2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gerçekten söyledin mi bunların hepsini bı şekilde ?
Daha neler soyluyorum bi bilsen

Oktivus canım kv ile olan muhabbeti okudum da kv ne dedi peki sana? benim de böyle bi korkum var. kırmak istemiyom kimseyi annemde kalmayı düşünüyorum o yüzden doğumdan sonra 1-2 ay
Ben cok ciddilesirsem guluyo saka yapiomusum.gibi. ama mesela ben ev tasidim 2 ay once. Iyi durak da onundeymis evden biner burda inerim demisti. Bende ben davetsiz misafir sevmem bi onceki gun ara da randevu al demistim. Hala gelmedi

Kızlar bacak krampları için ne yapıyorsunuz benimki dün alt bacakta başladı halen çıkmadı romatizma ağrısı var yaşlılar gibi kıvranıyorum magnezyum falan önermeyin işe yaramıyor

Magnezyum deyince aklıma ne geldi
Kızıma hamileyken som haftalar muzu nutellaya batırıp bayıeıp deli gibi yiyordum kontrolde kesin 2 kg almış oluyordum eşimde şikayet etti doktora söyledi. Doktor kızım neden diyorsun muz geeeksşz kalori kg yapar ye ama az ye deyince

Bacaklarım ağrıyor muzda da magnezyum var ondan yiyorum dedim.
Doktorun tepkisi harikaydı muzda magnezyum yok potasyum var ayrıca ağrıyorsa ben sana ilaç yazarım geçer demişti

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar Hayırlı Cumalar hayırlı Bayramlar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Cuma ve Bayram geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun hayırlı huzurlu bereketli bayramlar ...
ölmüslerimize allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun inşallah nur içinde yatsinlar ..
annecigimi ve babacigimi kaybettim ben onlari çok özlüyorum böyle günlerde eksikliklerini dahada çok hissediyorum ..
hepimizim kurban bayramı mübarek olsun

Günaydınnnnnnn kızlarrrrrrrrr

İnşallah Bir sonraki bayram kucagimizdalarrrrrrr

Ben kötü bir gece geçirsem de inşallah bu günümüz güzel gecerrrrr:)

Herkese iyi bayramlar mutluluklar
Yesacigim hayirdir insallah. Umarim kotu bisi yoktur. Senin gecen kotu gecmis benm de bayram sabahim kotu gecti. Su kaynanalar keske hayatimizda olmasalar

ahh çocukluğum aklıma geldi ,
allahim nasip ederse elifimin köşesi olur
benim elimde etegimde dolaşır

olur olur merak etme bir bakmışsın 2018 Ramazan bayramı gelmiş kızına bayramlık seçiyorsun.
Sanırım dünyanın en güzel duygusu olsa gerek..
Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi kolay

Herkese iyi bayramlar kızlar :) gurbet elde bir başına ne kadar bayram kutlanırsa o moddayım ben .
Bir dahaki bayram daha kalabalık olacağız inşallah . Evladıma vermek istediğim en iyi kültür dini ve milli bayramlarımız olacak inşallah . Herkes bu kadar unutmuş ve boşvermişken .
Milli bayramlarda giyeceğiz Atatürk ve Türk bayraklı tişörtleri kutlama alanlarına gideceğiz .
Dini bayramlarda giyeceğiz bayramlıkları büyükleri ziyarete inşallah .
Her şeyden önce vefalı ve merhametli evlatlar olurlar inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…