Kızlar bu aksam bebeğim oynamıyor sanki soluma yatınca hissederdim birsey yok cok öksürmekten birseymi oldu diye korkmaya başladım Allah korusun napiyim tatlı falan yiyip bekliyim mi tekrar açta degilim yemek yedim poff
Canım devleti aradım yarınla önümüzde ki perşembe arası ölçüm icin en uygunuymuş, ama yoğunluktan iki hafta sonrasına randevu verebiliyorlar. Bende bi özelden randevu aldım. Yarın inşallah gidiyorum detaylıya..
sağ olun kızlar aşımı yaptırdım çok şükür acımadı clexan san alıştım her gün iğneye Şişlikte olmadı hamdolsun . Ve kalp atışına da baktı çok şükür meleğimin kalbini de duydum
Plesenta bebepin içinde olduğu kese
Eşi ile karıştırmış olabilir misn ?
Çünkü bizim aksine erken Doğum riskimiz var genelde doktorlar öyle der ama ilk doğumunu 39.haftada yaptım
Kızlar bu aksam bebeğim oynamıyor sanki soluma yatınca hissederdim birsey yok cok öksürmekten birseymi oldu diye korkmaya başladım Allah korusun napiyim tatlı falan yiyip bekliyim mi tekrar açta degilim yemek yedim poff
Oktivus
canın çok geçmiş olsun, hamilelik öncesi o tarz bi rahatsızlık geçirdim acısını da yaşadığını da aZ çok anlayabiliyorum ama böyle bi döneme gelmesi kötü bi şans olmuş, gelmiş geçmiş olsun dinlen ve kendine dikkat et.
Artik drlar bile ne dediklerini bilmiyorlar ya valla insani sıkıntıya koymaktan başka bisey değil dr bana seni acil olarak detaylı ya gönderiyorum diyo gidiyorum ordaki dr 10 gün sonraya gel diyo artik dr lara dahi inancın kalmadı içimizi rahatlatacak birşey bile söylemiyorlar
En ufak birseyde bile kafamiza takiyoruz herseyi ama drlar bunu dusunecek kadar ince dusunceli olamiyor bazen iyi dusun iyi olsun hersey ins. hicbir sey cikmayacak kuzucuna.
Ben drumu bu yuzden cok seviyorum hic telaslandirip kotu dusunmeme firsat bile vermiyo.
Benimkide bugun durgundu bende endise ettim ama suan karnimi doyurunca iyicene tepikliyor mu futbol mu oynuyor bilmem tatli ye sirt ustu uzan ins tepikler.
Benimkide bugun durgundu bende endise ettim ama suan karnimi doyurunca iyicene tepikliyor mu futbol mu oynuyor bilmem tatli ye sirt ustu uzan ins tepikler.
Oktivus
canın çok geçmiş olsun, hamilelik öncesi o tarz bi rahatsızlık geçirdim acısını da yaşadığını da aZ çok anlayabiliyorum ama böyle bi döneme gelmesi kötü bi şans olmuş, gelmiş geçmiş olsun dinlen ve kendine dikkat et.
En ufak birseyde bile kafamiza takiyoruz herseyi ama drlar bunu dusunecek kadar ince dusunceli olamiyor bazen iyi dusun iyi olsun hersey ins. hicbir sey cikmayacak kuzucuna.
Ben drumu bu yuzden cok seviyorum hic telaslandirip kotu dusunmeme firsat bile vermiyo.
İnşallah iyidir meleğim yarin başka bi dr daha gidicem haftaya verilen detayliyada yinede girecem içim rahatlasın maksat çünkü 10 gün boyle beklemek çok zor olr