2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar afedersiniz benim alt bölgemde agrı oluyor bazen yataktan kalkınca zorla yuruyorum eğilemıyorum falan bazen hic olmuyor sizde var mı boyle bsy
Bende de tam asagida diilde boyle onun iki cm ustunde adim attikca agrilarim oluyo. Anneme diorumki insanin pipisi acir mi suan cocukla en alakasiz yer

anlamadım ki ne zaman idrar tahlili yaptırsam enfeksiyon çıkıyor. Korkuyorum ama elimden gelen birşey yok

3 lt fazla su içsen Benimde böbreklerimde kum vardı su içmekten tubaletren çıkamıyordum saat başı 1 bardak su içeceksin dedi doktor ilaç tedavisinden iyidir..

Günaydın bugun arefe günü #Arakandaki Müslüman kardeşlerlerimize dua edelim inşAllah çok zor durumdalar Rabbim El Kahhar ismiyle zalimleri kahretsin inşAllah

hamilelerin duası kabul olur derler..
O yüzden bolca amiiiiiin..

Kızlar afedersiniz benim alt bölgemde agrı oluyor bazen yataktan kalkınca zorla yuruyorum eğilemıyorum falan bazen hic olmuyor sizde var mı boyle bsy

Yatarken artık pat diye kalkmamak gerekli
Ya bi yerden destek alarak kalkacağız yada önce ayaklar sonra beden kaydırarak

Bidahaki bayram deyince aklima kvnin imalari geliyo. Cildiriorum. Hergun gelirim artk sana gibisinden laflar falan.

Bebek olunca mi her gün gelecekmis canim. İstediklerini desinler bizim istediğimiz olur

Kv ile bizim evin arasi 5 10 dk. Esimin koyde isi var diye 2 gun kaldik dün gece geldik.
Eve gideceğimiz zaman eşim hadi gidelim dedi bende kalktim. Kv basladi hemen nereye gidiyorsunuz siz ciddi misiniz olmaz durun bi surat asmalar yakinmalar bazen gerçekten cok abartiyorlar

Kizlar aklıma gelmişken hemen sizden yardim alayim :)
Oğlumuzun ismini hamile olmadan önce karar vermiştik. Ben yasir istedim esimde kendi adını. Bizde iki ismi de koycaz inşallah amaaaaa artık büyükler de karışmaya basladi bebek büyüdükçe şu ismi koy diye diretiyorlar. O kadar anlatıyoruz ama baya üstümüze geliyorlar.
Siz bu konuda ne yapiyorsunuz ne diyorsunuz. Sizde de öyle tutturanlar oluyor mu

Bende 2 gun once ordaydim. Bana da biz bu bebegi cok bekledik artk her gun sizdeyiz dedi. Ilk 1 hafta icin dion heralde dedm. Sonrasinda herkes gunluk hayatina donsun istemem ben dedim. 5 yil beynimi yedin cocuk diye yaptim iste. In artk sirtimdan dimi. Eltimde hamile benden 10 gun sonra da o dogurcak. O sever vicik vicik iliskileri ona gidersin ben sevmiorum dedim. Kalbi kirildi mi kirildi. Ama hergun seni gormek istesem ayni evde oturalim derdim zaten.

Ben isim konusu annenin hakkidir deyip cekiliorum. Abartirlarsa su isim guzel.onu koy diye sen niye kendin dogurunca koymadin diorum. Ben biraz gergin bi insanim normalde de bana cok yuz bulamiolar da eltime yapmislar baskiyi o kayinpederin adini koycak o yuzden

bendede oluyor canım benim uykudan kalkinca helede tuvalete gidiyorum sonrasinda dahada belli oluyor ağrı

Yeterince açık konusmussun zaten bence o kadar da çok gelmez. Hem eltinle doğumun ayni zamanda olcakmis hemde eltin yardım istiyor. Bence onda daha sık kalır.

Bu lafı tuttum ismini vermek annenin hakkı

Yeterince açık konusmussun zaten bence o kadar da çok gelmez. Hem eltinle doğumun ayni zamanda olcakmis hemde eltin yardım istiyor. Bence onda daha sık kalır.
Ay lutfen onda kalsin zaten. Benm psikolojim kaldirmaz. Bide gelince tek gelmiyo ki. Ailecek gelip kalicaklar. Oysa evleri 10 dklik yerde. Isin yoksa onlar gidince yorgan yastik yika. Bide daha once hastalandigimdan biliorum olsem bi bardak au getirmez hizmet bekler ben kendi canmla mi ugrasaym onla mi

ayy kayinpederim gorumceme dediki isim kitabi all bana isim bakcam k. v. demde onlar çocuğun adini hazirladi dedi yanimizda oldu bu konusma bende evet dedim Elif olacak neymiş degisik isim bakacakmış sonra sustu
büyük kizimda rahmetli babannem gül istedi kayin pederin annesi bende ece verdim nüfusa ece gül kaydoldu ikinci kizda ela dedim doğuma kadar dogum yaptim ben hastanedeyken kayınpeder sudenaz verdi hadi kirma dediler etrafimdada iki ,uc sude ismi vardi verdim
ayy bundada iki kizim var esim var ben doguracam kayınpedere sinir olmustum neymis isim bulacakmış
kizlarim zümra elif onayladi esim karışmadı elif adini beyendi inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur

Bide daha once hastalandigimdan biliorum olsem bi bardak au getirmez hizmet bekler ben kendi canmla mi ugrasaym onla mi

Aynı benim kv. Bizde farklı şehirlerde yaşıyoruz. Hamileliğimin ilk 3 ayı çok zor geçti. aradı hergün hem oğlunu Hem beni gelin ben size bakarım diye neyse bizde gittik tabi, çünkü gerçekten çok rahatsızdım evde elimi hiç bir şeye süremiyordum ne yemek ne iş. Gitmez olaydım kendi derdimi unuttum, arkamdan beni akrabalara iş yapmıyor diye söylenmesini eşimi bana karşı iş yapmıyor diye doldurmalarina canımı sıktım. Her halükarda hizmet bekliyo.. Anlayacağın Ne kadar uzak o kadar iyi

Pat diye kalkamıyorum kı canım agrıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…