2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaslar izmirde olanlardan kadin dogum.doktor tavsiyesi bekliyorum.acil lutfen isinin ehli en onemlisi halden anlayan kirici olmayan birisi tabiki en basta profesyonel bir doktor acil tavsiyelerinizi bekliyorum yardimci olirsanz cok sewinirim

Arkadaslar izmirde olanlardan kadin dogum.doktor tavsiyesi bekliyorum.acil lutfen isinin ehli en onemlisi halden anlayan kirici olmayan birisi tabiki en basta profesyonel bir doktor acil tavsiyelerinizi bekliyorum yardimci olirsanz cok sewinirim

Kızım uyuyunca bana gece oluyor valla şimdi azıcık oturma vakti.
Yarın eşimle masaja gidiyoruz bolca gevşeyip geleceği inşallah pazar Doğum günü bende hediye olarak Böyle bir şey yaptım beraber yararlanacağız

ayy benim doğum günüme daha çok var ama hediye hakkımı kullanmak istiyorum :) harikasınız ohh rahatlayın mis gibi şifa olsun

Ben sabahattin altinyurt a gidiyorum dokuz eylülde profesör aynı zamanda uzman perinatolog. Tabi ne istedigine de bağlı biraz ole hasta pepelemeye değil uzmanlığını yansıtmaya çalışır. Ben ne sorsam çok güzel ve bilimsel açıklıyor bebegimle ilgileniyor benden ziyade. Bide ben biraz evham li bir tipim normal randevu dışında da çok kez gittim hepte özenle karsilandim. Ama tabi yine soluyorum ole güler yüz göstereyim şaka yapayım vakit oldureyimcilerden değil:) riskli gebelik uzmanı olarak anılıyor ben de ole tavsiye üzerine gittim.

Esas tavsiyem ahmet güler e sakın gitme çok ovuluyor adam sürümden para kazanma derdinde ben salaktım anlamadim ilk doğumum da ama çok kötü cihaza sahip hiç gelismemis bir kalbi bile anlayamadi surekli yoğun. Şeytan tüyü ve hiç solmayan gülüşünün kurbanıyim.

Benim gibi cok sivilcelenen var mı yüzümde illa 1 tane bile olsa çıkıyor sırtımda gogus bolgemde bacagimda her yerimde öncedende olurdu ama arttı sanki hormonlarim sagolsun kız anası olacgimi belli ediyor güya kız annenin guzelligini alirmis ya

Öyle derler genelde kız güzellik alır erkek güzellik verir diye bende tam tersi yaşıyorum..
bide kız geniş karın erkek sivri derler ikisinde de aşırı sivriydi karnım

Öyle derler genelde kız güzellik alır erkek güzellik verir diye bende tam tersi yaşıyorum..
bide kız geniş karın erkek sivri derler ikisinde de aşırı sivriydi karnım
kuzeniminde kızdı masaAllah onun cildi güzeldi ki hamile degilkende oyleydi zaten benimki hep sivilceli ciltle alakali bunlar bos bence herkeste tutmuyor aman sivilcem olsa ne benim hamile-anne guzelligim var hepimizin öyle hamilelik ayri bir güzellik katıyor bence ben aynaya bakinca karnimi begeniyorum yüzümü begeniyorum çünkü biliyorum bu gobek degil artık bebegim var içinde

Benim aslında hiç sivilcem yok hayatım boyunca da nerdeyse hiç olmadı. Çünkü aşırı kuru cildim var sivilce bile kuruyor
Kızda çalışıyordum daha bakımlıydım bunda pek bakmıyorum sanırım ondan dolayı cildim bi garip geliyor ama çok tııın bu aynalar daha ne göz altı mor anne görecek bunlar güzel zamanım

Dimi uykusuz zombi gibi olacagimiz zamanlar gelicek daha napalım analık iste birde senin ve birkacinin 2.3. Ilk olanlar sansliyiz bence simdilik tekle ugrasmak daha kolay

Dimi uykusuz zombi gibi olacagimiz zamanlar gelicek daha napalım analık iste birde senin ve birkacinin 2.3. Ilk olanlar sansliyiz bence simdilik tekle ugrasmak daha kolay

Okuduğum bir kitapta şöyle bir yazı vardı.
Tek çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocuk bakalım doğru mu göreceğiz ?

Ben onu elimde sallarım diyorum bazen ne var bakmasında falan diyip gazlıyorum ama sonra gerçekler gelinde aklıma susuyorum

Yapilir canım Allah kolaylığini verir nasip etmis bir kere gerisinede yardım eder

Hamileyken tekrar hamile kalmış kızlar youtubede denk geldim buna Paylasiym dedim sizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…