- 18 Mayıs 2017
- 218
- 534
- 103
- 39

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biraz riskli bir gebelik geciriyorum yani bir onceki bebegim agir kalp rahatsizligi ile dogdugu icin riskli gruptyim hep arastiriyorum ister istemez. Bildigim her teste gidiyorum busefer bendeki de manyaklik o ayri ama bak uzulme sakin deger cok yakin.Detaylı da cihaz çok önemli bakan çok önemli kimi uzman bakıyor da görmüyor kimi gene görmeyip saçma yorumluyor. Ben renkli için uzman perinatolog a gittim en doğru seçim mis zaten cihazı bile doğru seçim yaptığımı gösterdi. Özelde bunlar ücret olaraj biraz fazla ama üniversite hastanelerini arastirabilirsin özel sknti olursa. Aklın kalicaksa araştır derim ben izmirdeyim yaşadığın yer seninde izmirse isim verebilirim.SELAM KIZlar
Detaylıya gittik bugün doktor canımızı sıktı.
Ensedeki suyun değerinin 5 olması geeekirmiş
5.75 bizimki. Bide yüzü basık dedi burnu falan küçük ki Benin kızımında öyle eşiminde minicik burnu var.
SELAM KIZlar
5.75 bizimki. Bide yüzü basık dedi burnu falan küçük ki Benin kızımında öyle eşiminde minicik burnu var.
Doktora 5 aydir sende suyun icimde dursan senin suratin ne halde olurdu asil sensin basik diyemedinmiSELAM KIZlar
Canm o buyumez. Onun icin ozel aparat var. Emzirirken gogsune onu takiosun. Zamanla bebek emdikce cikiyo gogus ucunKizlar bişey sorcam benim göğüs uclarim cok küçükhatta normal zaman da hic yok ucu. Sadece dokununca az cikiyo o kadar. Göğüslerim cok büyüdü ama ucu aynı.
Sizce büyür mü doğuma kadar. Böyle küçük olup sonra büyüyen oldu mu hiç
Canım ya ne güzel durmuş öyle maşallah subhanallahSELAM KIZlar
Doktora 5 aydir sende suyun icimde dursan senin suratin ne halde olurdu asil sensin basik diyemedinmifindik gibi burnu var masallah
Canm o buyumez. Onun icin ozel aparat var. Emzirirken gogsune onu takiosun. Zamanla bebek emdikce cikiyo gogus ucun
Maşallah bebisin o kadar güzel ki.. buradaki arkadaşlar da o kadar yazdı bu olcumlerde hata oranı çok yüksek oluyor. Bence sıkma canını bende çıksa sikmam bu saatten sonra.. allah sağlık kucagi almak nasip etsin ins
Canim icine sinmediyse baska dr a giderdim senin yerinde olsam. Kotu dusunme durduk yere strese sokan dr lar maalasef cok fazla
Annesi bu minigi uzme sakın.Olcumlerde hata payı cok oluyr.Bizim doktr hep siyah beyaz gösteriyr.Ben hic renkli göremedim minigimi
A
speedy-gonzales canım daha dün benzer şeyler yaşadım, ama emin ol etrafımda çocuğu olan arkadaşlarımın yüzde 70 ine bunu yapmışlar. Doktor kendini garantiye almak için o riski söylemek zorunda.ve bu arkadaşlarımdan birinin çocuğu bile sağlık sorunu yaşamadı. Hepsi sapasağlam. Hepimizi manyak ettiler.valla ben dün birkaç saat sarsildım..ama sonra düşündüm toparladım. Ne yani kızım hastaysa onu sevmeyecekmiyim, istemeyecekmiyim..kızıma mektup yazdım, hamilelik günlüğüm var..oh mis..kuş oldu uçtu sıkıntım..hiç gönlünü dar etme.benim ki de sınırın çok az üstündeydi. Kendi doktorumda bence yüzde 90 sorun yok,aldirmayacaksan yaptırma dedi.ben kimse ile paylaşmadım, aileler vs..kimse saçma bişey söyleyip canımı sıksın istemedim. Doğumda göreceğim, ve eminim kızım sapasağlam..he hastaysa da ne yapayim o benim yavrum derim,her koşulda yanında olurum..nokta!
Ben biraz riskli bir gebelik geciriyorum yani bir onceki bebegim agir kalp rahatsizligi ile dogdugu icin riskli gruptyim hep arastiriyorum ister istemez. Bildigim her teste gidiyorum busefer bendeki de manyaklik o ayri ama bak uzulme sakin deger cok yakin.Detaylı da cihaz çok önemli bakan çok önemli kimi uzman bakıyor da görmüyor kimi gene görmeyip saçma yorumluyor. Ben renkli için uzman perinatolog a gittim en doğru seçim mis zaten cihazı bile doğru seçim yaptığımı gösterdi. Özelde bunlar ücret olaraj biraz fazla ama üniversite hastanelerini arastirabilirsin özel sknti olursa. Aklın kalicaksa araştır derim ben izmirdeyim yaşadığın yer seninde izmirse isim verebilirim.
