- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Himm sagol canim. Baskalarinin yorumlarindan(su an hatirlayamadim kimin yorumu oldugunu) gebelikte 3 doz mu vuruluyor acaba diye dusunmustum, sorun yok o zaman.
@watashiwa ben de hicbir agrisi sizisi olmadi canim umarim sende de olmaz
Hayırlısıyla git gel inşallah canım. Allah kavuştursun bir an önce :)
Sağolun canlar insaAllah hayirlisiyla gidip gelmek nasip olur iyi gelicek baya babamızı görmek Allah eslerinizi yanınızdan basinizdan eksik etmesin hepinizin güzel geçim versin saglikla evlatlarimizi büyütmeyi nasip etsin bizde hayirla kavusuruz ve ayrilmayiz hic insaAllah
Insallah yarin baslamaz korktum simdiAğrın yoksa Şanslısın, benim bugun 2 gün geçti üstünden ama kolum hala çok felaket ağrıyor
AminnnnSağolun canlar insaAllah hayirlisiyla gidip gelmek nasip olur iyi gelicek baya babamızı görmek Allah eslerinizi yanınızdan basinizdan eksik etmesin hepinizin güzel geçim versin saglikla evlatlarimizi büyütmeyi nasip etsin bizde hayirla kavusuruz ve ayrilmayiz hic insaAllah
Ayyy ayni ben. Bizde de bugun benzer telas vardi. Benmde herseyi annem yapti nerdeyse ama Perisan.oldum. kasiklarim belim o kadar agriyo ki.
Kizlar tatilde oldugumuz icin cok fazla takip edemiyorum yazilanlari. Son zamanlarda konusuldu mu bilmiyorum ama tetanoz asisi oldunuz mu? Ve bu konuda ne dusunuyorsunuz? Doktorum kendisi icin cok onemli olmamakla birlikte olup olmama tercihini bana birakti, ben de hala kararsizim. Cok vaktim de kalmadi sanirim olacaksam bu aralar olmam gerekiyor herhalde.
Evet canım benim ki insallah kesin kız :) hakkında hayırlısı olsun bebisin sağlıklı olsun kız erkek ne fark eder :))@sibel_ahmet D Demet94 canim sizinkiler kesin kiz mı?
Günlerimiz çok yakın olanlar @Mina15 @Cnntksm @pamukkksekerrr @attprm @Diloyraa @oz__speedy-gonzales sizde de kesin erkek mi ?
Ben niye arada kaldım ya bacakları kapalı kız olabilirmiş her bacağı kapalı olan kız mıöğrenseydimde sevinseydim
Sağol canım..burun kemiği de normal...doktorum döndü, bence gerek yok teste diyor..çok ama çok düşük bi kalinlikmis. Bu daha da rahatlattı. O yüzden rahatladimHakkınızdan hayırlısı olsun. içini ferah tut. Demesi kolay biliyorum ama stres üzüntü sana ümitsizlikten başka birşey sağlamaz. İnşallah sağlıklıdir bebeğin, bebeklerimiz. Burun kemiği hakkında birşey söyledi mi doktor? Allah muhafaza bildiğim kadarıyla down sendromlu çocukların burun kemiği olmuyor.
Çok zor bir karar....12.hafta ense kalınlığına baktılar mi peki..o normalse endiselenmemek gerekiyor diyo doktorumBebeğim pazar günü 21 haftalık olacak inşallah. Artık hareketlerini de hissetmeye başladım üstelik. Bugün tam altı kez tekme attı. Çok tatlıydı ve çok mutlu oldum. İkili, üçlü hiçbir testi yaptırmadim. Üç gün önce tetanos aşımı yaptırdım onda da hafif bir şişlik ve hafif bir ağrı yaşadım o kadar. Çok önemli sorunlar yaratmadı benim için çok şükür. Hiçbir test yaptırmama rağmen çocuğumun organ durumunu öğrenmek için dün ayrıntılı için gün aldım. Ayın yirmisine gel dedi. Ama burada ki yorumları okuyunca çok büyük çelişkide kaldım. Gitsem mi? Yoksa gitmesem mi? O stres ve üzüntüyu yaşamak istemiyorum. Şimdiden korkmaya başladım, ya kötü birşey var derse diye. Ne yapmalıyım?
