Amniyosentez biraz riskli bir şey bunu yaptırmak yerine başka doktora gitmekte faysa var.
Bana doktor Bebek dna testi önerdi İsviçre de yapılıyor falan 0 risk
aslında böyle durumda insan kendine tek soru sormalı bebeğimi aldırır mıyım ? Bu sorunun cevabına göre ne yapacağına karar vermek iyi olacaktı.
SSaaraa
Canım icini ferah tut baska doktorada git bence ama iyi düşün hep kötü düşünme stres yapma Allahin izniyle birsey olmaz üzme kendinide bebiside
sağol canım yarın başka Bi hastaneye ayrı Bi doktora gitmeyi düşünüyorum zaten kötü düşünmek istemiyorum ama bundan önceki gebeliğimde de ikizlerimi kaybetmiştim ister istemez aklım Oray'a kayıyor
Ozaman takipte olacaksınız csnım inş dediği gibi bir sıkıntı yoktur.gecebilir de demiş ama .
Kendi doktoruna da bilgi ver bu konuyu fikirlerini almış olursu
sağol canım yarın başka Bi hastaneye ayrı Bi doktora gitmeyi düşünüyorum zaten kötü düşünmek istemiyorum ama bundan önceki gebeliğimde de ikizlerimi kaybetmiştim ister istemez aklım Oray'a kayıyor
Kızlar merhaba isim konusunda ne düşünüyorsunuz kız bebisler için banada fikir verir misiniz
ela rüya
Beren derin
masal kumsal
inci ipek
ela ada
kulağa hoş gelsin söylenisi güzel olsun istiyorum farklı önerisi olan var mı çok eski isimlerden hoşlanmiyorum
Canım ben de 24 te gidicem maalesef cunku doktorum 22 iken söylemişti sonrasında da burun akıntısı bogaz agrısı boğazım gecti de burnum akıyor pzt gidicez insallah o zamana dippçikk gibim olurum :) bunun cok da bi tarihi yokmus anladığım kadarıyla sadece bi arkadas 28. Haftadan sonra erken doğumu tetikleyebildiğini söylemişti
Canım ben de 24 te gidicem maalesef cunku doktorum 22 iken söylemişti sonrasında da burun akıntısı bogaz agrısı boğazım gecti de burnum akıyor pzt gidicez insallah o zamana dippçikk gibim olurum :) bunun cok da bi tarihi yokmus anladığım kadarıyla sadece bi arkadas 28. Haftadan sonra erken doğumu tetikleyebildiğini söylemişti
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Cuma Günü geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Cuma Günü geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
amın canım aynı dılekler sana da gelsın ınsallah :) kuzum bu arada benım cınsıyet erkek oldu etıket yapamadım sana baska melodıler cıktı :) degıstırırsen bılgın olsun tosbığımı :)