- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı dr gittim bide üçlü test sonucumu aldım moralim çok bozuk 19 hafta 1 günlük olan bebegime 16 17 haftalık dedi bide bağırsaklarda parlaklık var dedi beni detaylı ya gönderdi oda haftaya cuma günü ne gun verdi bebekte bağırsak hiperekojen dedi boyle bisey duyan bilen var mi 1 hafta ya kadar ben evde kafayı yerim üçlü testimde temiz çıktı buarada
Bu yuzden devlete mumkun oldugunca gitmiyorum ben. Ozelden en azindan parana gire muamele yapiolar.Sonuna kadar katılıyorum. Ben calissam zaten hiç düşünmezdim parasını da eşten isteyince boyle oluyor iştearkadaşınin kliniğinden randevu aldım. Tek sorun gerizekalılar renkli foto vermiyorlar (artık cdyi de geçtim) eşim telinin kamerasından çekecek. O salak doktor sana niye kızdı anlamıyorum. İsteğe bağlı bu taramalar. De yaptırdık bı sonuç verdiler ne olacak yani? Bı problem varsa tedavi mi edeceksin de ben kacmisim durumdan??? Ben ikiliyi yaptırmak istedim sıra gelmedi devlette. Eşim annem ve yakinlarim kesinlikle yaptırma dediler bende özele de gitmedim. Sonuç değişmeyecek çünkü.. Bizim insiyatifimize kalınca ne oluyormuş ne hata yapmışım?? Saçma sapan doktorlar var. Bende geçen bebek hareketli değildi bide göbek deliği çevresi ağrım vardı devlete acile gittim. Afedersin alttan muayene yaptı doktor o kadar canımı yaktı ki.. Sanırsın mal var karşında . Afedersin yine lonk diye parmağını sokmaları, çevirmeleri (içerideki kalmıştı onu çıkarmak için) .. Ya çok açık oldu kızlar kusura bakmayın ama devlette öküz gibi muamele ediyorlar. Ben kadın doğum dışında hep devlete giderim karşı değilim devlet hastanelerine ama kadın doğum özel bir alan o yüzden özele gitmeliyiz diye düşünüyorum.
Ben olsam baska bi hastanede baska bi doktora daha giderim. Muayenehane diil ama ozel hastanelerde sabah erkenden gidip ayrintiliya girebiliosun. Etrafta ozel kadin dogum hastanesi varsa onu deneyebilirsin. Hersey yolundadir. Uzulme senevet yaptırdım 2 liyi de 3 luyude ikiside temiz çıktı ama bide haftasından baya küçük dedi ben hareketlerini 2 haftadan fazladır sık sık olmasa da hissediyorum o kadar küçük olsa hissetmem heralde kafam çok karıştı
Benm kardesim 5 yasinda oda bunu merak ediyo. Bebek yeterince buyuyunce karnimi cok agritcak hemen gidicez dogucak diorum. Nerden ogrendi bilmiorum ama bebegin gobegi kesip cikarildigini dusunuyo. O yuzden bunu yalanlayacak bi yorumdan kaciniorumİkinci doğumu olacaklar kızım 4 yaşında kardeşi Doğumda tam 4 olacak işte..
Bu aralar nasıl çıkacak diye soruyor bende her defasında bilmediğimi doktor vakti geldiğinde çıksın diyeceğini onun bildiğini söylüyorum.
Daha iyi akıllıca önerisi olan var mı ?
ya bulantım cok zaten yenı yenı azaldı bıde onla basa donmek ıstemıyorum ben :))))Mrb cnm bende de durum aynı bende her yerıne decaviti ıkı gunde bır kullanıyorum vıtamın sonucta zararı olmaz dıye
aynen onu bende duydum sacma yaO öyle hesaplanmıyor ya gıcık bişey 23 te 5 ay bitiyo diye biliyorum
Yarin ilk isim başka bi dr gitmek olacak zaten ister istemez üzülüyorum ve bebegimide strese sokuyorumBu yuzden devlete mumkun oldugunca gitmiyorum ben. Ozelden en azindan parana gire muamele yapiolar.