Bende bugün tetonoz aşısı oldum olmasam ne olur dedim Doğumda sana olmayabilir ama bebeğin kordonunu keserken bi risk oluyor dedi ve hemen yapın o zaman dedim abartıldığı gibide değil hafif bi Ağrı oluyor korktuğuma değmediKizlar tatilde oldugumuz icin cok fazla takip edemiyorum yazilanlari. Son zamanlarda konusuldu mu bilmiyorum ama tetanoz asisi oldunuz mu? Ve bu konuda ne dusunuyorsunuz? Doktorum kendisi icin cok onemli olmamakla birlikte olup olmama tercihini bana birakti, ben de hala kararsizim. Cok vaktim de kalmadi sanirim olacaksam bu aralar olmam gerekiyor herhalde.
Tabi ki ayrıntılı ultrason yaptırmalısın amaç sadece sağlıklı olup olmadığını öğrenmek değil bi rahatsızlığı varsa anne karnında tedavi yapılıyor buda çok önemli olumsuz şeyler aklınıza getirip boşuna evham yapmayınBebeğim pazar günü 21 haftalık olacak inşallah. Artık hareketlerini de hissetmeye başladım üstelik. Bugün tam altı kez tekme attı. Çok tatlıydı ve çok mutlu oldum. İkili, üçlü hiçbir testi yaptırmadim. Üç gün önce tetanos aşımı yaptırdım onda da hafif bir şişlik ve hafif bir ağrı yaşadım o kadar. Çok önemli sorunlar yaratmadı benim için çok şükür. Hiçbir test yaptırmama rağmen çocuğumun organ durumunu öğrenmek için dün ayrıntılı için gün aldım. Ayın yirmisine gel dedi. Ama burada ki yorumları okuyunca çok büyük çelişkide kaldım. Gitsem mi? Yoksa gitmesem mi? O stres ve üzüntüyu yaşamak istemiyorum. Şimdiden korkmaya başladım, ya kötü birşey var derse diye. Ne yapmalıyım?
Bebeğe yan etkisi var mı ? Neden istemiyorsunBen olmadım olmayacağımda.
Daha öncede anlatmışım.
Artık samanlıkta yada evde Doğum yapılmıyor hastanelerde de paslı alet yok zaten bu nedenle düşünmüyorum
Ve bu aşı 3 doz 2 hamilelikte 1 sonra Bebek doğduktan sonra 3. Gidilmezse de bir işe yaramıyor.
Sağol canım..burun kemiği de normal...doktorum döndü, bence gerek yok teste diyor..çok ama çok düşük bi kalinlikmis. Bu daha da rahatlattı. O yüzden rahatladim
Aynı durumdayım hiçbir testi yaptırmadım 12. Haftadaki ultrason ölçümleri dışında ,onuda rutin kontrolum esnasında öğrenmiş oldum. sadece ayrıntılı için 22. Haftaya randevu aldım burayı okudukça yaptırasim gelmiyor vallahiBebeğim pazar günü 21 haftalık olacak inşallah. Artık hareketlerini de hissetmeye başladım üstelik. Bugün tam altı kez tekme attı. Çok tatlıydı ve çok mutlu oldum. İkili, üçlü hiçbir testi yaptırmadim. Üç gün önce tetanos aşımı yaptırdım onda da hafif bir şişlik ve hafif bir ağrı yaşadım o kadar. Çok önemli sorunlar yaratmadı benim için çok şükür. Hiçbir test yaptırmama rağmen çocuğumun organ durumunu öğrenmek için dün ayrıntılı için gün aldım. Ayın yirmisine gel dedi. Ama burada ki yorumları okuyunca çok büyük çelişkide kaldım. Gitsem mi? Yoksa gitmesem mi? O stres ve üzüntüyu yaşamak istemiyorum. Şimdiden korkmaya başladım, ya kötü birşey var derse diye. Ne yapmalıyım?
Bebeğe yan etkisi var mı ? Neden istemiyorsun
Insallah yaptiracam ucluyu birazda korkuyorum sonucu alana kadar meraktan catlarim insallah bebislerimiz saglikla dogar hepimizin canim cok sagolAmin canım insallah Şen'de bende hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hiç birini yatırmadın isen 3 lüyü yaptır csnım o zaman
Canım gebelikten sonra da 3 doz vuruluyor aşı kartı vermediler mi size ben bugün 4. Dozu vurulacam kalacak geriye 1 doz toplamda 5 Doz vuruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?