2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bu tarafta özeldee zeki bey var bagdat caddesinde kiliniği en uygun 380 tl bir de devletler var marmara arastırma hastanesinde ve zeynep kamilde yapıyorlar bu ücretsiz haliyle. Kacıncı haftandasın
Kuzu 21+0im ama devletten nasıl randevu alicamki? Direkt detaylı ultrason için verirler mi bide çok yoğundur değil mi

Kuzu 21+0im ama devletten nasıl randevu alicamki? Direkt detaylı ultrason için verirler mi bide çok yoğundur değil mi
Canin kolay gelsin. Ona bebegi tek basina mikserde yapmadigini soyle. Sonucta ortak yapim bu. Sen tasima dogurma emzirmeyle mesulsun oda bi zahmet parayi cikarsin gozden. Benmkide ara ara dogum ucreti icin soyleniyo. Evde dogurayim ister misin diyip kotu kotu bakiorum susuyo. Kaldiramayacagi yukun altina girmemeliydu. Ne zannedio erkekler acaba opucukle mi odeme yapiliyo zannediolar. Ayrintili icin devletten randevu dene ama alabilecegini sanmiorum. Ben 1 ay gittim geldim araya adam soktum oyle aldim. Ama umdugumu buldum mu hayir. Ne cd ne resim. Bide doktor beni azarladi durdu niyr taranalari yaptirmadin diye. Hayir benm tercihim sanane yani. Yaptirmak iatemedm diorum insiyatife kalirsa boyle olur diyo. Seevmedim devletteki muameleyi. Para tuzagi ticarethanr falan ama ozeller en iyisi

Ay bu boğaz ağrısı ne çok yordu beni yaa çok şükür bunda yarın bebişimi görme günü Oktivus sen nasıl oldun canım S selifor peki sen canım biraz daha toparlayabildin mi
Sağol canım sorduğun icin benim öksürüğe cevirdi burun akıntm geçti göğüs kafesim ağrıyor bundan sonrasinda bitmis olur insaAllah aşama asama gidiyor benim grip buna şükür hasta olan hepimize geçmiş olsun bol bol

Canım çok da uygun muayene ücretin. Benimki 350 TL. Bizde de tam tersi benim içime sinmedi, daha uygun biryere gideyim dedim, eşim kızdı. Sen para kısmını düşünme kafamız rahat böyle önemli olan o dedi. Zaten hormonlardan dolayı gel gitlerimiz var, bir de onlar çıkmasın valla. Hiç taviz verme. İçine sinen yere git.

Evet canim benim kız nazli baya sakladi kendini hissettirmesini gıdım gıdım yapıyor sağlıklı olsunlarda dediğin gibi elbet gelicek tekmeleriyle uyandigimiz günler

Çok mu uçuk HAYIR
Ama inan bana eşinin problem ettiği şey sadece aydan aya ödediği 125 tl değildir. Erkeklerin alemi çok farklı bizlerden farklı düşünüyorlar. Ailenize katılacak miniğin geleceği ile ilgili kaygıları olabilir farklı şeyleri dert edinip, sana patlamasını muayene ücretinden çıkarıyor olabilir empati ile yaklaşıp ona bebeğin ile ilgili en önemli şeyin sağlık kontrolleri olduğunu hatırlat

Eminim önemsemediginden söylememistir..şunu unutma o bebek onunda çocuğu ve onun içinde çok önemli.

Aynen canım. Benim de hafif hafif var bir şeyler ama öyle büyük değil :)

Zaten kucukler daha zamanı var beklemeye devam :)
Bizimkiler bekletmeyi seviyorlar zaten canim gec geldiler cinsiyeti hemen gostermediler hissettirmeyide bekletiyorlar bakalım bu gidisle dogumda bekletmezler umarim herkes dogurur biz 40lari bulur beklermisiz daha

Sağlık ocağındaki hemsireyi aradım gripken yapmıyoruz dedi hangi arkadas demisti hatirlayamadim sagol canım hatirlattigin icin benim aklıma gelmemisti hic haftaya iyilesince gidicem yaptiricam yarından yırttim

Biz ailecek hastayız kızımda hasta ses telleri gitti gece onun için hastanedeydik..
Hamileyken Yeşilçay içilmiyor diyebiliyorum hatta çoğu bitki çaylarında sıkıntı var yoksa hepsini severek içerim limonla gargara yaptım.
Öğlen kalktık biraz dinlenmiş oldum.

Bebek gelirken aile bağlarını da güçlendirecek galiba inşallah herşey çok güzel olur

Ailecek geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…