2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayir da yani sizene. Yaparken bi yardiminiz yok tasirken bi yardiminiz yok dogururken buyuturkken yok. Isminin tasasi niye size dussun ne munasebet

Benmkide oyle aman. Bayrama kendine baklava acmis:O bende solemesi ayip yaptim ufak tefek kendi capimda bi baklava olmasa da. Seninki iyiymis seneyeki bayramda bana da yap dio. Ulan sen baklava acabilen insansin benim uyduruk tatlimi napican acaba. Seneye benm cocugum kucuk olcak bende hazir alirim muhtemelen yapamam dedm. Zorla soyletiolar sonra sivri dilli diolar patavatsiz diolar. Patavatsiz dedigin bilincsiz soyler ben bilincli bilincli gozunun icine baka baka soluorum valla

21 haftalık dogan bebegı gordunuz mu kızlar ya minicikti benimkinden bir hafta buyuk allahın mucizesi Ilk kez o kadar kucuk bebek yasamıs dıyolar
Ayy masallah allah omur versin.

Kızlar güzel anneler merhabaaa,
Kızlar ben bu carters in urunlerini çok beğeniyorum, çok kaliteli ve orijinal ürünler..ama tabi pahalı baya.simdi sitesinden baktım, indirimdekilerde pek beden kalmamış..yeni sezonda çok güzel ürünler var ama pahalı.ne zaman indirime girer nasıl almak lazım bi fikri olan var mı? Bayramdan sonraki hafta hazırlıklara başlayacağım inşallah. 23 haftada anca 28-30 haftalarda tamamlarım, şimdiden oram buram ağrıyor, ağırlasmadan halledeyim istiyorum..çünkü daha hiç bişey almadım.
Birde kızlar 16 Ekim benim doğum günüm. O zamana 28-29 haftalık hamileyim olacağım. Şöyle 20 kişiyle çok abartmadan sevdiğim arkadaslarim ve ailemden birkaç kişiyle hem dogumgunu hem bayb shower beraber yapayım istiyorum.sonbahar da o tarihte hava güzel olursa dışardan yesillikli bi yerde olsun istiyorum. Bu hamilelik moral ve keyif işi..size de örnek olsun,herkes bütçesine göre bütün guzellikleri yasamali bence..sizlerden de önerilerinizi bekliyorum.cok abartmak ve aşırı tüketim istemiyorum. Herşeyin mükemmel olmasına gerek yok,derdim o gün güzel bi anı kalsın..bu tarz partilerde neler yapılır, siz hiç yaptınız mı veya katıldınız mi?
İkram olarak öğlen bi çay partisi gibi olur diye düşünüyorum. Bi pasta ve 4-5 çeşit tuzlu bişeyler..
Önerilerinizi bekliyorum:)

Elif ismi gerçekten çok güzel naif bi isim ben çok beğeniyorum :)

Kızlar bacak krampları için ne yapıyorsunuz benimki dün alt bacakta başladı halen çıkmadı romatizma ağrısı var yaşlılar gibi kıvranıyorum magnezyum falan önermeyin işe yaramıyor

Kızlar bacak krampları için ne yapıyorsunuz benimki dün alt bacakta başladı halen çıkmadı romatizma ağrısı var yaşlılar gibi kıvranıyorum magnezyum falan önermeyin işe yaramıyor

Maden suyu ve muz canım

Ben muz yiyemiyorum o yüzden maden suyu ve kivi deniyorum :)

Bizde koyduk bebegimizin adini isim konulurken bizimde yorumlar çok oldu biz istediğimizi koyduk dinliyormuş gibi yapin bildiğinizi okuyun tavsiyem

kızlar doğum fotoğrafçısı ya da hastane odası süsleme işini araştırmaya başlayan var mi hiç?

Gelmez canim iş var artik bebege bakmak gerekir ev işi yapmak gerekir arazi olurlar birden boyle durumlarda
Aman yok o yuzsuz. Bilioki annem gelecek. Annem onun babasinin esegi gibi hem bana hem bebege hemde ona hizmet edicek. Oglumun evi diyip yayicak totosunu. Ama ben annemi ona hizmet ettirir miyim. Gider anamda kalirim dogumdan sonra 1 hafta sonra da ihtiyacim yok der kabul etmem

Kızlar benim gobegim cok komik bir şekil aldı kasiklarimin üstü basık midemin olduugu kısım şiş neden böyle çözemedim bebegimn oldugu yerin şiş olmasi lazımken yukarısı şiş tuvalete çıkamadım dünden beri onun etkisi var mıdır acaba bu durumda

kızlar doğum fotoğrafçısı ya da hastane odası süsleme işini araştırmaya başlayan var mi hiç?
Ben biraz arastirdim instagramdamdan ankarada bir dogum fotorafcisi buldum ancak hastanede cekim istemiyorum dogum sonrasi 15 gun sonra studyo istiyorum.henuz fiyat konusmadik hadtane odasi icin de mori diye bir yer buldum cok guzel isler cikariyor

bencede etkisidir ikigün ben oyleydim bu sabah geçti o şişlik

Gerçekten söyledin mi bunların hepsini bı şekilde ?

Ben biraz arastirdim instagramdamdan ankarada bir dogum fotorafcisi buldum ancak hastanede cekim istemiyorum dogum sonrasi 15 gun sonra studyo istiyorum.henuz fiyat konusmadik hadtane odasi icin de mori diye bir yer buldum cok guzel isler cikariyor

Canım fiyat bilgisi de alınca beni bilgilendirebilir misin merak ettim ben de belki dusunebilirm cok pahalı degilse :)

iyi geceler kızlar
aranızda bakteriyel vajinit geçirenler kimlerdi? nasıl kurtuldunuz hangi ilacı kullandınız bana doktor bi fitil verdi danoxyl diye kullanmayı beceremedim geçmedi. sonra da kültür alınması gerek ilaç veremem deyip vermedi. araya bayram falan girdi kafama taktım. yardımcı olun lütfen :/

Oktivus canım kv ile olan muhabbeti okudum da kv ne dedi peki sana? benim de böyle bi korkum var. kırmak istemiyom kimseyi annemde kalmayı düşünüyorum o yüzden doğumdan sonra 1-2 ay

ben bursa da sordum 2000 tl civarı doğum + yenidoğan çekimi. en az bir o kadar da oda susleme organizasyon fiyatlari.. tabi daha uygun yerler de vardır belki ama benim içime sinen güzel diyebileceğim bu fiyatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…