Hayir da yani sizene. Yaparken bi yardiminiz yokayy kayinpederim gorumceme dediki isim kitabi all bana isim bakcam k. v. demde onlar çocuğun adini hazirladi dedi yanimizda oldu bu konusma bende evet dedim Elif olacak neymiş degisik isim bakacakmış sonra sustu
büyük kizimda rahmetli babannem gül istedi kayin pederin annesi bende ece verdim nüfusa ece gül kaydoldu ikinci kizda ela dedim doğuma kadar dogum yaptim ben hastanedeyken kayınpeder sudenaz verdi hadi kirma dediler etrafimdada iki ,uc sude ismi vardi verdim
ayy bundada iki kizim var esim var ben doguracam kayınpedere sinir olmustum neymis isim bulacakmış
kizlarim zümra elif onayladi esim karışmadı elif adini beyendi inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur
Benmkide oyle aman. Bayrama kendine baklava acmis:O bende solemesi ayip yaptim ufak tefek kendi capimda bi baklava olmasa da. Seninki iyiymis seneyeki bayramda bana da yap dio. Ulan sen baklava acabilen insansin benim uyduruk tatlimi napican acaba. Seneye benm cocugum kucuk olcak bende hazir alirim muhtemelen yapamam dedm. Zorla soyletiolar sonra sivri dilli diolar patavatsiz diolar. Patavatsiz dedigin bilincsiz soyler ben bilincli bilincli gozunun icine baka baka soluorum vallaAynı benim kv. Bizde farklı şehirlerde yaşıyoruz. Hamileliğimin ilk 3 ayı çok zor geçti. aradı hergün hem oğlunu Hem beni gelin ben size bakarım diye neyse bizde gittik tabi, çünkü gerçekten çok rahatsızdım evde elimi hiç bir şeye süremiyordum ne yemek ne iş. Gitmez olaydım kendi derdimi unuttum, arkamdan beni akrabalara iş yapmıyor diye söylenmesini eşimi bana karşı iş yapmıyor diye doldurmalarina canımı sıktım. Her halükarda hizmet bekliyo.. Anlayacağın Ne kadar uzak o kadar iyi
Ayy masallah allah omur versin.21 haftalık dogan bebegı gordunuz mu kızlar ya minicikti benimkinden bir hafta buyuk allahın mucizesi Ilk kez o kadar kucuk bebek yasamıs dıyolar
Amin ınsallahGünaydın bugun arefe günü #Arakandaki Müslüman kardeşlerlerimize dua edelim inşAllah çok zor durumdalar Rabbim El Kahhar ismiyle zalimleri kahretsin inşAllah
ayy kayinpederim gorumceme dediki isim kitabi all bana isim bakcam k. v. demde onlar çocuğun adini hazirladi dedi yanimizda oldu bu konusma bende evet dedim Elif olacak neymiş degisik isim bakacakmış sonra sustu
büyük kizimda rahmetli babannem gül istedi kayin pederin annesi bende ece verdim nüfusa ece gül kaydoldu ikinci kizda ela dedim doğuma kadar dogum yaptim ben hastanedeyken kayınpeder sudenaz verdi hadi kirma dediler etrafimdada iki ,uc sude ismi vardi verdim
ayy bundada iki kizim var esim var ben doguracam kayınpedere sinir olmustum neymis isim bulacakmış
kizlarim zümra elif onayladi esim karışmadı elif adini beyendi inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur
Doktorun ne diyor peki bu duruma canımanlamadım ki ne zaman idrar tahlili yaptırsam enfeksiyon çıkıyor. Korkuyorum ama elimden gelen birşey yok
Kızlar bacak krampları için ne yapıyorsunuz benimki dün alt bacakta başladı halen çıkmadı romatizma ağrısı var yaşlılar gibi kıvranıyorum magnezyum falan önermeyin işe yaramıyor
Gelmez canim iş var artik bebege bakmak gerekir ev işi yapmak gerekir arazi olurlar birden boyle durumlardaBidahaki bayram deyince aklima kvnin imalari geliyo. Cildiriorum. Hergun gelirim artk sana gibisinden laflar falan.
Bizde koyduk bebegimizin adini isim konulurken bizimde yorumlar çok oldu biz istediğimizi koyduk dinliyormuş gibi yapin bildiğinizi okuyun tavsiyemBen isim konusu annenin hakkidir deyip cekiliorum. Abartirlarsa su isim guzel.onu koy diye sen niye kendin dogurunca koymadin diorum. Ben biraz gergin bi insanim normalde de bana cok yuz bulamiolar da eltime yapmislar baskiyi o kayinpederin adini koycak o yuzden
Aman yok o yuzsuz. Bilioki annem gelecek. Annem onun babasinin esegi gibi hem bana hem bebege hemde ona hizmet edicek. Oglumun evi diyip yayicak totosunu. Ama ben annemi ona hizmet ettirir miyim. Gider anamda kalirim dogumdan sonra 1 hafta sonra da ihtiyacim yok der kabul etmemGelmez canim iş var artik bebege bakmak gerekir ev işi yapmak gerekir arazi olurlar birden boyle durumlarda
Ben biraz arastirdim instagramdamdan ankarada bir dogum fotorafcisi buldum ancak hastanede cekim istemiyorum dogum sonrasi 15 gun sonra studyo istiyorum.henuz fiyat konusmadik hadtane odasi icin de mori diye bir yer buldum cok guzel isler cikariyorkızlar doğum fotoğrafçısı ya da hastane odası süsleme işini araştırmaya başlayan var mi hiç?
bencede etkisidir ikigün ben oyleydim bu sabah geçti o şişlikKızlar benim gobegim cok komik bir şekil aldı kasiklarimin üstü basık midemin olduugu kısım şiş neden böyle çözemedim bebegimn oldugu yerin şiş olmasi lazımken yukarısı şiş tuvalete çıkamadım dünden beri onun etkisi var mıdır acaba bu durumda
Gerçekten söyledin mi bunların hepsini bı şekilde ?Bende 2 gun once ordaydim. Bana da biz bu bebegi cok bekledik artk her gun sizdeyiz dedi. Ilk 1 hafta icin dion heralde dedm. Sonrasinda herkes gunluk hayatina donsun istemem ben dedim. 5 yil beynimi yedin cocuk diye yaptim iste. In artk sirtimdan dimi. Eltimde hamile benden 10 gun sonra da o dogurcak. O sever vicik vicik iliskileri ona gidersin ben sevmiorum dedim. Kalbi kirildi mi kirildi. Ama hergun seni gormek istesem ayni evde oturalim derdim zaten.
Ben biraz arastirdim instagramdamdan ankarada bir dogum fotorafcisi buldum ancak hastanede cekim istemiyorum dogum sonrasi 15 gun sonra studyo istiyorum.henuz fiyat konusmadik hadtane odasi icin de mori diye bir yer buldum cok guzel isler cikariyor
Benimde gecer insaAllah canim gaz siskinligimde var çıkmıyor ki rahatliyim patlıcam artıkbencede etkisidir ikigün ben oyleydim bu sabah geçti o şişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?