- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 63
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın, hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallahGünaydınn bugun benim ıcın buyuk gun insallah guzel seyler duyarım Ikı keredır ruyamda kızım olmustu acaba kız mı diye suphelenmeye basladımbugun tekrar soyler heralde ne oldugunu
Güzel haberlerle gel inşallah canımGünaydınn bugun benim ıcın buyuk gun insallah guzel seyler duyarım Ikı keredır ruyamda kızım olmustu acaba kız mı diye suphelenmeye basladımbugun tekrar soyler heralde ne oldugunu
gunaydin kirmizi balik:))hareketlerini hissetmeye basladin mi ?yazdiysanda kacirmis olabilirim.merek ettim :))Günaydın annişler :)
Ben de hamilelikten onceki ay cok gercekci bir ruya gormustum ve kiz cocuguydu, ben nerdeyse emindim kiz oldugundan. Erkek olacagini ogrendigimde sasirdim baya. Hatirladigim kadariyla burada da ruyadakinin tersi cinsiyet ogrenen cok olmustu. Bakalim senin ruyanda ki mi cikacak tersi mi merak ettimGünaydınn bugun benim ıcın buyuk gun insallah guzel seyler duyarım Ikı keredır ruyamda kızım olmustu acaba kız mı diye suphelenmeye basladımbugun tekrar soyler heralde ne oldugunu
Allah kolaylık versin canım. Mantar çok zor. İnşallah çabuk geçer. Ayrıntılı nın sonucunu yaz bana. İnşallah her şey iyi çıkar. Sen de Allah a emanet ol canımCok geçmiş olsun canım. . biz iyiyiz mantar olmayı saymazsak. .kaşıntı dan deli oldum. .şimdi fitil kullanıyorum. .inşallah geçer. .ayrıntılı usg bayram sonrası çektirecem. .. Allah'a emanet ol canım
Ölçülere takılma canım benim oğlana kafası çok büyük dediler minicik doğduSELAM KIZlar
Detaylıya gittik bugün doktor canımızı sıktı.
Ensedeki suyun değerinin 5 olması geeekirmiş
5.75 bizimki. Bide yüzü basık dedi burnu falan küçük ki Benin kızımında öyle eşiminde minicik burnu var.
gunaydin kirmizi balik:))hareketlerini hissetmeye basladin mi ?yazdiysanda kacirmis olabilirim.merek ettim :))
bebistir bence o :)) ben duzenli hissediyorum.artik buyumeyede basladigi icin dokunmadan ote oluyo hareketleri.hatta dun aksam ilk defa hareketi disardanda belli oldu.ilk hareketini hissettiysen devami gelir bugun yarin :))Valla geçen gün hissettim baya ama ben hala kondurmayıp acaba gaz mı diyorum :)
Sende nasıl durumlar hareketler belirgin mi?
Çok tatlı bebek canım maşallah, doktor canını sıkmasın o kötü niyetli düşündü belli ki. Bebek hem çok güzel hemde ablasına ve babasına benzediği şimdiden belli. Geçen beni de bi doktor öyle bi telaşlandırdı ki. Koşa koşa soluğu kendi doktorumda aldım hiçbir problem yokmuş, bazı doktorlar cidden problemlilerSELAM KIZlar
Detaylıya gittik bugün doktor canımızı sıktı.
Ensedeki suyun değerinin 5 olması geeekirmiş
5.75 bizimki. Bide yüzü basık dedi burnu falan küçük ki Benin kızımında öyle eşiminde minicik burnu var.