Normalde 2 3 haftadır gep uzandığımda falan elime sertlik geliyordu ama şimdi sürekli uzanıyorum bakıyorum yok.inşallah normaldirCanım bazen hissedemeyebiliriz endişe etme. Birkaç gün daha takip et, olmadı bir doktora görünürsün. Saklanıyordur annesi bir yerlere içeride yerleri geniş şu an :)
Cevap verdiğin için teşelkkür ederim canım inşallah normaldir pimpiriik ypıpı sürekli doktoro da gitmek istemiyorum. Ama. 2 3 haftadır o sertlik hep oluyordu özellikle yürüyüş yapınca şimdi hiç yok sadece arada kasığım ağrıyor hafiften o kadarCanım aynı şeyi ben geçen Cuma günü yaşadım. Benim de 18.hafta. Her gün bi hareketlilik sertlik hissediyordum ama o gün akşamından beri bi kıpırtı olmayınca telaş yapıp doktora gittim. Çok şükür her şey yolundaydı . Doktor daha erken, hissetmeye başlayınca her gün hissedicem diye de düşünme dedi. Böyle olması normal asıl hareketleri 26'dan sonra düzenli hissedersin dedi. Seni çok iyi anlıyorum bebek veya bağırsak hareketi emin olamıyoruz belki ama insan yine de bi kıpırtı olsun istiyor. Gönlünü ferah tut, ben de ertesi gün aynı pıtpıtları hissetmeye devam ettim. Senin de öyle olacaktır canını sıkma.
Şimdi baktım 40.1 yazıyor demekki 28cmSaol canımm
Bana hemşire 26dan sonra dedi ama ben şimdiden etmeye başladım (20.haftadayım)Selam kızlar, Ne zman Düzenli olarak hareketlerini kontrol edicez ? Kaçıncı haftadan sonra, Bilgisi olan var mı ?
Ben de kendi doktoruma değil devlete gitmiştim, pimpiriklilik yaptığımı iyice yüzüme vurmasınlar diye :) değişik bir his yani hem tedirgin oluyorsun hem abartıyorum herhalde diyorsun. Bence biraz daha bekle hareketleri tekrar hissedeceksin. Ama çok aklına takılırsa da gidip içini rahatlat. Sonraki kontrolün ne zaman bilmiyorum ama benimki bayram sonrasıydı. Arada bebişi gördüm diye de iyi sevinmiştim doktora gidince. Özlüyoruz napalım :)Cevap verdiğin için teşelkkür ederim canım inşallah normaldir pimpiriik ypıpı sürekli doktoro da gitmek istemiyorum. Ama. 2 3 haftadır o sertlik hep oluyordu özellikle yürüyüş yapınca şimdi hiç yok sadece arada kasığım ağrıyor hafiften o kadar
Bende hissediyorum şükür :) ama düzenli değil düzenli olarak 26 dan sonraymis cnm.Bana hemşire 26dan sonra dedi ama ben şimdiden etmeye başladım (20.haftadayım)
Ben perşembe gitmiştim doktora yani daha bir hafta bile olmadı benim tüp bebek olunca ben hep tedirginim. Sen hareketleri hissediyor musun canım yani kasığında mı hareket eğer hissettiysenBen de kendi doktoruma değil devlete gitmiştim, pimpiriklilik yaptığımı iyice yüzüme vurmasınlar diye :) değişik bir his yani hem tedirgin oluyorsun hem abartıyorum herhalde diyorsun. Bence biraz daha bekle hareketleri tekrar hissedeceksin. Ama çok aklına takılırsa da gidip içini rahatlat. Sonraki kontrolün ne zaman bilmiyorum ama benimki bayram sonrasıydı. Arada bebişi gördüm diye de iyi sevinmiştim doktora gidince. Özlüyoruz napalım :)
Evet kasığımda genelde solda hissediyorum ,göbek deliğimin altında hep, o bahsettiğin top gibi sertlik de bazen sağda bazen solda oluyor, bazen kayboluyor. Doktora acaba bağırsak hareketi mı diye de sordum , bazen senin gibi erken hissedenler olabiliyor ama asıl 20.haftadan sonra hissedersin demişti. Ben hissettiklerimin bebiş olduğuna eminim ama pıt pıt atıyor bildiğin. Her zaman da olmuyor zaten. Sabah ve akşam saatleri anlıyorum uzanırken.Ben perşembe gitmiştim doktora yani daha bir hafta bile olmadı benim tüp bebek olunca ben hep tedirginim. Sen hareketleri hissediyor musun canım yani kasığında mı hareket eğer hissettiysen
İnşallah ben de hissederim de azıcık rahatlarım canımEvet kasığımda genelde solda hissediyorum ,göbek deliğimin altında hep, o bahsettiğin top gibi sertlik de bazen sağda bazen solda oluyor, bazen kayboluyor. Doktora acaba bağırsak hareketi mı diye de sordum , bazen senin gibi erken hissedenler olabiliyor ama asıl 20.haftadan sonra hissedersin demişti. Ben hissettiklerimin bebiş olduğuna eminim ama pıt pıt atıyor bildiğin. Her zaman da olmuyor zaten. Sabah ve akşam saatleri anlıyorum uzanırken.
Kızlar ya ben bebeğimi bi kasığımda oynadığını hissediyorum bi karnimin üstünde bu kadar yer degistirir mi acaba
Birisi kafa diğeri bacak olagilşrZKızlar ya ben bebeğimi bi kasığımda oynadığını hissediyorum bi karnimin üstünde bu kadar yer degistirir mi acaba
Kızlar ayrıntılıya girdim cok şükür bir sıkıntı çıkmadı
541 gr olmuş boyunu söylemedi bende sormayı unuttum
Plesantam aşağıdaydı o da yukarıya çıkmış
Bizden böyle..
oyy yerim tekmelerini maşallah sübhanallah kurban olduğum allahim sağlıkla tas tamam kucağına almayi nasip etsin inşallahSelaaaaaam......
Boya bitti evi de temizledik bugün
Bide Doğuma yakın böyle detaylı temizlik yaparız yeter şöyle 37. Hafta gibi..
Yattım şimdi oğlumla oynuyoruz ben okşuyorum oda tekmeliyor uzuvlarını sevdiğin..
oyy yerim tekmelerini maşallah sübhanallah kurban olduğum allahim sağlıkla tas tamam kucağına almayi nasip etsin inşallah
Bende hissediyorum senin yazdıkların benimde hislerime tercümen oldu resmen solumda hergün mutlak hissediyorum hisseddemedğim zamanlarda ballı süt içip sol tarafıma yatıyorm hemen tepki veriyor cok şükürEvet kasığımda genelde solda hissediyorum ,göbek deliğimin altında hep, o bahsettiğin top gibi sertlik de bazen sağda bazen solda oluyor, bazen kayboluyor. Doktora acaba bağırsak hareketi mı diye de sordum , bazen senin gibi erken hissedenler olabiliyor ama asıl 20.haftadan sonra hissedersin demişti. Ben hissettiklerimin bebiş olduğuna eminim ama pıt pıt atıyor bildiğin. Her zaman da olmuyor zaten. Sabah ve akşam saatleri anlıyorum uzanırken.
Kizlar herkese merhaba bende detayliua giricemde gidenler acaba hangi hastane hangi dr ve ucret ne kadar di kizlar bilgi verirmisiniz bide zeki sahin varmis onun ucretini bilen varmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?