- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Kuzu 21+0im ama devletten nasıl randevu alicamki? Direkt detaylı ultrason için verirler mi bide çok yoğundur değil miCanım bu tarafta özeldee zeki bey var bagdat caddesinde kiliniği en uygun 380 tl bir de devletler var marmara arastırma hastanesinde ve zeynep kamilde yapıyorlar bu ücretsiz haliyle. Kacıncı haftandasın
125 canimCanım muayene ücretin ne kadar ki ? çok mu uçuk bir fiyat
Canin kolay gelsin. Ona bebegi tek basina mikserde yapmadigini soyle. Sonucta ortak yapim bu. Sen tasima dogurma emzirmeyle mesulsun oda bi zahmet parayi cikarsin gozden. Benmkide ara ara dogum ucreti icin soyleniyo. Evde dogurayim ister misin diyip kotu kotu bakiorum susuyo. Kaldiramayacagi yukun altina girmemeliydu. Ne zannedio erkekler acaba opucukle mi odeme yapiliyo zannediolar. Ayrintili icin devletten randevu dene ama alabilecegini sanmiorum. Ben 1 ay gittim geldim araya adam soktum oyle aldim. Ama umdugumu buldum mu hayir. Ne cd ne resim. Bide doktor beni azarladi durdu niyr taranalari yaptirmadin diye. Hayir benm tercihim sanane yani. Yaptirmak iatemedm diorum insiyatife kalirsa boyle olur diyo. Seevmedim devletteki muameleyi. Para tuzagi ticarethanr falan ama ozeller en iyisiKuzu 21+0im ama devletten nasıl randevu alicamki? Direkt detaylı ultrason için verirler mi bide çok yoğundur değil mi
Sağol canım sorduğun icin benim öksürüğe cevirdi burun akıntm geçti göğüs kafesim ağrıyor bundan sonrasinda bitmis olur insaAllah aşama asama gidiyor benim grip buna şükür hasta olan hepimize geçmiş olsun bol bol
125 canim
Benimde boğaz ağrısiyla basladi canım dikkat et şuan fenayim öksürükten adam akıllı öksürüp rahatlayamiyorumda ağrıdan basindan al önlemi gecmis olsunGünaydın
Bütün gece boğazlarım ağrıdı offff
Evet canim benim kız nazli baya sakladi kendini hissettirmesini gıdım gıdım yapıyor sağlıklı olsunlarda dediğin gibi elbet gelicek tekmeleriyle uyandigimiz günleraynen kuzum senın de ılk bebegın bıraz gec hıssedebılırsın o yuzden takma kafana hıc ben kıloluyum kesın hıssetmem dıyordum dusun ıcın rahat olsun saglıklı olsunlarda hareketlerını gec hıssedelım hem senınkı kız agırbaslıdır o :)
Canım bende denedim olmadı birsey damar atması nabizmi her neyse o atıyor ya sadece o oldu bebisim birsey yapmadiKumandaya ben de denedim.
Kumanda bana baktım ben kumandaya hahahah hiç hareket yok :)
Aynen canım. Benim de hafif hafif var bir şeyler ama öyle büyük değil :)Canım bende denedim olmadı birsey damar atması nabizmi her neyse o atıyor ya sadece o oldu bebisim birsey yapmadi
125 canim
Bizimkiler bekletmeyi seviyorlar zaten canim gec geldiler cinsiyeti hemen gostermediler hissettirmeyide bekletiyorlar bakalım bu gidisle dogumda bekletmezler umarim herkes dogurur biz 40lari bulur beklermisiz dahaAynen canım. Benim de hafif hafif var bir şeyler ama öyle büyük değil :)
Zaten kucukler daha zamanı var beklemeye devam :)
Günaydın geçmiş olsun mevsim geçişinden mi acaba diğer kızlarda da var.. dün akşam da eşimde vardı ballı süt içirdim yumuşadı. sabah da balla toz zencefili karıştırıp yedirdim üzerine yarım saat bir şey yemedi içmedi şimdi de yeşilçay içiyor. Sen de deneyebilirsin yeşilçayla gargara yapmak da mikropları temizliyor..
Kızlar sizinle çok tuhaf bir şey paylaşacağım. Benim ailem ve yakın akrabalarımda en küçük çocuk liseye gidiyor. Benim çocuğum yıllar sonra gelen ilk bebek olacak. O yüzden tüm akrabalar çok heyecanlı ve duygusallar. Herkes arıyor haber alıyor ilgileniyor.
Fakat dün hiç beklemediğim bir şeyle şok oldum. On yıldır görmediğim görüşmediğim üvey abim yanıma geldi. Nasıl davranacağımı şaşırdım. Benimle özellikle bebişle o kadar ilgilendi ki. Dün akşam bizde kaldı sabahtan gitti. Nasıl hissedeceğimi bile bilmiyorum. Bebeğim gelmeden hayatımızı değiştirmeye başladı.. Tuhaf..
Kumandaya ben de denedim.
Kumanda bana baktım ben kumandaya hahahah hiç hareket yok :)
Benimde boğaz ağrısiyla basladi canım dikkat et şuan fenayim öksürükten adam akıllı öksürüp rahatlayamiyorumda ağrıdan basindan al önlemi gecmis olsun
tatlı yedikten sonra dene bi de bakalım canım
Geçmiş olsun canım, ıhlamur iç iyi gelir. Onda bi sıkıntı yok,rahatlıkla içebilirsin.Hamileyken hasta olmak berbat bir duygu zaten nefes alamıyorsun. Bir an önce geçsin
Ailecek geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsınız inşallahBiz ailecek hastayız kızımda hasta ses telleri gitti gece onun için hastanedeydik..
Hamileyken Yeşilçay içilmiyor diyebiliyorum hatta çoğu bitki çaylarında sıkıntı var yoksa hepsini severek içerim limonla gargara yaptım.
Öğlen kalktık biraz dinlenmiş oldum.
Geçmiş olsun canım, ıhlamur iç iyi gelir. Onda bi sıkıntı yok,rahatlıkla içebilirsin.
Ailecek geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?