2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet canım kız için genelde erken gelir derler
Benim aralık sonunda alacaklar sezeryan olacağım
İnş sen ocak ayını beklersin

Aah ahh benimki de kaç gundur cok nadiren pıt pıt endişelenmeyim diyorum ama insallah anası gibi tembelligindendir :)

Bu sene erkek senesi diyorlar artık ne kadar doğruysa
Maşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ben şimdiden doğurup sevmek istiyorum günler geçmiyor ya

Genden olabilir bende yerimde duramayan biriyim sanırım bizlere benziyorlar :) cok sükür rabbim aratmasın .

Bu sene erkek senesi diyorlar artık ne kadar doğruysa
Maşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ben şimdiden doğurup sevmek istiyorum günler geçmiyor ya
Aynen. Gecçmiyor saglıkla zamanlarında gelsinler tabiki tek duamız ama bazen o öle kıpır kıpırken ayagından yAkalayıo sevesim geliyor sese tepkiler vermeye basladı sanki bu haftalarda onu hissediyorum ama doğrumu bilemedim

Yuzune acik acik defol git desem saka yaptigimi dusunur. Normalde selam vermicem bi insan ama kocamin arkadasinin esi. Smdi yine iyi. Ilk evlendiginde haftanin 3 gunu bize aksam yemegine geliolardi.
O zaman siz yüz vermissiniz o da alışmış canım ben sevmem öyle misafiri ağır ve akıllı misafir severim çok samimi olma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…