Normalde günde 3 kere iç diyordu bugün gittiğimde 6ya çıkarttı. Ben hap içmemeye çalıştıkça doktorum daha da çok hap yazıyo. Mecbur dinliyoruz bakalım hayırlısı.
Normalde günde 3 kere iç diyordu bugün gittiğimde 6ya çıkarttı. Ben hap içmemeye çalıştıkça doktorum daha da çok hap yazıyo. Mecbur dinliyoruz bakalım hayırlısı.
Bi şey olmaz canım ya ben Dvit versin diye bayaa ugrastim 32 Cikti çok yüksek değil bence ama vermedi ben haplara sıcak bakanlardanimm:) ama doktorum vermiyor :)
Benim bir kaç haftadır belim ağrıyordu zaten 2 gündürde acayip sırtımın sağ tarafı ağrıyordu. Bugün kadın doktorum ultrasyonla hemen böbrekleri kontrol etti çok şükür birşey yok dedi. Sen de ihmal etme bence doktora bi görün.
Bi şey olmaz canım ya ben Dvit versin diye bayaa ugrastim 32 Cikti çok yüksek değil bence ama vermedi ben haplara sıcak bakanlardanimm:) ama doktorum vermiyor :)
Bugün bebegim az hareket etti hatta hiçe yakin zaten iki gündür yoruldum ve cok sinirli gergin mutsuzum kendimi kötü hissediyorum etkilendi yavrucm galiba Allahım 29u gelsede esimi görsem 1 hafta yanımda olucak biraz iyi gelicek
Bana da kaynanm saten beyaz pijama takımım var nisan bohcasindan onu bebek mevludunde giyersin dedi Allahım bu kadın beni deli edicek valla ya pijamami giyicem mevlutte dedim nolucak diyor birde sinirimdsn gülüyorum bunu yazarken bile bak demin agliyordum simdi gülüyorum pskopta baglattilar beni
canım bayağı bildiğin karnımda bir kütle dönüyor hatta döndüğünde midem bulantısı gibi bir his oluyor bende. normaldir tabi canım dediğim gibi benimki deli gibi hareketli ama azıcık durgun olsa hemen korkuyorum sanırım annelik böyle bir şey evham basıyor hemen
İnşallah canım ..
Bugün doktora gittim ve kilom hâlâ aynı. Yane hamileliğim boyunca toplam 3 kilo almışım ve doktoruma özellikle sordum bebeğimin kilosu iyimi evet iyi dedi . Şuanda 800 gram .
Sende hiç endişe etme canım.
üniversitede Mehmet Albayrak var canım. daha önce Uğur Çobanoğlu na gidiyordum o daha popüler ama bu daha deneyimli ve kıdemliymiş. sen de mi giresundasın
Kızlar ben sırt ağrısı için bugün doktoruma gittim ilk başta böbrekten şüphelendi ama çok şükğr hiçbirşey çıkmadı. Sadece günde 6 tane magnezyum içmemi önerdi. Sizce fazla değilmi ??
Kızlar Dr lar ne zaman kan testi yapacak şeker , b12 , Demir'e falan hangi ay bakılıyor ben 22+2 oldum bugün kalbine baktı yeniden bizim oğlanın yüzünü göremedim öyle özledim ki ama yine de erken gelmesin vaktınde gelsin hepsı inş
olsun canım yapsın için daha rahat eder. şahsen ben şekerimi takip etsem ve düşük bile çıksa yine de testi yaptırırım. gizli şeker diye bir şey var allah korusun sen de annenden biliyorsun benim annemde de var korkuyor insan
Kızlar Dr lar ne zaman kan testi yapacak şeker , b12 , Demir'e falan hangi ay bakılıyor ben 22+2 oldum bugün kalbine baktı yeniden bizim oğlanın yüzünü göremedim öyle özledim ki ama yine de erken gelmesin vaktınde gelsin hepsı inş