Iyi geceler güzel anneler, anne adaylari.. Bizim bu minnağın cinsiyet işi tam bir arap sacina döndü anlatayım sizden de fikir alayim dedim:) 10 gün once dr yuzde 99 kiz demisti ama yine de netlestirmek icin 10gun snra tekrar gel bakalim dedi. Bugün gittim bebise erkek dedi, yanimdaki arkadasima da bak bu da pipisi die gösterdi biz tabi şok:) 3 yıl boyunca fzt olarak calistigim hastane oldugundan deneyimli bir radyolog arkadasa da rica ettik teyit ettirmek icin. Bu sefer de o kiz dedi kendinden emin bi sekilde:) ben ayrintili da öğrenirim artik die eve dönmeye hazirlanirken baska bir radyologa rica etmis arkadasim bi de ona gosterelim dedi o da cok hamile almam normalde falan dedi kendinden fazlada emin olmayaraktan bu da kiz dedi. Anlayacağınız 3 dr 2 ayri cevap elde var 0 :) kizim olsun cok istiyorum Allahim bilio icimi ama kadin dogumcunun pipiyi gostermesi kafami karistirdi kordona da göz göre göre pipi demez heralde:) bakalim heralde ben eskiler gbi doğumda öğrenicem cnsiyeti:) uzun uzun yazıp kafanizi sisirdiysem affedin, cok sasirdim, biraz üzüldüm kafam karisti sizle paylasmak istedim. Tabi herseye ragmen ister kiz ister erkek evlat sevgisi hicbiseye degisilmez saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize..