2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

H Hayrosgiller içini ferah tut , inşallah sağlıklıdır bebeğin ama testi yaptırmak kesin net bilgiye ulaşmak senı daha da rahatlatır bu belirsizliğe göre ,tabi bu benim şahsi fikrim

Emin değilim ama sanırım az önce kızımın ilk tekmesini hissettim anlık birşeydi ve cok degisikti nasil tarif ediyim bilmiyorum daha önce hic olmamisti böyle birsey dışarıda otobusteyim yarn babamizi gorucez yavrucum hissedip heyecanlandi oda galiba insaAllah yanilmiyorumdur ve öyledir bambaska birseymis gozlemlemek sabırla beklemek takip etmek bile

Canım içini ferah tut mutlaka ikinci bir doktor görüşü al. Allah'ın izniyle hiçbir şey yoktur zaten doktorun genel görünümün iyi olduğunu belirtmiş bariz bir sorun görseydi bunu özellikle belirtirdi diye düşünüyorum. Kendini de miniğini de üzme iyidir o annesi.

Canım yaptıdın diyelim dsumlu çıktı Allah korusun gebeliğimi sonlandıracaksın bence hiç kafanı karıştırma Allah'a tevekkül et hiç bircseu olmaz Allahın isni ile benim arkadaşıma hersey normal dediler çocuk Daum'u lu doğdu o yüzden Allah Ne derse o olur 2 li be 3 lü testte ölcümlerin nasıldı

1 dj baktı bacakları kapalı kıza benziyor dedi artik develet hastanesinden ne bekleyeceksem
Bir dahaki kontrol ne zaman canım benimkide acmadi arkasini döndü 14.haftada erkek dedi 17de detayliya girince o doktor kız dedi baska doktora randevu al diyecem ama simdi araya tatil giriyor seninki bekleticek anlasilicak biraz daha

aa bende bunu bilmiyordum sadece o ücretli izni bikaç kere alabiliyoruz diye biliyordum mesela 3 ay çalıştık 6 ay ücretsiz devam edip tekrar ücretsiz alınabiliyor gibi bu konuda bilginiz var mı kızlar..
Canım şöyle biliyorum ben yanlışım olabilir tabii :) Doğumdan sonra ücretli iznimiz bittiği andan itibaren ücretsiz izin hakkımız başlıyor. Yani 2018 mart sonu bittiyse diyelim ki 2020 Mart'a kadar ücretsiz izin hakkımız oluyor. Bu süre zarfında okula dönüp birkaç ay sonra tekrar ücretsize ayrılabiliyoruz o süre içinde olduğumuz için. Dediğim gibi ben böyle biliyorum ama emin değilim :)

Canım benimde detaylida birkac sey çıktı bana da yurtdisina giden testten onerdiler istemedim 24.haftayi beklicem tekrar detayli icin kromozom down vs olsa ikilide çıkardı diyorum ve kendimi rahatlatiyorum ki bence bir sorun yok hamd olsun hem kendini sen biliyorsun bekleyemem dersen yaptirman iyi olur ama bence ne cok para verip yurtdisina gideni yaptır ne de riskli olan amniyosentezi icini ferah tutmaya çalışıp bekle bence bir sorun yok evet zor oluyor o stres yetiyor insana ama şu var ki yanılma olabiliyor ben bunu unutup stres yapmistm ikilin iyi ciktiysa bekle bence bir dahaki ne zaman

B Belkibiumut iyi sabırlısın canım masallah sana
Ölçümleri ilerideyse erkek olma ihtimali yüksek
Erkek bebekler kızlardan daha iri oluyor genelde
Ayy canım erkek olursa oğlum çok sevinir ilk günden erkek olsun da oynayalım diyor bende kız istiyorum hayırlısı artık sağlıklı olsun da

Bir dahaki kontrol ne zaman canım benimkide acmadi arkasini döndü 14.haftada erkek dedi 17de detayliya girince o doktor kız dedi baska doktora randevu al diyecem ama simdi araya tatil giriyor seninki bekleticek anlasilicak biraz daha
Bı dahaki randevu inşallah doğum canım Kısmet artık kıyafetleri beyaz sarı falan alicam :))

merhaba ,
benimde kararım inglesina , hatta çok yakın bir arkadaşım şuan oğlu 10 aylık dün onunla konuştuk ve kesinlikle inglesina tavsiye etti, çok memnunmuş.aklında bulunsun bu kullanıcı tavsiyeside :)

Sağol canım.. Aynen benim de bir arkadaşım kullanıyor inglesinayı, o da kesinlikle tavsiye ediyorum başka markaya bakma bile dedi.. Diğer taraftan da işte dediğim pierre cardinin de özellikleri bayağı kullanışlı geldi ve fiyat da neredeyse yarı yarıya.. öyle olunca acaba diyorum işte..

Kizlar sagolun yorumlarınız iyi geldi..toplu cevap vereyim..
Ben hiç bir testi yaptirmadim. 12.haftada ense kalınlığı ölçümü çok iyiydi 1.1 di..ve bugüne kadar bebekle ilgili bi sorun gozlenmemisti. Bugünde organlarda,dudakta veya ölçülen bakılan hiç bisey de sorun yoktu.sadece bu haftada ense 6 mm sinirmis. Bizim 7 çıktı. Doktor 8 tane gösterge var dedi down için. .senin sadece ense kalınlığı var dedi.ama ense kalınlığı güçlü bir gostergedir dedi..o yüzden riske atmayıp baktır dedi.netten biraz baktım. Bu şekilde olan bikac kişi var..bebeklerini sağlıkla kucaklarına almışlar. Bir çoğu testi yaptırmış.
Ne bileyim,öyle bi donemde yaşıyoruz ki ben hiç kafam bulanmasın diye hiç testleri yaptirmamistim. Ayrintili ya da organlarına bi baksınlar diye girdim.girmez olaydım diyorum.
Bi süre eşimle düşüneceğiz. Kendi doktoruma da danisacagim. Duruma göre bakacagiz artık. .çok sagolun arkadaşlar desteğiniz için. .çok teşekkürler

fiyat önemli tabi :)
arkadaşımın hamileliği sırasındada çok araştırmıştık, içime de siniyor , benim ki net o yüzden :)

Umarım güzel haberlerini alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…