2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar doktor ultrason bakarken karnınızın neresinden bakıyor?

Benim önce göbek deliğimin altından sonra üstünden baktı. Göbeğimin üzerine çıkmaya başlamış zaten nadir de olsa yukarıda da kıpırtı hissetmeye başlamıştım

❤ şimdiden her tepkisine gözüm doluyor doğunca bir ay ağlarım herhalde :) canım siz de deneyin hareketsizken seslenin göbeğe dokunun hemen bir tepki heyecanlı kıpırtılar geliyor maşallah
aynen bende yapıyrm valla oglum dıye bı bagırıyorum uyumuyorsa tepkı gelıyor :)))))

Canım nerde çektirmeyi düşünüyosun ben de kendi imkanımla mı cekim yapsam diyorum da Ankara'da nerelerde guzel çekimler yapılır acabaa altınpark var bi de mavigol guzel baska var mı bildigin
valla bılmıyorumkı gölbası var mavıgol var eymır var su kenarı kararsızım suan sen de karar verınce haberleselım :)

valla bılmıyorumkı gölbası var mavıgol var eymır var su kenarı kararsızım suan sen de karar verınce haberleselım :)

Yeni elbise almak istemiyorum zor da olsa buna sıgdım cook eski elbisem kendisi :) kızlar yorum yapar mısınıız ekim gibi (tabi icine sıgabilirsem:)) Ankara'da dıs cekim icin açık mı ? Bi de kırmızı elbisem var ama o cok kadın kadın duruyor onu dusunmuyorum oyle vamp bir kadın degilim

Hamileliğimin başından beri canım hiç tatlı istemedi benim hep tuzluya yöneliyorum çok nadir çikolata falan yiyorum tatlı olarak ama sanırım iş yerindeki yemekler yağlı geliyor mideme iyi gelmiyor

hamilelik reflüsünden oluyor yanmalar , hamilelikte sık karşılaşılan bir durum
doktorunuza sorarsınız ama gebelikte risk oluşturmayan çiğneme tabletlerinden veriyolar
benim 3.aydan itibaren var bu şikayetim maalesef

Bugün detaylı ultrason a girdim bağırsaklardaki problem önemli değil dedi dr ama kalpte problem gördü 2 hafta sonra tekrar dataylı bakıcak moralim çok bozuk biseye sevinirken diğeri daha cçok moralimi bozdu cinsiyette yine belli değil zaten cinsiyet aklımdan çıktı gitti kalp te transfüzyon dedi ama anlamadım ve bilgi vermedi kalpte problem görüyorum dedi sadece

bende şimdi geldim şirkete.
Ayrıntılıyı yaptırdım,gergindim iyice gerildim kilosunu söylemedi doktor anca ölçtü biçti işte yolunda herşey dedi zor hareket ettirip ölçtü,pozisyon değiştirdik,sağ dön sola dön benim oğlan inatçı galiba babası gibi.....Kendi dotorumda kalbinde pırıltı görmüş ama bu mühim değil zamanla geçtiği için test fln istemiorum dedi anlamadım kafamda deli sorular............
herkese birşeyler söylüyo bence bu doktorlar haaa bu arada kilosunu sorunca haftasıyla uyumlu ama şişman değil uzun bacaklı narin bir bebek dedi of offffff...

cok tatlı olmus bence :) benım tacım da yok kız nerden buldun aldın:)

Brn o kadar duygusal diilim sanirim

Benim sol kasiktan basladi smdi nerdeyse memintolardan bakacak
Ayyy bayildim elbisene. 15 gunluk hava tahminine bakip sicak gunesli bi gun ayarlarsin canm hic sorun olmaz

Benim 2 haftdr gece oluyo doktrlar cocuk migdeye baski uygldgi icn oluyo dyolr ama oglmdada oldu baya sacli oldu artk hangsi dgrysa

çok yağlı yemekte yapar tabi bide saçlı olacak derler kızımda gerçekten doğruydu ama bunu bilemiyorum nasıl gir şey olacağını.
Eger bu dogruysa benim bebis birak saci kil topu olarak dogacak galiba :))
Onceden de reflum vardi zaten hamilelikle direkt tavan yapti

Uzulme nolur dicem ama biliyorum cok zor. Ama bak Canım bizimde ilk bebegimizde kalp problemi olduğu için bu gebelikte risk çoktu.oyuzden gidip fetal eko kardiografi çektirdim en net sonuç orda anlaşılıyormus. Hemen araştırip gidebilirsin için rahat eder ama ısalalh hiç bişi çıkmicak korkma dua et bol bol Rabbim bilir işallah sağlıkla dogucak bebeğin

Ayrıntılı ultrasonda aynı olcumu doktor da bana yapmıs.Bizim de 9 mm di.Kendi bana hic bahsetmedi ama ben kagıtları incrlerken vertikul olcumu oldugunu ogrendim.1 haftamı zehir ettim.Doktora mesaj attim.O da düsecegini soyledi.Sonraki kontrollerde hic bahsetmedi.Cok yakın bi arkadasımin da aynen senin gibi cıkmıs.O amniyosentez yaptırdı.Amniyosentez temiz cıktı.Sonucu aldıktan sonraki ultrason olcumlerinde de deger normale inmis zaten.Bence amniyosentez yaptırma.Bi dahaki kontrolunde dusmus olur deger

Kızlar yürürken bacak aralarım çok ağrıyor vajinada baskı var sanki bebek kafasını ayağını dayamış öyle sizde de oluyor mu sebebi ne olabilir
Canım o bende de var evde yürürken bile oluyor. kasıklarımla ayaklarımın birleştiği yerler acıyor resmen. birde yürüme 20 dk geçince karnımın alt kısımları acıyor birden şişti göbeğim ondan mı bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…