- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
canım biz 3 gün önce gitmiştik dr a kesin erkek dedi.. senin dr ikilemde mi kaldı ?@sibel_ahmet @Demet94 canim sizinkiler kesin kiz mı?
Günlerimiz çok yakın olanlar @Mina15 @Cnntksmpamukkksekerrr @attprm Oktivus oz__ @speedy-gonzales sizde de kesin erkek mi ?
Ben niye arada kaldım ya bacakları kapalı kız olabilirmiş her bacağı kapalı olan kız mıöğrenseydimde sevinseydim
Kızlar merhaba uzun süredir hiç yazamadım umarım herkes iyidir.. ben en son mide yanması şikayetimi belirtmiştim keza hala aynı şikayetim var ve artıyor lansor kullanmaya başladım bugün itibariyle daha iyi gibiyim. İsim konusunda sanırım az çok bir fikrimiz var :) biz de bebek arabası için chipolino ya karar verdik fikirleriniz nedir acaba ? Bu arada bugaboo inglesina stokke den chipolino ya döndüm ...
Rica ederim canım 2 lş testin iyi çıktı ise 3 lüyü gerek görmüyor BaZı doktorlar Benin 3 lü riskli çıktı ki yanılma payı en yüksek test 3 lü testmiş 2 li iyi çıktığı halde bende 3 lü de yaptırdım 33 yaşındayım yas riskinden dolayı oranım 381/1 çıktı doktor beni araştırma hastanesine gönderdi perinatoloji bölümüne aminosentez gerekli mi değil mi diye kabus gibi günler geçirdim orda detaylı ultrasona girdim cok şükür Gerek kalmadı ama kabus gibi günler geçirdim gerc ekten
İnglesina yı ablam direk İtalya'dan alacaktı ona rağmen vazgeçtim şöyle ki gerçekten çok az kullanılıyormuş he tabi bebekten bebeğe değişir tabi ama chipolino da İtalyan markasıymış sadece Bulgaristan üretimliymiş, beni cezbeden kısmı renk desen ve ağırlığı oldu nina ve etro arasında kaldım ama etro 10,5 kilo :)Geçmiş olsun canım.. Biran önce rahatlarsın inşallah... Bebek arabası kararınız da hayırlı olsun, ben hala karar veremedim.. İlk başlarda stokke ve mima vardı aklımda, kullananlar onların çok kullanışlı olmadığını söylediler, inglesina tavsiye edildi.. Şİmdilik aklımda inglesina var ama çok emin de değilim.. Bir de pierre cardin'in twist exclusive var aklımda seçenek olarak... Chipolino'yu duymamıştım, bir bakayım ona da..
1 dj baktı bacakları kapalı kıza benziyor dedi artik develet hastanesinden ne bekleyeceksemcanım biz 3 gün önce gitmiştik dr a kesin erkek dedi.. senin dr ikilemde mi kaldı ?
Gerçekten haklısın ilk gebeliğim ve tecrubesizim bilgili olsam yaparmıydım günlerce ağladım bayramdan sonraya da ayrıntılı renkli ultrasona giricem insallah meleklerimiz sağlıklı sıhhatlidir sağlıkla doğarlaralara bende 31 yaşındayım yanlış hatırlamıyorsam 3'lü benimde 380 lerde çıktı ama birşey söylemedi ayrıntılı var dedi 3'lüye gerk yok demişti ben ısrar edince yaptı ikili normaldi
ya gerçekten bence 3'lü 4'lü hiç yaptırmayacaksın kafa karışıklığından başk abirşey değil bence
doktor bu konuda birşey önermedi bana ama eşim bi soralım diyor bende acele etmiyorum çok katkı almayayım doğal olsun diyorum ceviz yemeye çalışıyorum balık pek yemedim açıkçası ama kışa haftada 1-2 koyarım menüye inşallahkızlar merhaba,aranızda omega 3 kullanan var mı?ben kullanmadım hiç ama bu ara nette çok fazla omega 3 yazısı okuyorum.kullanmaya karar verdim.kullananlar ne marka kullanıyor acaba?bi yardımcı olsanız.
