2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
anlamadım ki baştan beri böyle değildi ik gün 3 gün fark vardı sata gore ilk defa böyle birşey söyledi ondada zaten direk sinirlendim bebeğim o kadar olamaz dedim bağırsaklarınida anlamadım nasıl öyle söyledi bide burda gittiğim doğum evi cihazlar o kadar iyi değiller usg çıktısı bile yok istediğimizde cihaz bozuk diyolar sok oldum zaten ondan yarin başka dr gidicem

Bu arada operasyon isi tamam. Yeniden dogmus gibi oldum. Smdilik bi agrim yok cunku lokal anestezi yaptilar. Anestezi etkisi gecince nasil olcak blmiorum. Doktor 2 3 gun agrin olabilir dedi. Igne verdi ilac verdi geldim yatiorum
Canım çok geçmiş olsun, inşallah toparlasın hemen, ağrın acın olmaz. Olsa da sürekli olmayacak artık öyle düşün , kurtuldun neyse ki.

selâm kızlar ben bugün işe basladim ve çok yoruldum, birde bugün kontrolüm vardi beş aylik olmuş dedi doktor 20 haftalık bisorun yok hamdolsun .. yine cinsiyetini soyledi kiz kizimiz olacak allahimizin izniyle.. inşallah hepimizinde kucagina almak nasip olsun ...

Canım devleti aradım yarınla önümüzde ki perşembe arası ölçüm icin en uygunuymuş, ama yoğunluktan iki hafta sonrasına randevu verebiliyorlar. Bende bi özelden randevu aldım. Yarın inşallah gidiyorum detaylıya..

Aynı ben resmen vücudum saat tutar gbi bir saat sonra hiçbirşey yememişim gibi acıkıyorum

Canım doktorun kafası karışmış 20 hafta 5 aylık olmuyor 4.5 aylık oluyor ki zaten ay hesabı yapan doktor ben hiç duymamistim. Hep hafta hesabı

Bu arada maşallah kızına sağlıkla gelsin

[QUOTE="Dns90, post: 52711064, member: 834012"

Ya ben onu yerim yaa nasi da biliyo ozlemeyi falan. Zamani gelmeden goremezsin surprizi kacar de
[/QUOTE]

her sabah ve her gece ne zaman gelecek diye yatıp kalkıyoruz.
Gelince bu heyecanı ile ne yapacak merak ediyorum geri sokun bunu derse şaşırmam.
Gerçi gelse de baksam emzik versem altını açsam diyor

Canım doktorun kafası karışmış 20 hafta 5 aylık olmuyor 4.5 aylık oluyor ki zaten ay hesabı yapan doktor ben hiç duymamistim. Hep hafta hesabı

Bu arada maşallah kızına sağlıkla gelsin
inşallah hepimizinde bebisleri sağlıkla kucagimiza almak nasip olur... yaa ben herkese dört buçuk dedim, doktor 5 aylik dedi 20 haftalık dedi ... doktor 4 haftayı bir aylık olarak hesapladı galiba ..

inşallah hepimizinde bebisleri sağlıkla kucagimiza almak nasip olur... yaa ben herkese dört buçuk dedim, doktor 5 aylik dedi 20 haftalık dedi ... doktor 4 haftayı bir aylık olarak hesapladı galiba ..

Aynen canım senin yaptığın doğru doktor karıştırmis

Ben de yolu yariladim 4.5 aylık oldum diyorum bilenler hemen aaa 20 hafta mi diyor ya da ben 20 hafta diyorum bilenler oooo süper 4.5 ay gitmis yarilamissin ne güzel diyor :)

Yok anam bende kaç zamandır saldım gitti ne sağlığı peehh
Etrafta ajımmm ajjjjj diye dolanıyorum :)
Bizim şanssızlığımız ne biliyor musun canım? Eskiden arabalar komşu teyzeler sen hamilesin iki kişilik ye derlermiş, canın ne çekerse biri yapar, alır getirirmiş bir şekilde, gebe o canı ne çektiyse biri alsın falan denirmiş. Şimdi bi sağlıklı yaşam zırvalığını çıkardılar, yok fazla kilo alma yok aşermek yok falan filan.. Effff ne sıkıcı yaa Ben şimdi eşimi waffle almaya gönderebilirdim oysa

Kızlar bu aksam bebeğim oynamıyor sanki soluma yatınca hissederdim birsey yok cok öksürmekten birseymi oldu diye korkmaya başladım Allah korusun napiyim tatlı falan yiyip bekliyim mi tekrar açta degilim yemek yedim poff

Hahaha hahahha aynen yaaaaaa

Daha şimdiden sakin doğum sonrası süt yapar diye tatlıya Abanma dediler bugün bana :)

Aynen canım yaa

Yanlız şu "iki kişilik ye" iyiymiş. Tuttum bunu
Eee o zman gidip iki kişilik yiyip gelim

Kızlar bu aksam bebeğim oynamıyor sanki soluma yatınca hissederdim birsey yok cok öksürmekten birseymi oldu diye korkmaya başladım Allah korusun napiyim tatlı falan yiyip bekliyim mi tekrar açta degilim yemek yedim poff
uyuyordur annesi sabah uyandığında pıtır pıtır pitirar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…