- 18 Mayıs 2017
- 1.134
- 2.080
- 48
Günaydın
Bütün gece boğazlarım ağrıdı offff
gunaydın kızlar naıslsınız ben dun tetanoz asımın ılk olanını yaptırdım ıkıncısı bır ay sonra ımıs hafıf agrıyor kolum ınsallah artmaz :) bu arada bana decavit dı sanırım vıtamın verdıler ıkı kutu bıırı damla bırı tablet kendı doktoruma sordum gerek yok kullanmana dedı degerlerım ıyı dıye sanırım ama kullanan var mı sızlere de verdıler mı bakanlık zorunlu tutuyormus dedıler
Gunaydin kizlar. Smdi zekai tahir burak die bi hastane var ankara da ona geldik. Ayrintili icin. Ne kadar basit aslinda ayrintili icin sira almak ama ozellikle surunduruolar bizleri. Bunu halleder ogleden sonra da operasyon gecirirsem rahatlicam insallah
kızlar ya bız sımdı 21. hafta dayız ya altıncı ayın ılk haftasında olmus oluyoruz dımı :)))))
Merhaba. Ben teyze kontenjanindan yararlandim sira falan almadm hastasi da diilsim hemen yaptirdim. Ama kayseride sira almak icin 1 ay ugrasmistm. Hersey gayet iyi sadece suan bebek ters duruomus makat gelisli dedi. Oda doner doguma kadar die dusunuorum. 3. Evrede Hemoroid problemim var canm onun icin operasyon gecircemmerhaba sıra almadan hastası olmadan peki ayrıntılı yaptırabilirmiyiz acaba biliomusunuz
bu arada ne opersayonu biraz geç okudum kopukluk olduk vallahi allah şifa versın çok geçmiş olsun
Mrb cnm bende de durum aynı bende her yerıne decaviti ıkı gunde bır kullanıyorum vıtamın sonucta zararı olmaz dıyegunaydın kızlar naıslsınız ben dun tetanoz asımın ılk olanını yaptırdım ıkıncısı bır ay sonra ımıs hafıf agrıyor kolum ınsallah artmaz :) bu arada bana decavit dı sanırım vıtamın verdıler ıkı kutu bıırı damla bırı tablet kendı doktoruma sordum gerek yok kullanmana dedı degerlerım ıyı dıye sanırım ama kullanan var mı sızlere de verdıler mı bakanlık zorunlu tutuyormus dedıler
Merhaba. Ben teyze kontenjanindan yararlandim sira falan almadm hastasi da diilsim hemen yaptirdim. Ama kayseride sira almak icin 1 ay ugrasmistm. Hersey gayet iyi sadece suan bebek ters duruomus makat gelisli dedi. Oda doner doguma kadar die dusunuorum. 3. Evrede Hemoroid problemim var canm onun icin operasyon gecircem
Merhaba. Ben teyze kontenjanindan yararlandim sira falan almadm hastasi da diilsim hemen yaptirdim. Ama kayseride sira almak icin 1 ay ugrasmistm. Hersey gayet iyi sadece suan bebek ters duruomus makat gelisli dedi. Oda doner doguma kadar die dusunuorum. 3. Evrede Hemoroid problemim var canm onun icin operasyon gecircem
Kızlar günaydın aranızda ağır kaldırmak durumunda kalan oldu muBugün internetten sipariş verdiğim bebek bezleri ve ıslak mendiller gelmişti orta boy bir kolide onu sadece iş yerinden arabaya kadar taşıdım binanın önüne ancak içim hiç rahat etmiyor hafif sancı hissediyorum sanki yorgunluk psikolojik te olabilir bilemedim Bugün 16:30da randevum var gerçi ama o saate kadar sabredemedim birilerine sormam lazım
Aynısı bana da oldu hamile olduğumu unutup kocaman valizi bir kat yukarı taşıdım eşim bağırdı bana. Korkudan sancılandım ama çok şükür birşey olmadı. Artık sürekli aklımda..
Kızlar günaydın aranızda ağır kaldırmak durumunda kalan oldu muBugün internetten sipariş verdiğim bebek bezleri ve ıslak mendiller gelmişti orta boy bir kolide onu sadece iş yerinden arabaya kadar taşıdım binanın önüne ancak içim hiç rahat etmiyor hafif sancı hissediyorum sanki yorgunluk psikolojik te olabilir bilemedim Bugün 16:30da randevum var gerçi ama o saate kadar sabredemedim birilerine sormam lazım
Canım bu tarafta özeldee zeki bey var bagdat caddesinde kiliniği en uygun 380 tl bir de devletler var marmara arastırma hastanesinde ve zeynep kamilde yapıyorlar bu ücretsiz haliyle. Kacıncı haftandasınGünaydın annişlerya sizin eşleriniz de böyle mi? Sinir etti sabah sabah, muayeneye verdiğimiz parayı dert ediyor. Hadi geçtim onu, ayrıntılı ultrasona gireceğim parasına takıldı. Çok mu şart çok mu gerekli vırt zırt konuşuyor Arkadaşlara soruyorum, anneme falan erkekler işin para kısmına takılır normal senin hissettiğini hissedemiyorlar diyorlar ama zaten 2-3-4lü testleri yaptırmadık ayrıntılı önemli yani... Ki onun arkadaşı nın kliniği var bitane 250 tl ayrıntılısı, en ucuz duyduğum ayrıntılı ultrasona bu. Ona gitmeyi kabul ettim (cd vermeyi bırakın renkli foto bile vermiyorlar ) ama 250 tlyi duyduya offflamaları başladı. Neyse kızlar aklıma gelmişken sorayım size de istan anadolu yak.da ayrıntılı ultrason yaptıranınız var mı ne kadar tuttu??
Korkma canım bir şey olmaz inşallah.. Tabi dikkatli olmak lazım yine de ama ben pek dikkat etmiyorum öyle şeylere.. Daha dün havalimanına giderken 18 kg lık valizi taşıdım mesela.. Genelde sürükledim ama yine de arabaya yükle indir filan kaldırdım.. O an yanımda kimse olmayınca mecbur yapıyrm, çok takılmıyorum da..
günaydın kızlarr ...kumandayı dün akşam denedim, gerçekten kumanda zıplıyor bebişim vurduğunda, çok güzeldi, gülmekten kendimi alamadım
Canım muayene ücretin ne kadar ki ? çok mu uçuk bir fiyatGünaydın annişlerya sizin eşleriniz de böyle mi? Sinir etti sabah sabah, muayeneye verdiğimiz parayı dert ediyor. Hadi geçtim onu, ayrıntılı ultrasona gireceğim parasına takıldı. Çok mu şart çok mu gerekli vırt zırt konuşuyor Arkadaşlara soruyorum, anneme falan erkekler işin para kısmına takılır normal senin hissettiğini hissedemiyorlar diyorlar ama zaten 2-3-4lü testleri yaptırmadık ayrıntılı önemli yani... Ki onun arkadaşı nın kliniği var bitane 250 tl ayrıntılısı, en ucuz duyduğum ayrıntılı ultrasona bu. Ona gitmeyi kabul ettim (cd vermeyi bırakın renkli foto bile vermiyorlar ) ama 250 tlyi duyduya offflamaları başladı. Neyse kızlar aklıma gelmişken sorayım size de istan anadolu yak.da ayrıntılı ultrason yaptıranınız var mı ne kadar tuttu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?