2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar bende birşeyi merak ediyorum,
ikinci doğumum olacak ilki epidural sezeryandı sağlık problemlerimden ötürü bunu da öyle düşünüyorum kesi yeri aynı yermi oluyor acaba daha zor diyenler fln var tırstım biraz erkenden sard ı bu korku beni

17.haftama kadar 5 kilo aldım sonrasını bilmiyorum pazartesi kontrolde görücem kendim tartilmiyorum

Sonuna kadar katılıyorum. Ben calissam zaten hiç düşünmezdim parasını da eşten isteyince boyle oluyor işte arkadaşınin kliniğinden randevu aldım. Tek sorun gerizekalılar renkli foto vermiyorlar (artık cdyi de geçtim) eşim telinin kamerasından çekecek. O salak doktor sana niye kızdı anlamıyorum. İsteğe bağlı bu taramalar. De yaptırdık bı sonuç verdiler ne olacak yani? Bı problem varsa tedavi mi edeceksin de ben kacmisim durumdan??? Ben ikiliyi yaptırmak istedim sıra gelmedi devlette. Eşim annem ve yakinlarim kesinlikle yaptırma dediler bende özele de gitmedim. Sonuç değişmeyecek çünkü.. Bizim insiyatifimize kalınca ne oluyormuş ne hata yapmışım?? Saçma sapan doktorlar var. Bende geçen bebek hareketli değildi bide göbek deliği çevresi ağrım vardı devlete acile gittim. Afedersin alttan muayene yaptı doktor o kadar canımı yaktı ki.. Sanırsın mal var karşında . Afedersin yine lonk diye parmağını sokmaları, çevirmeleri (içerideki kalmıştı onu çıkarmak için) .. Ya çok açık oldu kızlar kusura bakmayın ama devlette öküz gibi muamele ediyorlar. Ben kadın doğum dışında hep devlete giderim karşı değilim devlet hastanelerine ama kadın doğum özel bir alan o yüzden özele gitmeliyiz diye düşünüyorum.

Bende 6 kilo falan aldım.. Ama sanki daha aldım gibi :) Pazartesi kontrolüm var.. Ayrıntılı ultrasona gircem inşaallah sonuç iyi olur..

Waaoowwww kocaya bak yılın kocası ilan ediyorum eşini canım . Bak bende benimkinden daha pahalı bı muayene ücreti duymadım biliyor musun? Ki gittiğim hastane a plus bı hastane.. Eğer maddi olarak zorlamiyorsa sizibencede devam et. Ama yarı fiyatina da çok lüks hastanelere gidebilirsin bence.. Bu arada sorması ayıp muayene ücreti oysa dogumn kadardir o hastane de? Merak ettim Acıbademe mi gidiyorsun bu arada?

Haklısın canım zaten çocuk mevzusuna "maddiyat" olarak yaklaşıyor Bu arada öyle patlama gibi bı durum yok sürekli söylenmesi biktirdi beni.. Ben zaten hayiri kabul etmedim , ayrıntılı ultrason şart benim için.

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı dr gittim bide üçlü test sonucumu aldım moralim çok bozuk 19 hafta 1 günlük olan bebegime 16 17 haftalık dedi bide bağırsaklarda parlaklık var dedi beni detaylı ya gönderdi oda haftaya cuma günü ne gun verdi bebekte bağırsak hiperekojen dedi boyle bisey duyan bilen var mi 1 hafta ya kadar ben evde kafayı yerim üçlü testimde temiz çıktı buarada

canım öncelikle maşallah 3lü testin sıkıntı çıkmamış

2li yaptırmışmıydın onun sonucu nasıldı?

eğer 2 li 3 lu güzelse ileride kaybolma durumları olabilir diye yazmış nette.

şu an için ayrıntılıyı beklemekten başka yapacak bir şey yok. Insallah bir sıkıntı yoktur.

Teyzemden biliyorum 9 sene sonra yine ayni yeri kestiler izin fazla olmaması için aynı yerden yapıyorlarmış. Doktora sorarsın yine daha iyi bilgi verir

evet yaptırdım 2 liyi de 3 luyude ikiside temiz çıktı ama bide haftasından baya küçük dedi ben hareketlerini 2 haftadan fazladır sık sık olmasa da hissediyorum o kadar küçük olsa hissetmem heralde kafam çok karıştı

canım inşallah sıkıntı yoktur, 2li 3lu temiz darısı detaylı ultrasona ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…