.aklında bulunsun bu kullanıcı tavsiyeside :)

kızlar bugun tetanoz aşımı yaptırdım aile hekimliğinde. doppler ile kalp atışlarını dinledi 145 çıktı, herşey yolunda yani ama bugün bebeğim çok hereketli değil, neden acaba sizce ?
Daha küçük canım hareketlerinin düzenli olmaması normal 6. Aydan sonra düzenli olur

Kesin erkek. Canim ozele bi gitsen. En uygun doktor hangisiyse yine devlettekilerden daha ilgili
Canm normal doktoruna gidip bi belirt bi de o baksin ense kalinligina. Tek doktorla yetinip yaptirma

Allah'ın izniyle bir sorun yoktur inşallah canım sen kalbini ferah tut.. Böyle bir şey yaşamadım, yaşayacak mıyım onu da bilmiyorum, Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir stresi inşallah.. Ama böyle bir durumda ne yapmak gerekir onu da bilemiyorum.. Bir taraftan Allah göstermesin bir sıkıntı varsa bile gebelik aşamasında müdahale edilebilecek bir şey değilse, ki gebeliği sonlandırma ihtimalini düşünmezdim herhalde ki senin de anladığım kadarıyla öyle bir düşüncen yok, o zman o testlerin sonucunun ne çıkacağının pek önemi kalmıyor..
Diğer taraftan da testi yaptırıp içini rahatlatmak da istiyor olabilirsin ki, çok doğal bir istek bu.. Ben olsam ne yapardım inan bilmiyorum.. Sen dua et bol bol bebeğinin sağlıklı olması için, aklına kötü şeyleri getirme.. Her şey çok güzel olacak, bebeğin sağlıkla gelecek inşallah..

Kesin erkek. Canim ozele bi gitsen. En uygun doktor hangisiyse yine devlettekilerden daha ilgili

Canm normal doktoruna gidip bi belirt bi de o baksin ense kalinligina. Tek doktorla yetinip yaptirma
Özeldeki doktorumun sigortayla anlaşması yok muayenesi çok yüksek ya neyse hayırlısı olsun doğunca öğrenirim artık ne sabirliyim bu arada sata göre 19+5 olan bebek ultrason da 22+6 çıktı maşallah dedim inş böyle devam eder oğlum çok küçük doğmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…