2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bazen hissedemeyebiliriz endişe etme. Birkaç gün daha takip et, olmadı bir doktora görünürsün. Saklanıyordur annesi bir yerlere içeride yerleri geniş şu an :)
Normalde 2 3 haftadır gep uzandığımda falan elime sertlik geliyordu ama şimdi sürekli uzanıyorum bakıyorum yok.inşallah normaldir

Cevap verdiğin için teşelkkür ederim canım inşallah normaldir pimpiriik ypıpı sürekli doktoro da gitmek istemiyorum. Ama. 2 3 haftadır o sertlik hep oluyordu özellikle yürüyüş yapınca şimdi hiç yok sadece arada kasığım ağrıyor hafiften o kadar

Ben de kendi doktoruma değil devlete gitmiştim, pimpiriklilik yaptığımı iyice yüzüme vurmasınlar diye :) değişik bir his yani hem tedirgin oluyorsun hem abartıyorum herhalde diyorsun. Bence biraz daha bekle hareketleri tekrar hissedeceksin. Ama çok aklına takılırsa da gidip içini rahatlat. Sonraki kontrolün ne zaman bilmiyorum ama benimki bayram sonrasıydı. Arada bebişi gördüm diye de iyi sevinmiştim doktora gidince. Özlüyoruz napalım :)

Ben perşembe gitmiştim doktora yani daha bir hafta bile olmadı benim tüp bebek olunca ben hep tedirginim. Sen hareketleri hissediyor musun canım yani kasığında mı hareket eğer hissettiysen

Ben perşembe gitmiştim doktora yani daha bir hafta bile olmadı benim tüp bebek olunca ben hep tedirginim. Sen hareketleri hissediyor musun canım yani kasığında mı hareket eğer hissettiysen
Evet kasığımda genelde solda hissediyorum ,göbek deliğimin altında hep, o bahsettiğin top gibi sertlik de bazen sağda bazen solda oluyor, bazen kayboluyor. Doktora acaba bağırsak hareketi mı diye de sordum , bazen senin gibi erken hissedenler olabiliyor ama asıl 20.haftadan sonra hissedersin demişti. Ben hissettiklerimin bebiş olduğuna eminim ama pıt pıt atıyor bildiğin. Her zaman da olmuyor zaten. Sabah ve akşam saatleri anlıyorum uzanırken.

İnşallah ben de hissederim de azıcık rahatlarım canım

Kızlar ayrıntılıya girdim cok şükür bir sıkıntı çıkmadı
541 gr olmuş boyunu söylemedi bende sormayı unuttum
Plesantam aşağıdaydı o da yukarıya çıkmış
Bizden böyle..

Maşallah yavrucuğa sağlıkla büyüsün.
Benim plesenta aşağıda yine malesef.
Bebeği aşağıda taşıyorum gittikçe de zorlaşıyor bu yüzden kızımda da böyle olmuştu.

Göbek aşağı düşünce Doğum yaklaştı derler.
Bana 6. Ayda herkes öyle diyordu.

oyy yerim tekmelerini maşallah sübhanallah kurban olduğum allahim sağlıkla tas tamam kucağına almayi nasip etsin inşallah

Bende hissediyorum senin yazdıkların benimde hislerime tercümen oldu resmen solumda hergün mutlak hissediyorum hisseddemedğim zamanlarda ballı süt içip sol tarafıma yatıyorm hemen tepki veriyor cok şükür

Kizlar herkese merhaba bende detayliua giricemde gidenler acaba hangi hastane hangi dr ve ucret ne kadar di kizlar bilgi verirmisiniz bide zeki sahin varmis onun ucretini bilen varmi kizlar

kızlar benim kabizlik sorunum var kadın doğum doktoru duphalak vermişti ama midemi bulandirdi hatta ikidefa kusarak surubu cikardim
sağlık ocağına gittim ordaki doktora soyledim oda bana bekonist verdi ama yan etkisi olurmu bebeğime bilemedim hic kullanan oldumu bu bekonist draje yi yada doktoruna sorma imkani olan varmi ben istanbulda oturuyorum suan bayram tatili k.v. demin memleketine giresuna geldik burda sorma imkanim yok karnim şiş rahatsizim esimde sormadan icme doktora diyor ne yapacagim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…