2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ay
nen ben de dün günümü zehir ettim resmen bugün başka Bi doktora gittim o da 7mm olarak ölçtü tekrar tekrar baktı hep 7mm çıktı ve beni o kadar rahatlattı ki

Kızlar profesyonel ya da yarı profesyonel kameranız varsa eşiniz de çekebilir dış çekim fotolarınızı. Benim eşim youtubeden dış çekim videolarını izliyor gitgide daha iyi fotolar çekiyor.. Hem de bedava
Bi de biz güya hafta hafta foto çekecektik hep unutuyoruz neredeyse ayda bir çekiyoruz. Neyse bebiş için çekeceğiz ama kesin ❤

ay canım ya nasıl etkilendim eşinle ilişkinizden , maşallah size .
bizde durum tam tersi eşim polis memuru ve evliliğimizin ilk aylarında ben farklı bir ilçede çalıştığım için 3 günde bir görüşüyorduk . Tayinim aynı yere çıkınca nispeten durum düzeldi ama hala birçok gece ayrı kalıyoruz . Hatta o kadar alışmışız ki sık görüşmemeye , uzun izinlerde ve bayram tatillerinde filan artık sıkıldım senden demeye başlıyoruz . O kadar alışmışız ki her şeyi beraber yapmamaya , sürekli dip dibe olmak bizi kasıyor :)

Kızlar mide yanması başlayan oldu mu benim 2-3 gündür midem yanıyor ne yapsak Oğluşun saçı falan çıkıyor da ondan mı yanıyor acaba
Ben yaklaşık 1 aydın çekiyorum hemde öyle böyle değil önce ufak tefek tedbirler almaya çalıştım ama yok şu anda her sabah Lansor içiyorum 1 tane hayat kurtarıyor :)

Teşekkur ederim canım aslında ben önceden sevmezdim öyle vıcık vıcık derdim ama eşimin yaşı azıcık büyük benden fazla üzerime düşüyor ben de onun içtenliğine kıyamayınca... Yapışık siyam ikizleri gibi dolaşıyoz

İnş dediğin gibi olur ailede kalp hastası da var bide o yüzden daha çok tedirgin oluyorum iki hafta sanki hic geçmeyecek gibi geliyor bana h3m haftasına gore küçük diyorlar hem kalp ne bilim kafam baya karıştı saol iyi dileklerin için allah hepimize saglikli bişekilde kucağımiza almayı nasip etsin

Canım hiç devlet hastanesine gittin mi? Bi de onu denesen. Biz eşimin böbreği ağrıyor diye bolgedeki en iyi doktora gittik özel hastaneye. Acil ameliyata alalım taş var dedi. Oradan çıkıp devlete gittik çok minik kum var su iç dedi. Ağrı kesici bile vermedi. Eşim bir sonraki gün kumu düşürdüğünü bile anlamadan kurtuldu. Şimdi ben de çok uzak olmasına rağmen fakülteye gidiyorum. Yanı başımdaki özele gitmiyorum..

Canm yüreğini ferah tut bana da 1hafta önce kalbinde delikler görüyoruz dediler net degil tabi benm icim rahat Allah'ın izniyle bisey çıkmayacak sen de ferah tut dua et insallah guzel olacak her şeyy

Ben devlete zaten gittim özelden iyi ilgileniyorlar 40 dk falan baktı burda doğum hastanesi var ben oraya gidiyorum teşekkür ederim ilgin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…