2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kanaman devam mi ediyor canım yada bi sorun mu var yoksa önlem amaçlı mi
Tekrarlayan düşüklerim var bide kan pıhtılaşması sorunum var o yüzden gebeliğimin başından beri kullanmam gerekmiş 2ayda kanamam vardı o zaman da kullandım ondan öncede öğrenince dr hemen başlattı çok şükür şimdi kanamam yok onlem amaçlı

Aman ne bekliyorsunuz alın yanınıza birisini gidip yapın alışverişinizi benim 2. Çok şaşırtıcı bir şey yok benden söylemesi

Askin gözü kör dedikleri durumu yasadim resmen canım esimi seviyorum ama yok yani esle bitmiyorki simdi yok yanımda tek kaldım insaAllah gecicekte cok yiprandim ve malesef yok evimiz

Hassas dönemde böyle olması kötü olmuş ama eşin gelince Allah'ın İzniyle sağsalim gelsin herşey güzelexek güzel günler sizi bekliyor olacak çok bunalınca annene kaç biraz onda kal kafanı topla sık sık yaz bize

İnsaniz duygusal varliklariz bazilarimiz daha cok bazilarimiz daha az Allah kaldiramicagimiz yuku yuklemesin insallah omuzlarimiza guzrl gunler bekliyo bizi
Amin canım sağolasın insaAllah hevesle beklediğim bebegim bana yoldas olucak

Sagol canım benim evet kötü bir zaman oldu kısmet secimler falan ve simdiden fazla kalmiyim dogumdan sonra uzunca süre kalırım diyorum cok göze batmamak ve ne kadarda olsa gonulleri kalmasin diye ama bunaliyorum burda esimsiz işte neyse iyiki varsın gerçekten

Arkadaşlar detaylı ultrason yaptırdım doktor sağ leteral vertikül 10.5 dedi. Bu ölçüm sınır sayılıyormuş bu değer ilerleyen süreçlerde yükseledebilir düşe de bilir. Düşerse Bi sıkıntı yok ama yükselirse sıkıntı olabilirmiş. Böyle Bi durum yaşayan yoktur inşallah ama duyan bilen varsa bilgi verip yardımcı olursa çok sevinirim. Çünkü şu an cidden moralim çok bozuk

oda mantıklı Doğumdan sonra kalmak daha rahat edersin en ajandan

Onun ne olduğunu bilmiyorum ama bizimse ense kalınlığımız yüksekti yani sınır altındaydı.
Ama burada 50 kadından 30 una hep böyle söylediler şimdi takmıyorum artık

Onun ne olduğunu bilmiyorum ama bizimse ense kalınlığımız yüksekti yani sınır altındaydı.
Ama burada 50 kadından 30 una hep böyle söylediler şimdi takmıyorum artık
Beyinde sıvı kanalı genişliğiymiş. İşte genişlik artarsa sıvı birikmesi olabilirmiş Allah korusun bu da zihinsel bedensel hasara neden olabilirmiş

Beyinde sıvı kanalı genişliğiymiş. İşte genişlik artarsa sıvı birikmesi olabilirmiş Allah korusun bu da zihinsel bedensel hasara neden olabilirmiş
Canım ben de yaptırdım ama duymadım hiç bahsettiğin durumu. Doktorun değer düşebilir demiş iyiye odaklanalım iyi olsun bebeğin. İçine sinmediyse farklı bir doktora görün ama stres yapma bu kesin sonuç değil ki.

S Saaraa Canım icini ferah tut baska doktorada git bence ama iyi düşün hep kötü düşünme stres yapma Allahin izniyle birsey olmaz üzme kendinide bebiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…