2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Şimdi böyle konuşmaları görünce korkuyorum ben sadece 4 lü test yaptırmıştım iyiydi herşey bir de ayrıntılıya gireceğim inşallah ama korktum.. bu arada artık hareketlerini net olarak hissedebiliyorum hatta dışarıdan elini koyan bile hissedebiliyor :)

canım merhaba,
ne kadar içini rahatlatır bilmiyorum ama dun bende ayrıntılıya girdim.bugunde kendi doktoruma gittim sonucu göstermeye.ayrıntılıda ki doktor bana 2-4 lü testi yapıp yapmadığımı sordu.aklımda soru işaereti oluşturdu malesef.bugun kendi doktorumla paylaştım.çünkü bana 2li testi falan yaptırmamıştı.sadece ense kalınlığını ölçmüştü.bugun tekrar o zaman ki dediklerini yineledi.benim için yani dokturum için hamilelik boyunca en önemli şey 12.haftada ki ense kalınğı demişti ve bugun yine aynısını tekrarladı.kendi dokturunla konuştuğunda içinin çok daha rahatlayacağını düşünüyorum.

bugunde benim kontrolum vardı.doktorumla omega işini konuştum.direk fındık bahçeniz var mı dedi:) fındık,ceviz ve badem tüketiyoruz dedi.tmm dedim adama :))

2li testte ne demişti canım. Ense kalınlıgı için

Bi de değer verdi mi bugün

fiyat önemli tabi :)
arkadaşımın hamileliği sırasındada çok araştırmıştık, içime de siniyor , benim ki net o yüzden :)

Darısı benim kararıma inşallah.. Bu arada az önce pierre cardin ile ilgili yorumlara bakıyordum da, şikayetvar 'daki yorumları görünce soğudum ondan.. Sanırım şuan benim de tek alternatifim inglesina

Canım. Kusura bakma şimdi gördüm bu mesajı

Ben senin yerinde olsam yaptırmam 1.1 çıkmış ve en önemlisi 2li dir

Doktor bile çok açıklayıcı konuşmuş

Allahın izniyle hiç bir şey yok inşallah

Canım icini ferah tut düşünün karar verin doktoruna danis ama üzülme bu süre içinde bebisinde etkilenmesin Allahin izniyle birsey çıkmaz

Valla bu gereksiz olcumlerle biz kendimizi ve miniklerimizi uzuyoruz.Bizde de böbrekte genisleme vardı.Bugun kontrolde sordugumda bobreklerde sıkıntı yok dedi.Neye inanacagımı sasirdim
Ilk hamileligimde hic boyle olcumler yoktu.Kafa karıstrmaktan baska bisey degil.Allaha emanet olsun minikler artık.

Merhaba kızlar bugün 17+2 doktora gittim 15 haftada yüzde 80 erkek demişti şimdi ilk bakılta kız gibi gördüm ama çıkıntısı var dedi. Çıkıntı illa erkek midir? Aklım karıştı herkes öğrendi ben de merak ediyorum başına böyle bir şey gelen var mı

bugunde benim kontrolum vardı.doktorumla omega işini konuştum.direk fındık bahçeniz var mı dedi:) fındık,ceviz ve badem tüketiyoruz dedi.tmm dedim adama :))

oley bizim var fındık bahçemiz :) ben de balık yemiyorum son zamanlarda arada ceviz yemeye çalışıyordum. geçen randevumda sormayı unutmuştum paylaştığın için teşekkurler :)

Ben hicbirini yapmadim daha senin icin sonuclarin iyi cikmasina sevindim bebislerimizi saglikli kucagimiza aliriz insallah :)

Maşallah süper vermissin ben de emzirmeyi çok istiyorum insallah emer. Hem bebisin sağlığı hem bizim için.. annem çocuklarını birer ay emzirebilmis emmemisiz ınş öyle olmaz..
Ben normal doğumu çok istedim olamayınca emzirmeyi daha da fazla onemsedim azıcık suçluluk psikolojisine kapıldım kızım 600 gr alıyordu ben ısrarla mama vermedim... Bol bol sütümüz olsun insallah

Bende öğrenemedim daha 19+5 bitti bugün napalim kısmet artık

Asya merhaba çok sağol, gerçekten iyi geldi..henüz doktorum dönmedi ama eşimle ko

Asyacim sağolasin gerçekten iyi geldi..bende ilk bi üzüldüm ama şimdi sakinledim. Ya sırf bunu yaşamamak için hiç bir test yaptirmamistim.ve dediğin gibi 12 .hafta da ense sadece 1.1 di..Ben bebekle ilgili hiç sorun yaşamadım ama hamileliğim boyunca da bi kabız oldum,bi enfeksiyon oldu birde en son şu medikal park olayı oldu..artık şunu düşünüyorum..bu hamilelik böyle..bundan önce düşük hikayem olduğu için bazen farkında olmadan kendimi çok dinliyorum.o yüzden hemen yarın pilates e başlayacağım..eşimle kardeş olmuştuk korkumdan,artık ona da dedim yeter ben seni özledim bu kaygının canı cehenneme diye:)
Birkaç eğitimim vardı kendimi onlara vereceğim..bayramdan hemen sonra alışverişe başlayacağım. Kızımı her ne olursa olsun coşku ile karşılayacağız inşallah...
Senin nasıl geçti, bebek ne kadar olmuş..kızım 386 gr olmuş 25 cm boyu varmış..

Bu yüzden doktora çok sık gitmeye karşıyım canım bırak kendi haline bak eğer akraba evliliğiyse ya da kan uyuşmazlığı falan varsa o durumlar başka ama sağlıklı olan bebeğe o kadar şey soyleyipte hiç bir şey cikmayanlari gördükçe daha da soguyorum doktorlardan gerçi onların suçu değil sadece tahmin ve olasılıklara bakıyorlar
Rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin kimseyi sınamasın inşallah

Aminn ins.canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…