- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Canım afedersinde kadın denyoymuş. Katıksız yani.. Televizyonda internette hamilelere aöylenmeyecek şeylerin başında geliyor karnın çok büyümüş lafı.. Hergün hergün söylüyorsa bence büyük olduğunu düşünmüyordur seni sinir etmeye çalışıyor gibi geldi bana. Fesatlık belki ama bana böyle geldi. Gerçekten karnının büyüdüğünü düşünüyorsa bir kere ağzından kaçırır veya düşünemeden söyler sana sonra pişman olur ne dedim ben diye bir daha konuyu açmaz. Bana iyi niyetli görünmedi. Ayy neyse uzattım. Bir tek hamilelikte koca göbeğimizi saklama ihtiyacı duymadan gere gere dolaşıyoruz. Daha da belli et sen, hatta üstüne hamileyim yazısı yapıştır bundan güzel şey mi var yaa. İçerde bebek var yağ yok takılma sakın bunlara. Kalp kırdım diyorsun ama hamileliğin hakkı 2 dir, Allah bilir ama sen bi günah kazandıysan o iki kazandı.Kızlar az once çok pis kalp kırdım bağırdım.
Bu sabah alerjim tuttu rinitim. Saat ödem 10a kadar nerdeys3 yüz kere hapsirinca mecbur ilaç aldım. Ilaç da beni tüm gün uyuttu deli gibi de iştah yaptı. Gün boyu ye uyu tabi gazim oldu az sahile inip yürüyüş yapalım dedik. Her gören ayy senin karnin çok büyümüş diyo. Zaten gazdan çatlatacak neyse gülüp geciyom. Biriyle karşılaştım bu kadın beni hergün görüyor her gün karnin çok büyük diyor. Yine aynını söyledi "ama senin karnin çok büyük canım yeaa" diyince salter attı. Bi bağırdım napim dedim hayır ne yapabilirim. Sen hergün söyleyince küçülüyor mu. Ne demem istiyorsun hamileyim karnim da büyük nolmus yani dedim. Hiçbirşey demeden çekti gitti. Salak ya.
Hamilelikten once gayet düzenli besleniyordum hala diyetisyenimle yazisiyorum bayramdan sonra yine gidicem. Ayrıca 3 tane kadın doğum doktoru iç karnin dar dedi nerden anladılar bilmiyorum. Hamilelikten önce düzenli 6 ay spor yaptım karın kasım vardı 9 haftadan sonra karnım belli olmaya başladı. Karnımda kas yırtılması oldu çektiğim acıları ben biliyorum. Sağlıksız kilolu da değilim goguslerim 80-85 ten 95e çıktı karnim da var 7 kilo doktor ideal dediler.
Gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum. bunlar yüzünden kendimi fil gibi hissediyorum. Zaten dengeli beslenip yürüyüş yapiyorum. Var mi çaresi? Burdan arkadaşlar da dedi ya son aylarda napican diye. Inanın bilmiyorum napicam ben. Ya 5 sene sonra çocuğum oldu izin vermiyorlar bi tadını çıkaralım..