2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
dur bakalım bız tekrar gıdecegız ya ne dıyecek bu kez sorarım bı rapor verecekmısınız dıye artık :)

ay yalnız bende suan okurken agladım yemın ederım bı kac gundur cok duygusalım ben yaaaaaaa

Tetenoz aşısı sonrası kolu agriyan kızlar ağrı ne zaman başladı

Saat 14.30 da aşı yaptıran yesa nin kolu ne zaman ağrıyabilir:)
benım kı daha cok ertesı gun agrıdı aama cok dgeıldı bırkac gun bı sıslık gıbı olmustu ama ıs guc yapmamı etkılemedı

Kızlar sütünüzü yoğurdunuzu nasıl tüketiyorsunuz ?

Ev yapımı mi, hazır mı ?
ben sutten tıksındıgım ıcın kayanatamadım dun aldım coktu bugun yıne eve gıderken alacagım artık yogurt yapıp yemem lazım sutu ıcımem kokar dıye ama yogurt yerım sutu hazır ıcmeye calıstım ılk defa bu hafta

O kısım genisledimi canım seninde birde goguslerinde büyüme varmi ondanmi kaynakli acaba gobegime sürmeye başlamadım daha aynı diye ama göğüslerime gerekiyor galiba uc kisminin etrafı falanda soyuk gibi
göğüslerim büyüdü ama çok değil canım. kahverengi kısım da az bişey genişledi, rengi de öyle bariz koyulaşmadı.

al bende de okadar kız olsaydı nettim ama erkek bebeğim. Erkek isimlerine de bir türlü karar veremiyoruz. Aslında cok isim var aklımızda ama bir türlü ısınamadık birine.senin bebeğin kız mı? erkek mi?
erkek canım bizim de... aynen kız olsaydı daha kolay olurdu sanki seçmek. erkek biraz zor.. ne yapıcaz bilmiyorum

ay yalnız bende suan okurken agladım yemın ederım bı kac gundur cok duygusalım ben yaaaaaaa

❤ şimdiden her tepkisine gözüm doluyor doğunca bir ay ağlarım herhalde :) canım siz de deneyin hareketsizken seslenin göbeğe dokunun hemen bir tepki heyecanlı kıpırtılar geliyor maşallah

❤ şimdiden her tepkisine gözüm doluyor doğunca bir ay ağlarım herhalde :) canım siz de deneyin hareketsizken seslenin göbeğe dokunun hemen bir tepki heyecanlı kıpırtılar geliyor maşallah
ay evet canım ben de deniyorum bazen, tepki veriyor gerçekten.. gözlerim doluyo hemen, zaten normalde de duygusalım, doğum yapınca nolcam bilmiyorum

amın canım aynı dılekler sana da gelsın ınsallah :) kuzum bu arada benım cınsıyet erkek oldu etıket yapamadım sana baska melodıler cıktı :) degıstırırsen bılgın olsun tosbığımı :)
Amin kuzum yarın pcden girince düzenlerim canım olur mu canım

Kızlar günaydın öncelikle sağlıkla herkesin bebeğini kucağına alması nasip olur inşallah... Kızlar 22 haftalık gebelik bu sene önce 25haftalik gebeliğin de bebeğimin kalbi durması sonucu kaybettim bunda da öyle birsey olacak yada oldu diye her gün düşünüyorum hareketlerini bazen net bazen hiç hissetmiyorum ben bu durumla nasıl başa cikabilirim...

Bence sevinmelisin canım gayet iyiymiş kilon masaAllah hem ayıp olmaz niye olsun saglikli olalım yeter ki bir yerden sonra aman diyorsun alindi bir kere sonrasina dikkat etmek lazim tabi
Aynen canım zaten daha yaşımız kaç gider bütün kilolar

Sonuçlar Nasıl çıktı canım

Çok şükür herhangi bir problem yok herşey yolundaydı. Doktor herhangi bir negatif yorumda bulunmadı.
Tüm testlerim bitti 2'li 4'lü şeker yüklemesi. Bitek 2. doz tetenos aşım kaldı oda pazartesi inşallah
Sen yaptırdın mı ayrıntılıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…