2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Amniyosentez yapmayı Bi de ultrasonla ilerleyen haftalardaki ölçüyü takip etmeyi önerdi sadece

Amniyosentez biraz riskli bir şey bunu yaptırmak yerine başka doktora gitmekte faysa var.
Bana doktor Bebek dna testi önerdi İsviçre de yapılıyor falan 0 risk
aslında böyle durumda insan kendine tek soru sormalı bebeğimi aldırır mıyım ? Bu sorunun cevabına göre ne yapacağına karar vermek iyi olacaktı.

S Saaraa Canım icini ferah tut baska doktorada git bence ama iyi düşün hep kötü düşünme stres yapma Allahin izniyle birsey olmaz üzme kendinide bebiside
sağol canım yarın başka Bi hastaneye ayrı Bi doktora gitmeyi düşünüyorum zaten kötü düşünmek istemiyorum ama bundan önceki gebeliğimde de ikizlerimi kaybetmiştim ister istemez aklım Oray'a kayıyor

Kötü düşünme canım hep ayni olucak degil icini ferah tut

Benim melodi ve beste isimleri hosuma gidiyor :)

Kızlar benim bu haftada kaldı aşı haftaya 22de gitmis olucam sorun olmaz sanırım dimi?

Canım ben de 24 te gidicem maalesef cunku doktorum 22 iken söylemişti sonrasında da burun akıntısı bogaz agrısı boğazım gecti de burnum akıyor pzt gidicez insallah o zamana dippçikk gibim olurum :) bunun cok da bi tarihi yokmus anladığım kadarıyla sadece bi arkadas 28. Haftadan sonra erken doğumu tetikleyebildiğini söylemişti

O zaman geç kalmis değiliz canım benimde grip girdi araya iyi olalimda napalım elimizde olmayan sebeplerden sonuçta

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Cuma Günü geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

amın canım aynı dılekler sana da gelsın ınsallah :) kuzum bu arada benım cınsıyet erkek oldu etıket yapamadım sana baska melodıler cıktı :) degıstırırsen bılgın olsun tosbığımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…