2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım sanırım doktorların tercihlerine göre belirleniyor bu magnezyum işi. Bazı doktorlar içmeyin vs diyorlar gördüğüm kadarıyla. Bazıları mecburi kalınca kasilma olunca..benimki düzenli iç diyor.neye göre bunu söylüyorlar biliyormusun?

Ayyy valla hiç bilmiyorum canım

Her konuda gruplasma var bu doktorlar

Tetonoz olun tetanoz olmayın grubu

Şeker yüklemesi yaptırin yaptırmayın grubu

Vitamin şart yok.yok şart değil grubu

Virt diyenler grubu zırt diyenler grubu

O yüzden herkes kendi doktoruna güvenecek valla başka yol yok :)

üniversitede Mehmet Albayrak var canım. daha önce Uğur Çobanoğlu na gidiyordum o daha popüler ama bu daha deneyimli ve kıdemliymiş. sen de mi giresundasın
Evet canım Giresun dayım. Ben de Uğur bey e gidiyorum ama randevu problemi yaşıyorum sürekli. Randevu bulmak zaten zor bu de iptal ediyorlar. Buradaki özellerde de pek iyi bir doktor bulamadım. Şimdilik Uğur bey e devam edicem. Mehmet bey de aklımda olsun da yine sorun yasarsam ona giderim

Benim dr sadece demir ve devit baslamisti. Basinin etini yiyerek multivitamine basladim. Simdi de habersiz omega 3 e basliycam :))

Benim dr sadece demir ve devit baslamisti. Basinin etini yiyerek multivitamine basladim. Simdi de habersiz omega 3 e basliycam :))

Dvit kaç çıkmıştı canım. Hatırlıyor musun

Bi sonraki gittiğimde multivitamini sorayım tekrar :)

Dvit kaç çıkmıştı canım. Hatırlıyor musun

Bi sonraki gittiğimde multivitamini sorayım tekrar :)
Dün yaptırdığım tahlile d vitamini 23 çıktı canım ben de başlayacağım. Tahlillerin referans kısmında 30 üzeri normal grupta görünüyor. O yüzden başlatmamıştır dr'un :)

Sali randevum var.Sorayım canım.Sagolasın

öyle tabi ama ben normalde de yaptırmak istemiyorum gereksiz vücüda şeker yükleniyor ve diyelim yüksek çıktı tek yapacağım dikkat etmek buny zaten test yapmadan da yapabilirim diyorum ama bakalım doktor ne düşünecek

Benim.60li bi şey çıktı açlık yine de yapacak doktorum

Açlık tokluk değerleri normal çıksa bile gebelik şekeri çıkabilirmis

Swnin de düşük sanırım 70 alt sınır galiba

Yeni
İyi geceler anneler ballı sütümüzü içtik nasilda beğendi yavrum durmadan oynuyor maşallah
Bu arada güzel bi beslenme listesi oluşturalım ne kadar kalsiyum protein bebeğe yarayacak şeyleri yazalım da bebeğimiz etli butlu sağlıklı olsun inşallah

evet uğur bey de sorun oluyor randevu sıra uğur doktorda en sevdiğim şey herkesi hatırlıyor iki sene sonra bile görse hemen tanıyordu beni.
di mi ya buradaki özellerdeki doktorlar kasap gibi. arkadaşım doğumdan korkuyor diye 37 haftalık bebeği alacaklar sezaryenle. azıcık konuşsa ikna ederdi neyse ben güvenemiyorum bir sürü örnek duydum gördüm. canım mehmet albayraktan al randevunu. tabi uğur doktor gibi geveze şakacı değil ama sorarsan çok güzel anlatıyor 20 soru sorsan üşenmeden acele etmeden içinde şüphe kalmayacak şekilde açıklıyor. bir de ameliyatlara genellikle mehmet doktor giriyor uzmanlığı oymuş. ben memnunum

ben de omega 3ü kendim aldım. balık yemiyorum yiyemiyorum dedim tamam dedi yazmamış unuttu mu yazmak mı istemedi artık. neyse ben aldım çok çok kilo yapar ama zaten bizim öyle bir problemimiz yok

Evet canım özellikle sordum 6 tane mi diye evet dedi. Zaten gümde 2 taneden fazla içemiyorum. Yapacak birşey yok. :))
allah allah o kadar magnezyum insanı pelteye çevirir bir çeşit kas gevşetici bu. tadından dolayı ben de mızmız ederek içiyorum bir taneyi zorla. canım sen arada kanda magnezyum değerini ölçtür. magnezyum fazlası zehirlenme yapıyormuş arada ölçtürülmesi gerekiyormuş.

diyetisyenim tatilden dönmüş haftaya gitmeyi düşünüyorum listeyi paylaşırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…