2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Şuan bunu kafaya takma sonuçta Bebek hareket ederken ölçüyorlar. Boyun, kilosu hiç bir zaman tam söyledikleri gibi olamıyor
4 lü ultrasona gittiğimde 20. Haftamda olmama rağmen kendi doktorum 24 ölçtü mesela kendisi bile şaşırdı 4 lü sonrası gittiğimde söyledim yo haftasıyla uyumlu dedi.

İkinci doğumu olacaklar kızım 4 yaşında kardeşi Doğumda tam 4 olacak işte..

Bu aralar nasıl çıkacak diye soruyor bende her defasında bilmediğimi doktor vakti geldiğinde çıksın diyeceğini onun bildiğini söylüyorum.
Daha iyi akıllıca önerisi olan var mı ?

Bu yuzden devlete mumkun oldugunca gitmiyorum ben. Ozelden en azindan parana gire muamele yapiolar.

Ben olsam baska bi hastanede baska bi doktora daha giderim. Muayenehane diil ama ozel hastanelerde sabah erkenden gidip ayrintiliya girebiliosun. Etrafta ozel kadin dogum hastanesi varsa onu deneyebilirsin. Hersey yolundadir. Uzulme sen

Benm kardesim 5 yasinda oda bunu merak ediyo. Bebek yeterince buyuyunce karnimi cok agritcak hemen gidicez dogucak diorum. Nerden ogrendi bilmiorum ama bebegin gobegi kesip cikarildigini dusunuyo. O yuzden bunu yalanlayacak bi yorumdan kaciniorum

Kızlar bende 3 ameliyat ve 3 tüp bebek sonrası bebişe kavuştum . Ameliyatımın ilki açık ameliyattı yani sezeryan yerinden kestiler , ikincisi laparoskopikti onda sıkıntı yok ama üçüncü feciydi laparoskopik başlayıp açığa çevirdiler . Karnımda şu an 7 ayrı kesi ve delik var . Açık ameliyatlar çok zordu , 1 hafta tuvalete bile 2 kişi kaldırıp götürdü beni . Şimdi aynı yerden 3. kesik olacak ve hepsi birbirinden zor iyileşti . Ameliyatlarda tek sıkıntın iyileşmek oluyor ama şimdi bir de bebek olacak . Gece kalkmaları , emzirme filan çok korkutuyor beni .
Bu arada şükürler olsun ki gebeliğin başından beri 100 gr dahi almadım :)

Yarin ilk isim başka bi dr gitmek olacak zaten ister istemez üzülüyorum ve bebegimide strese sokuyorum

haha gebelık psıkojısı kuzum :)) benım de suan oyle agrım yok ama 3 4 gun olabılır dedı :)

Artik drlar bile ne dediklerini bilmiyorlar ya valla insani sıkıntıya koymaktan başka bisey değil dr bana seni acil olarak detaylı ya gönderiyorum diyo gidiyorum ordaki dr 10 gün sonraya gel diyo artik dr lara dahi inancın kalmadı içimizi rahatlatacak birşey bile söylemiyorlar

Kuzu 21+0im ama devletten nasıl randevu alicamki? Direkt detaylı ultrason için verirler mi bide çok yoğundur değil mi
Ben her ikisi içinde arastırma yapmıstm ordan biliyorum devlet için gecikmissin ama yinede hastaneseye gidiceksin kadın doğum poliklinik riskli gebelikten randevu alacaksın 17 18.haftalrdaa gidersen 21 22 ye verirler ancaa yogunluktan ama simdi gidersen belki 24 .bulursun en kötü sansını dene yadaa özele de telefon etmen yeterli haftanı sölüyprsun randevu veriyorlar ona göre mutlaka oluyor yer .sen bilirisn canım arrık

Bu arada operasyon isi tamam. Yeniden dogmus gibi oldum. Smdilik bi agrim yok cunku lokal anestezi yaptilar. Anestezi etkisi gecince nasil olcak blmiorum. Doktor 2 3 gun agrin olabilir dedi. Igne verdi ilac verdi geldim yatiorum
Oh geçmiş olsun canım. Dinlen güzelce umarım ağrın olmaz

Benm kardesim 5 yasinda oda bunu merak ediyo. Bebek yeterince buyuyunce karnimi cok agritcak hemen gidicez dogucak diorum. Nerden ogrendi bilmiorum ama bebegin gobegi kesip cikarildigini dusunuyo. O yuzden bunu yalanlayacak bi yorumdan kaciniorum

Bizimkinde de o var , kesecekler dimi diyor nerden gördüyse maks getir keselim bakalım kardeşimi özledim bakalım diyor

Çok takmamak lazımmış kafaya ben buny öğrendim..
bana neler dediler biliyorsun..

Oh geçmiş olsun canım. Dinlen güzelce umarım ağrın olmaz
Anestezinin etkisi azalmaya basladi. Sanirim biraz olacak umarim cok olmaz.
Bizimkinde de o var , kesecekler dimi diyor nerden gördüyse maks getir keselim bakalım kardeşimi özledim bakalım diyor

Ya ben onu yerim yaa nasi da biliyo ozlemeyi falan. Zamani gelmeden goremezsin surprizi kacar de

Oktivus geçmiş olsun csnım büyük yükü üstünden atmış oldun anestesi geçince biraz aptın olur onu da en fazla iki gün çekersin
O dr un methini bende arkadasımdan duymuştum

Normal ultrasyonda dr lar bağırsaklarını görebiliyorlar mı ya hiç duymamıştım öyle birşey
Bence kesinlikle iyi bir dr a gitmelisin
Üç hafta geriden gelmesi de geç döllenme ile alakalı olanilir eğer bastan beri geriden geliyorsa ya da yanlış ölçüm olabilir

Bu arada operasyon isi tamam. Yeniden dogmus gibi oldum. Smdilik bi agrim yok cunku lokal anestezi yaptilar. Anestezi etkisi gecince nasil olcak blmiorum. Doktor 2 3 gun agrin olabilir dedi. Igne verdi ilac verdi geldim yatiorum

İnşallah geçmiş gitmiş olsun bir daha uğramasın güzell bir uyku çekmeyi hakettin

Hadi geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…