2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Geçmiş olsun canım bende öksürmekten uyuyamiyorum

Bir an önce geçsinler artık hele öksürük uğramasın bende bronşit var bide geçmek bilmez

Geçmiş olsun canım bendede ayni sorun var bide burnum baya kaniyo bugün çok kotu kanadı yine

Hamilelikte bir dönem oluyordu sanki damar çatlıyoe sizin hastalıkla da birleşince çoğalmış olabilir

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Cuma günü geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

hanımlar bişey sorucam. bazen bebeğim uyuduğu zamanlarda bikaç kere üst üste karnımda sıçrıyor gibi oluyor. tekme değil ama ayırt edebiliyorum. daha şimdi de oldı hatta ..tüm vucuduyla yapıyor sanki . ne olabilr bu bilen yaşayan var mı ?

Bir an önce geçsinler artık hele öksürük uğramasın bende bronşit var bide geçmek bilmez

Hamilelikte bir dönem oluyordu sanki damar çatlıyoe sizin hastalıkla da birleşince çoğalmış olabilir
Aynen ondanda olabilir gebelikte burun kanaması olan birşeymiş dediğin gibi benim hastalıklida tam oldu uyandım baktım nefes alamıyorum burnum kan içinde nasıl böyle olacak bilmiyorum bide havalarda soğumaya başladı hasta düşersek daha da kotu oluruz bende de bronşit var 1 ay kalkamıyorum yataktan şimdiden düşünmeye basladim

günaydınlar,
bana cevap veren olmadı ikinci sezeryanla ilgili birşey sormuştum kimse ikinciyi doğurmuyomi ki
kontrole giden arkadaşları hayırlı haberlerle gidip gelsinler işallh,hasta olan annişler biran önce sağlığına kavuşuun,bende haftaya cuma göreceğim paşamı daha var

Canım senin soruna cevap verildi diye hatırlıyorum bir kontrol et istersen :)

Canım benim bi arkadaşım ikinci sezeryani oldu. Ameliyat yerini ben görmedim tabi ama eski yerin bir mil yukarisini kesmişler demişti

Benim ablamda 2.ci sezaryanini ayni yerden kestiler canim korkma allhin izniyle gecer insallah

Hıçkırıyor mu acaba? bazen ben de hissediyorum paldır küldür bir şeyler oluyor napıyosa içerde . Bi de boş bulunup hızlı kalkarsam löp diye birşey oluyor karnımın altında takla mı atıyor korkuyor mu bilmiyorum

Evet canım hıçkırık hareketleri onlar :) daha önce gebelik haftalarından birinde okumuştum. Bebeğiniz artık hıçkırığa benzeyen refleksler geliştirmeye başladı diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…