Maşallah yaa ne kadar güzel. Herseyi nasilda belli oluyor. İnsanı büyülüyor resmen❤ inşallah bende yavrumu böyle görebilirim
Doktora 5 aydir sende suyun icimde dursan senin suratin ne halde olurdu asil sensin basik diyemedinmifindik gibi burnu var masallah
Canım ya ne güzel durmuş öyle maşallah subhanallahHiç canını sıkma minnak burnu babasıyla ablasına çekmiştir.
alışırsın annesiAyy evet yaaa o andan beri elimi karnıma koyamadım ne kadar tırsağım![]()
Canım gümüs kapaklar satılıyor gögüs için kücük olanlr ondan kullanıyorlar cevremde ama tabi sen bilirisn yineKizlar bişey sorcam benim göğüs uclarim cok küçükhatta normal zaman da hic yok ucu. Sadece dokununca az cikiyo o kadar. Göğüslerim cok büyüdü ama ucu aynı.
Kizlar bişey sorcam benim göğüs uclarim cok küçükhatta normal zaman da hic yok ucu. Sadece dokununca az cikiyo o kadar. Göğüslerim cok büyüdü ama ucu aynı.
Ohh iyi demişsin valla, nedir bu insanların derdi anlamıyorum. Şöyle iyice kalaylayınca akıllanırlar işte. Ağzına sağlık canımKızlar az once çok pis kalp kırdım bağırdım.
Bu sabah alerjim tuttu rinitim. Saat ödem 10a kadar nerdeys3 yüz kere hapsirinca mecbur ilaç aldım. Ilaç da beni tüm gün uyuttu deli gibi de iştah yaptı. Gün boyu ye uyu tabi gazim oldu az sahile inip yürüyüş yapalım dedik. Her gören ayy senin karnin çok büyümüş diyo. Zaten gazdan çatlatacak neyse gülüp geciyom. Biriyle karşılaştım bu kadın beni hergün görüyor her gün karnin çok büyük diyor. Yine aynını söyledi "ama senin karnin çok büyük canım yeaa" diyince salter attı. Bi bağırdım napim dedim hayır ne yapabilirim. Sen hergün söyleyince küçülüyor mu. Ne demem istiyorsun hamileyim karnim da büyük nolmus yani dedim. Hiçbirşey demeden çekti gitti. Salak ya.
Hamilelikten once gayet düzenli besleniyordum hala diyetisyenimle yazisiyorum bayramdan sonra yine gidicem. Ayrıca 3 tane kadın doğum doktoru iç karnin dar dedi nerden anladılar bilmiyorum. Hamilelikten önce düzenli 6 ay spor yaptım karın kasım vardı 9 haftadan sonra karnım belli olmaya başladı. Karnımda kas yırtılması oldu çektiğim acıları ben biliyorum. Sağlıksız kilolu da değilim goguslerim 80-85 ten 95e çıktı karnim da var 7 kilo doktor ideal dediler.
Gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum. bunlar yüzünden kendimi fil gibi hissediyorum. Zaten dengeli beslenip yürüyüş yapiyorum. Var mi çaresi? Burdan arkadaşlar da dedi ya son aylarda napican diye. Inanın bilmiyorum napicam ben. Ya 5 sene sonra çocuğum oldu izin vermiyorlar bi tadını çıkaralım..
Nasil yani 4 dakkada beynine midesine mesanesine böbreklerine ve kalbine baktimi..rahim boyunu ölçtümü suyuna kilosuna boyuna baktimı...sonrada el parmaklarina ayak parmaklarina burnuna dudaklarina benimkine radyoloji uzmani bakti ve 20 dakka falan sürdü söledigim bu seylerin hepsini ölçtü biçti banada yüzünü bile gösterdi ..bende üzülüyodum peritologa gidemedim diye ama yine iyi bakmiş benimki ..nekadar uzman da olsa 4 dakkada bunlarin hepsini nasil bakti anlayamadim ..seni endiselenmen icin demiyorum ama hızlıca demekki herseyi normal görüp bırakmış seni ...yada bu ayrintili degildir dicemde normal doktorum bile beni en az 10 dakka inceliyorDetaylıya girdim bugün ve 4 dk falan sürdü çok şükür iyi çıktı doktorum hacettepe de hoca ve perinatolog çok mu kısa sürdü ne detaylı ama her şeye baktı anlamıyorum bu yarım saat kalanlar 15 dk duranlar neye baktırdı acaba Dr un el hızı mı etkili
speedy-gonzales canım maşallah bebişine ne tatlı, ben de böyle renkli görmek isterdim ama daha göremedim. Bence de kafaya takacak bir durum yok, sonuçta çocuk genetik olarak size benzeyecek tabi, minnoş burnu var ne şirin ❤
Kızlar üçlü testinde hcg değeri çok yüksek çıkan oldu mu aranızda risk Yok bugün ultrason kontrolünde de bişey görünmedi fakat sırf hcg değerim yüksek diye amniyosentez yapma merhaba benim risk degerim 1: 50 cikti.dr cok yuksek bi oran ayrica o dedigin hormon sonucu da sıkıntıliymis.amino sentez den on
Merhaba benim de yüksek çıktı. Ayrica 1:50 oraninda riskliymisiz.bu cok yuksek bir oran dedi dr.ve amino sentez den önce perine testi önerdi. Ucretli bi test.annenin kolundan kan alip yurt disina ginderiyolar.kromozom vs genetik rahatsızlık var mi diye bakiliyo.sonucu 15 gune çıkıyor. Bir hafta oldu bekliyorum.stres oldum üzüldüm o da cabasi.2 dogum yaptim kia aralıklarla. 3 lu hic yaptirmamistim.keske bu defa da yapmasaymisimKızlar üçlü testinde hcg değeri çok yüksek çıkan oldu mu aranızda risk Yok bugün ultrason kontrolünde de bişey görünmedi fakat sırf hcg değerim yüksek diye amniyosentez yapma durumları var