2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Himm sagol canim. Baskalarinin yorumlarindan(su an hatirlayamadim kimin yorumu oldugunu) gebelikte 3 doz mu vuruluyor acaba diye dusunmustum, sorun yok o zaman.

@watashiwa ben de hicbir agrisi sizisi olmadi canim umarim sende de olmaz

Ağrın yoksa Şanslısın, benim bugun 2 gün geçti üstünden ama kolum hala çok felaket ağrıyor

Hayırlısıyla git gel inşallah canım. Allah kavuştursun bir an önce :)

Sağolun canlar insaAllah hayirlisiyla gidip gelmek nasip olur iyi gelicek baya babamızı görmek Allah eslerinizi yanınızdan basinizdan eksik etmesin hepinizin güzel geçim versin saglikla evlatlarimizi büyütmeyi nasip etsin bizde hayirla kavusuruz ve ayrilmayiz hic insaAllah

Ağrın yoksa Şanslısın, benim bugun 2 gün geçti üstünden ama kolum hala çok felaket ağrıyor
Insallah yarin baslamaz korktum simdi

Aminnnn

Ben olmadım olmayacağımda.
Daha öncede anlatmışım.
Artık samanlıkta yada evde Doğum yapılmıyor hastanelerde de paslı alet yok zaten bu nedenle düşünmüyorum
Ve bu aşı 3 doz 2 hamilelikte 1 sonra Bebek doğduktan sonra 3. Gidilmezse de bir işe yaramıyor.

Sağol canım..burun kemiği de normal...doktorum döndü, bence gerek yok teste diyor..çok ama çok düşük bi kalinlikmis. Bu daha da rahatlattı. O yüzden rahatladim

Çok zor bir karar....12.hafta ense kalınlığına baktılar mi peki..o normalse endiselenmemek gerekiyor diyo doktorum
Bugün ben biraz üzüldüm ama bütün organlarına bakilmış oldu.o anlamda iyi oldu.genetik bi problem yoksa organlar anlamında bakilmış oluyor

Bende bugün tetonoz aşısı oldum olmasam ne olur dedim Doğumda sana olmayabilir ama bebeğin kordonunu keserken bi risk oluyor dedi ve hemen yapın o zaman dedim abartıldığı gibide değil hafif bi Ağrı oluyor korktuğuma değmedi

Tabi ki ayrıntılı ultrason yaptırmalısın amaç sadece sağlıklı olup olmadığını öğrenmek değil bi rahatsızlığı varsa anne karnında tedavi yapılıyor buda çok önemli olumsuz şeyler aklınıza getirip boşuna evham yapmayın

Bebeğe yan etkisi var mı ? Neden istemiyorsun

Sağol canım..burun kemiği de normal...doktorum döndü, bence gerek yok teste diyor..çok ama çok düşük bi kalinlikmis. Bu daha da rahatlattı. O yüzden rahatladim

Oh gözün aydın canm.
Ay biz doğana kadar ömrümüzden ömür götürecek bu doktorlar
Aynı durumdayım hiçbir testi yaptırmadım 12. Haftadaki ultrason ölçümleri dışında ,onuda rutin kontrolum esnasında öğrenmiş oldum. sadece ayrıntılı için 22. Haftaya randevu aldım burayı okudukça yaptırasim gelmiyor vallahi

Bende bugün aşı olanlar kervanina katıldım. Kolum yağğğniiyoorr :) kan tahlili de yapıldı çok şükür bi sıkıntı yokmus. Aile hekimi d vitamini başladı artık kan ilacı+decavit+d vitamini kullanicam inş
S selifor canım gözün aydın eşine gidiyormussun Allah kavuştursun sizi ins

Ay canlarım benim,ben bugün herkesin biraz moralini bozdum sanırım..herkes ayrıntılı dan korkar hale gelmiş..korkmayın kızlar ne olursa olsun bebeğinizin ilk renkli canlı resmini görüyorsunuz. Doktor bastı verdi bana da..şimdi şebek gibi bakıp hayal kuruyorum. Bu annelik böyle bişey..kaygılarla içiçe..bunu kabullenmek gerekiyor..bir arada kendimize hatırlatalım, kaygılanmak normaldir!hemde çok..böyle olsa bu yavrucaklari koruyamazdik..o yüzden enseyi karartmayın..

Bebekler doğunca bol bol sağlık ocağına gideceğiz..
20. Haftadan sonra hamilelikte sağlık ocağında da hamilelik takip ediliyor.
Çok komik eski usul radyo gibi bir şeyle dinliyorlar

Amin canım insallah Şen'de bende hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hiç birini yatırmadın isen 3 lüyü yaptır csnım o zaman
Insallah yaptiracam ucluyu birazda korkuyorum sonucu alana kadar meraktan catlarim insallah bebislerimiz saglikla dogar hepimizin canim cok sagol

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Cuma günü geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Canım gebelikten sonra da 3 doz vuruluyor aşı kartı vermediler mi size ben bugün 4. Dozu vurulacam kalacak geriye 1 doz toplamda 5 Doz vuruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…