İnglesina yı ablam direk İtalya'dan alacaktı ona rağmen vazgeçtim şöyle ki gerçekten çok az kullanılıyormuş he tabi bebekten bebeğe değişir tabi ama chipolino da İtalyan markasıymış sadece Bulgaristan üretimliymiş, beni cezbeden kısmı renk desen ve ağırlığı oldu nina ve etro arasında kaldım ama etro 10,5 kilo :)
Allah Allah1 dj baktı bacakları kapalı kıza benziyor dedi artik develet hastanesinden ne bekleyeceksem
aa bende bunu bilmiyordum sadece o ücretli izni bikaç kere alabiliyoruz diye biliyordum mesela 3 ay çalıştık 6 ay ücretsiz devam edip tekrar ücretsiz alınabiliyor gibi bu konuda bilginiz var mı kızlar..Ben de kademe ve derece ilerlemesi devam ediyor diye biliyorum son çıkan torba yasayla.
Geçmiş olsun canım.. Biran önce rahatlarsın inşallah... Bebek arabası kararınız da hayırlı olsun, ben hala karar veremedim.. İlk başlarda stokke ve mima vardı aklımda, kullananlar onların çok kullanışlı olmadığını söylediler, inglesina tavsiye edildi.. Şİmdilik aklımda inglesina var ama çok emin de değilim.. Bir de pierre cardin'in twist exclusive var aklımda seçenek olarak... Chipolino'yu duymamıştım, bir bakayım ona da..
Bende anlamadım canım merak içinde kaldım yine :/Allah Allahkapalı olunca kız mı oluyormuş
Daha küçük canım hareketlerinin düzenli olmaması normal 6. Aydan sonra düzenli olurkızlar bugun tetanoz aşımı yaptırdım aile hekimliğinde. doppler ile kalp atışlarını dinledi 145 çıktı, herşey yolunda yani ama bugün bebeğim çok hereketli değil, neden acaba sizce ?
Kesin erkek. Canim ozele bi gitsen. En uygun doktor hangisiyse yine devlettekilerden daha ilgili@sibel_ahmet @Demet94 canim sizinkiler kesin kiz mı?
Günlerimiz çok yakın olanlar @Mina15 @Cnntksmpamukkksekerrr @attprm Oktivus oz__ @speedy-gonzales sizde de kesin erkek mi ?
Ben niye arada kaldım ya bacakları kapalı kız olabilirmiş her bacağı kapalı olan kız mıöğrenseydimde sevinseydim
Canm normal doktoruna gidip bi belirt bi de o baksin ense kalinligina. Tek doktorla yetinip yaptirmaKızlar merhabalar
Ayrıntılı ultrasondan çıktım. .diğer tüm herşey normal ama ensede biraz kalınlık çıktı. .doktor genel goruntun iyi ama aklın kalmasın amniyosentez veya harmony test den yaptır bence dedi..
Bende şaşkınım ve üzüldüm biraz tabi.böyle bişey başına gelen var mı? Bi yanım diyor ki Allahın izniyle bi sorun yok..öbür yanım bu kadar hafta aklım kalır mı diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Kızlar merhabalar
Ayrıntılı ultrasondan çıktım. .diğer tüm herşey normal ama ensede biraz kalınlık çıktı. .doktor genel goruntun iyi ama aklın kalmasın amniyosentez veya harmony test den yaptır bence dedi..
Bende şaşkınım ve üzüldüm biraz tabi.böyle bişey başına gelen var mı? Bi yanım diyor ki Allahın izniyle bi sorun yok..öbür yanım bu kadar hafta aklım kalır mı diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
Özeldeki doktorumun sigortayla anlaşması yok muayenesi çok yüksek ya neyse hayırlısı olsun doğunca öğrenirim artık ne sabirliyimKesin erkek. Canim ozele bi gitsen. En uygun doktor hangisiyse yine devlettekilerden daha ilgili
Canm normal doktoruna gidip bi belirt bi de o baksin ense kalinligina. Tek doktorla yetinip yaptirma
Canım benim kapalıydı ilk gittiğimde sonra actı kız@sibel_ahmet @Demet94 canim sizinkiler kesin kiz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?