2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bana da fazla geldi ama sonuçta tip arti uzmanlık okuyan o

Benimki 1 tane diyor onu da hergün değil diye özellikle söyledi ama herkes kendi doktorunu dinlesin bence vardır bi bildikleri :)

Normalde günde 3 kere iç diyordu bugün gittiğimde 6ya çıkarttı. Ben hap içmemeye çalıştıkça doktorum daha da çok hap yazıyo. Mecbur dinliyoruz bakalım hayırlısı.

Normalde günde 3 kere iç diyordu bugün gittiğimde 6ya çıkarttı. Ben hap içmemeye çalıştıkça doktorum daha da çok hap yazıyo. Mecbur dinliyoruz bakalım hayırlısı.

Bi şey olmaz canım ya ben Dvit versin diye bayaa ugrastim 32 Cikti çok yüksek değil bence ama vermedi ben haplara sıcak bakanlardanimm:) ama doktorum vermiyor :)

Benim de aksam saatlerinde agrıyr cok fena.Masajla biraz rahatlıyrum.Ben de bobrek mi diye de korkuyorym.Senin surekli mi agriyr

Benim de aksam saatlerinde agrıyr cok fena.Masajla biraz rahatlıyrum.Ben de bobrek mi diye de korkuyorym.Senin surekli mi agriyr

Benim bir kaç haftadır belim ağrıyordu zaten 2 gündürde acayip sırtımın sağ tarafı ağrıyordu. Bugün kadın doktorum ultrasyonla hemen böbrekleri kontrol etti çok şükür birşey yok dedi. Sen de ihmal etme bence doktora bi görün.

Bugün bebegim az hareket etti hatta hiçe yakin zaten iki gündür yoruldum ve cok sinirli gergin mutsuzum kendimi kötü hissediyorum etkilendi yavrucm galiba Allahım 29u gelsede esimi görsem 1 hafta yanımda olucak biraz iyi gelicek

kısası da mı varmış. hiç giymediğim için ilk baktığım üründe şevkim kırıldı. annem de çeyizindekini kullanırsın diyor. satenli dantelli tövbe tövbe
Bana da kaynanm saten beyaz pijama takımım var nisan bohcasindan onu bebek mevludunde giyersin dedi Allahım bu kadın beni deli edicek valla ya pijamami giyicem mevlutte dedim nolucak diyor birde sinirimdsn gülüyorum bunu yazarken bile bak demin agliyordum simdi gülüyorum pskopta baglattilar beni

Döndüğünde nasil hissediyorsunuz ben hic anlamiyorum bazen tekmeliyor iki uc gundur onlarida azaltti normaldir degilmi :-(
canım bayağı bildiğin karnımda bir kütle dönüyor hatta döndüğünde midem bulantısı gibi bir his oluyor bende. normaldir tabi canım dediğim gibi benimki deli gibi hareketli ama azıcık durgun olsa hemen korkuyorum sanırım annelik böyle bir şey evham basıyor hemen

Ayrıntılı da bebeğinin kilosu ve boyu çok iyi dedi de kaç olduğunu söylemedi. Neyse pazartesi kontrolum var inşallah söyler:)

Bu akşam tokluk şekerim 110 çıktı
İnternetten baktım 70-110 arası ideal olması gerekli sanırım bana şeker testi yapacak doktor

Kızlar Dr lar ne zaman kan testi yapacak şeker , b12 , Demir'e falan hangi ay bakılıyor ben 22+2 oldum bugün kalbine baktı yeniden bizim oğlanın yüzünü göremedim öyle özledim ki ama yine de erken gelmesin vaktınde gelsin hepsı inş

Bu akşam tokluk şekerim 110 çıktı
İnternetten baktım 70-110 arası ideal olması gerekli sanırım bana şeker testi yapacak doktor
olsun canım yapsın için daha rahat eder. şahsen ben şekerimi takip etsem ve düşük bile çıksa yine de testi yaptırırım. gizli şeker diye bir şey var allah korusun sen de annenden biliyorsun benim annemde de var korkuyor insan

Canım benim arada istiyor ben de sağlık ocağına gidip yaptırıp sonucu ona goturuyorum

1. Hamilelik en en en başında

2. Geçen ay

3. 1 hafta önce

Olmak üzere 3 kere bakmış degerlerime

Ama.başka arkadasimin doktoru hamilelik başında baktı başka da bakmadı

Benimki de bugün uyuşuk gününde sanırım hiç hareketi yok bir iki kere hafif kıpırdadı da o kadar
Ay herkesin mi uyusuk gunude bugun. Bu kadar olur valla hava carpti bizim bebitolari galiba

Bi şey olmaz canım ya ben Dvit versin diye bayaa ugrastim 32 Cikti çok yüksek değil bence ama vermedi ben haplara sıcak bakanlardanimm:) ama doktorum vermiyor :)
Ben de multivitamini her gittigimde sora sora baslattim. Omega 3 e de kendim basliycam valla soylemiycem dr a :))

Ay herkesin mi uyusuk gunude bugun. Bu kadar olur valla hava carpti bizim bebitolari galiba

Ben de multivitamini her gittigimde sora sora baslattim. Omega 3 e de kendim basliycam valla soylemiycem dr a :))

Benim multi vitaminim bile yok uhuhu hu

Kan hapım var onun verdiği bi tek

krill yağı kendim aldim :)

Ha bi de dun zorla magnezyum verdi :) ama her gün içmek yokmuş çok olursa kasılma falan ağrı falan anca o.zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…