Ben olsam baska bi hastanede baska bi doktora daha giderim. Muayenehane diil ama ozel hastanelerde sabah erkenden gidip ayrintiliya girebiliosun. Etrafta ozel kadin dogum hastanesi varsa onu deneyebilirsin. Hersey yolundadir. Uzulme sen
Benm kardesim 5 yasinda oda bunu merak ediyo. Bebek yeterince buyuyunce karnimi cok agritcak hemen gidicez dogucak diorum. Nerden ogrendi bilmiorum ama bebegin gobegi kesip cikarildigini dusunuyo. O yuzden bunu yalanlayacak bi yorumdan kaciniorum
haha gebelık psıkojısı kuzum :)) benım de suan oyle agrım yok ama 3 4 gun olabılır dedı :)Bana vitamin falan vermediler. Ama kolu ağrıyan arkadaşlardan etkilendim galiba aşıyı yaptıralı iki gün geçti ağrım sızım olmadı şimdi aşı olduğumu hatırlayınca koluma ağrı giriyorpsikolojik sanırım
Artik drlar bile ne dediklerini bilmiyorlar ya valla insani sıkıntıya koymaktan başka bisey değil dr bana seni acil olarak detaylı ya gönderiyorum diyo gidiyorum ordaki dr 10 gün sonraya gel diyo artik dr lara dahi inancın kalmadı içimizi rahatlatacak birşey bile söylemiyorlarŞuan bunu kafaya takma sonuçta Bebek hareket ederken ölçüyorlar. Boyun, kilosu hiç bir zaman tam söyledikleri gibi olamıyor
4 lü ultrasona gittiğimde 20. Haftamda olmama rağmen kendi doktorum 24 ölçtü mesela kendisi bile şaşırdı 4 lü sonrası gittiğimde söyledim yo haftasıyla uyumlu dedi.
Ben her ikisi içinde arastırma yapmıstm ordan biliyorum devlet için gecikmissin ama yinede hastaneseye gidiceksin kadın doğum poliklinik riskli gebelikten randevu alacaksın 17 18.haftalrdaa gidersen 21 22 ye verirler ancaa yogunluktan ama simdi gidersen belki 24 .bulursun en kötü sansını dene yadaa özele de telefon etmen yeterli haftanı sölüyprsun randevu veriyorlar ona göre mutlaka oluyor yer .sen bilirisn canım arrıkKuzu 21+0im ama devletten nasıl randevu alicamki? Direkt detaylı ultrason için verirler mi bide çok yoğundur değil mi
Oh geçmiş olsun canım. Dinlen güzelce umarım ağrın olmazBu arada operasyon isi tamam. Yeniden dogmus gibi oldum. Smdilik bi agrim yok cunku lokal anestezi yaptilar. Anestezi etkisi gecince nasil olcak blmiorum. Doktor 2 3 gun agrin olabilir dedi. Igne verdi ilac verdi geldim yatiorum
Benm kardesim 5 yasinda oda bunu merak ediyo. Bebek yeterince buyuyunce karnimi cok agritcak hemen gidicez dogucak diorum. Nerden ogrendi bilmiorum ama bebegin gobegi kesip cikarildigini dusunuyo. O yuzden bunu yalanlayacak bi yorumdan kaciniorum
Artik drlar bile ne dediklerini bilmiyorlar ya valla insani sıkıntıya koymaktan başka bisey değil dr bana seni acil olarak detaylı ya gönderiyorum diyo gidiyorum ordaki dr 10 gün sonraya gel diyo artik dr lara dahi inancın kalmadı içimizi rahatlatacak birşey bile söylemiyorlar
Anestezinin etkisi azalmaya basladi. Sanirim biraz olacak umarim cok olmaz.Oh geçmiş olsun canım. Dinlen güzelce umarım ağrın olmaz
Bizimkinde de o var , kesecekler dimi diyor nerden gördüyse maks getir keselim bakalım kardeşimi özledim bakalım diyor
Artik drlar bile ne dediklerini bilmiyorlar ya valla insani sıkıntıya koymaktan başka bisey değil dr bana seni acil olarak detaylı ya gönderiyorum diyo gidiyorum ordaki dr 10 gün sonraya gel diyo artik dr lara dahi inancın kalmadı içimizi rahatlatacak birşey bile söylemiyorlar
Bu arada operasyon isi tamam. Yeniden dogmus gibi oldum. Smdilik bi agrim yok cunku lokal anestezi yaptilar. Anestezi etkisi gecince nasil olcak blmiorum. Doktor 2 3 gun agrin olabilir dedi. Igne verdi ilac verdi geldim yatiorum
Bu arada operasyon isi tamam. Yeniden dogmus gibi oldum. Smdilik bi agrim yok cunku lokal anestezi yaptilar. Anestezi etkisi gecince nasil olcak blmiorum. Doktor 2 3 gun agrin olabilir dedi. Igne verdi ilac verdi geldim yatiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?