2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bu aksam bebeğim oynamıyor sanki soluma yatınca hissederdim birsey yok cok öksürmekten birseymi oldu diye korkmaya başladım Allah korusun napiyim tatlı falan yiyip bekliyim mi tekrar açta degilim yemek yedim poff

Canım hemen panik yapma henüz hareketlerini düzenli hissetmemiz için çok minikler.

Canım hemen panik yapma henüz hareketlerini düzenli hissetmemiz için çok minikler.
Soluma yatıp dinlenince illaki olurdu ondan panik oldum canım birde cok öksürüp zorladimmi acaba diye şey edince öyle işte

Kızlar bu aksam bebeğim oynamıyor sanki soluma yatınca hissederdim birsey yok cok öksürmekten birseymi oldu diye korkmaya başladım Allah korusun napiyim tatlı falan yiyip bekliyim mi tekrar açta degilim yemek yedim poff
Bir ara ben de çok öksürüyordum doktorum korkma öksürmekle bebeğe bir şey olmaz demişti canım. İçini ferah tut :)

Oktivus canın çok geçmiş olsun, hamilelik öncesi o tarz bi rahatsızlık geçirdim acısını da yaşadığını da aZ çok anlayabiliyorum ama böyle bi döneme gelmesi kötü bi şans olmuş, gelmiş geçmiş olsun dinlen ve kendine dikkat et.

En ufak birseyde bile kafamiza takiyoruz herseyi ama drlar bunu dusunecek kadar ince dusunceli olamiyor bazen iyi dusun iyi olsun hersey ins. hicbir sey cikmayacak kuzucuna.
Ben drumu bu yuzden cok seviyorum hic telaslandirip kotu dusunmeme firsat bile vermiyo.

kızlar ben toplamda7 kilo aldim
göbeğim kocaman oldu

Benimkide bugun durgundu bende endise ettim ama suan karnimi doyurunca iyicene tepikliyor mu futbol mu oynuyor bilmem tatli ye sirt ustu uzan ins tepikler.
Hareketlenme değilde kasiklarimda ağrı var canım neden bilmiyorum oda yoruldu sanırım hastaligimdan

Hadi geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?
Cok agrili cok sanciliyim. Bu gece de uyku yok galiba bana

Canım çok geçmiş olsun, inşallah toparlasın hemen, ağrın acın olmaz. Olsa da sürekli olmayacak artık öyle düşün , kurtuldun neyse ki.
Tek tesellim inan ki o. Sabaha hafiflesin istiyorum
Oktivus kuzum geçmiş olsun da ne ameliyatı oldun? Kalın bağırsak çatlağı değildir inşallah
Hemoroid canim 3. Evrede. Tesekkur ederjm.

Allah kmseyi darda koymasin. Cok zor
Z Zeynepaltug ben 5 kg verdim daha da almadm canim

İnşallah iyidir meleğim yarin başka bi dr daha gidicem haftaya verilen detayliyada yinede girecem içim rahatlasın maksat çünkü 10 gün boyle beklemek çok zor olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…