Günaydın herkese
36 dan sonra sabah bebeğin karnı acıkacak ona uyanacağız Allah'ın izniyle çok komik oluyor gece uyumak zor olduğu için uykulu oluyoruz ama mecbur kalkacağız.
Bide Doğum sonrası korse öneririm hepinize , normal Doğum yapan zaten çıkar çıkmaz takabilir. Sezeryanda doktor me zaman izin verirse artık ben çok etkisini gördüm 3. Ayda dümdüz olmuştu karnım tabi dikkat etmekte lazım
Hamileliğimin başından beri canım hiç tatlı istemedi benim hep tuzluya yöneliyorum çok nadir çikolata falan yiyorum tatlı olarak ama sanırım iş yerindeki yemekler yağlı geliyor mideme iyi gelmiyor
Günaydın herkese
36 dan sonra sabah bebeğin karnı acıkacak ona uyanacağız Allah'ın izniyle çok komik oluyor gece uyumak zor olduğu için uykulu oluyoruz ama mecbur kalkacağız.
Bide Doğum sonrası korse öneririm hepinize , normal Doğum yapan zaten çıkar çıkmaz takabilir. Sezeryanda doktor me zaman izin verirse artık ben çok etkisini gördüm 3. Ayda dümdüz olmuştu karnım tabi dikkat etmekte lazım
Burası daha aktif diye buraya yazayım. Kızlar trendyolda çok güzel indirimler var. Carters ikili battaniyeleri 55-59 arası, mothercare ve chiccoda da indirim var üstelik 25 lira indirim kodu da kullanabiliyoruz. Bir göz atmak da fayda var.
Eymirle goksuyu da biliyorum dikmenle yesil vadiyi (aklıma kemal sunal'ın filmi geldi :) ) gormedim hummm aklımda bulunsuuun canm tesekkurler insallah kolun agrımaz ben de pzt gidicem bana moral olursun :)
Burası daha aktif diye buraya yazayım. Kızlar trendyolda çok güzel indirimler var. Carters ikili battaniyeleri 55-59 arası, mothercare ve chiccoda da indirim var üstelik 25 lira indirim kodu da kullanabiliyoruz. Bir göz atmak da fayda var.
bende ayni senin gibi hissediyorum. 5 yil basbasaydik. Smdi nasil olcak neler degiscek cok merakli ve endiseliyim. Rahatliga alismisim. Omzuma koca bi sorumluluk yukleniorum. Ya altindan kalkamazsam die korkuorum.
Biz de 5 yıldır yalnızız.. Ben kendi annem bile yanımızda birkaç gün kalsa basbasa kalmayı özlüyorum. Bebek doğunca uzun bir sure kendimle bile başbaşa kalamayacağım. Beni korkutan sorumluluktan ziyade bu.. Ama alışırız hemen. evlenirken de bu tip kaygılarım vardı şimdi iyi ki evlendim diyorum eminin bebişimin bir gülüşü herşeyi unutturur ❤
Canım bence hemen moralini bozma dediğin olayı daha önce duymadım ama bebeklerimiz henüz gelişimlerini tamamlamadılar. O genişlik doğuma kadar normal seviyeye inebilir. Kalbinde delik olan bebeklerin bile kapanabiliyor. Sen moralini yüksek tut ve pozitif ol bebeğim sağlıklı ve herşey yolunda de
Ozaman takipte olacaksınız csnım inş dediği gibi bir sıkıntı yoktur.gecebilir de demiş ama .
Kendi doktoruna da bilgi ver bu konuyu fikirlerini almış olursu
doktoruma da söyledim o da beklemeyin testleri yaptırın dedi. Ya açıkçası özel hastane olduğu için maddi çıkar gözettiklerini de düşünüyorum kendi doktorum da olsa güvenemedim
Canim yediklerine dikkat et hamur isi, cikolata vs mide yanmasi yapar. Bebisin artik büyüyüp mideye baski yapmaya basladiysa da olur. Oglum da benim de cok olmustu süt, elma ve gece yatarken yastığımı yukseltmek bir nebze rahatlatiyodu. Hele elma haftada 2 3 kilo elma yiyodum:)
Günaydın herkese
Biz evlendiğimizden bu yana eşimle bir gece ayrı kaldık o da gece 12den sabah 7ye kadar.. Hastanede yatıyordum refakatçi kadın olmak zorunda dediler. Sabah 7de dışarı bir çıktım eşim kapıda tüm gece orada beklemiş ikimizde de bir ağlama feryat figan bak yine ağladım.. Artık bebeğimize nasıl bağlanırız bilemiyorum
Kızlar günaydın öncelikle sağlıkla herkesin bebeğini kucağına alması nasip olur inşallah... Kızlar 22 haftalık gebelik bu sene önce 25haftalik gebeliğin de bebeğimin kalbi durması sonucu kaybettim bunda da öyle birsey olacak yada oldu diye her gün düşünüyorum hareketlerini bazen net bazen hiç hissetmiyorum ben bu durumla nasıl başa cikabilirim...
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de daha önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu çok üzülmüştüm, senin üzüntünü düşünemiyorum. Neden kalbi durmuş peki belli mi?
Eymirle goksuyu da biliyorum dikmenle yesil vadiyi (aklıma kemal sunal'ın filmi geldi :) ) gormedim hummm aklımda bulunsuuun canm tesekkurler insallah kolun agrımaz ben de pzt gidicem bana moral olursun :)
Hamileliğimin başından beri canım hiç tatlı istemedi benim hep tuzluya yöneliyorum çok nadir çikolata falan yiyorum tatlı olarak ama sanırım iş yerindeki yemekler yağlı geliyor mideme iyi gelmiyor
Bu ilk Doğumumda kullandığım korse medical ürün satan yerlerde bel çevrenize göre alabilirsiniz eşim gidip almıştı. Fiyat hiç hatırlamıyorum max 50 tl gibi Fakat tek takmak çok zor oldu eşim ve annem sıkarak ancak takıyordu o yapışkanları kavuşturmak biraz zor oluyor
Buda bieAz daha güzellik için bir korse ama giyilmesi çok kolay kapatıp normal alttan giyebiliyorsun bunu hamilelik öncesi aldım pilatese giderken Doğum sonrası içinde bunu kullanırım.
Maksat sıkması Doğumdan sonra göbek balon gibi sönüyor toparlanmasına yardımcı oluyor