Maşallah
Yakın tarihleriz :) bakalım ne zaman nasıl olacak doğumlar
Kızlar erken gelir hurafesini, ablam da ben de bir hafta tahmini doğum tarihimizden geç gelerek yıkmışız :)
bakalım benim kızım ne zaman gelicek
Günaydınlar arkadaslarr...Erkek bebekler çoğalmış görmeyeli:) cok bebiş hareketli birgün olucak sanırm benim pıstığım uayandı da taklalar atıyor içerde keyfi yerinde sanırım .Sizin iççnde bol hareketlii sağlıklı bir gün olsun.
Günaydınlar arkadaslarr...Erkek bebekler çoğalmış görmeyeli:) cok bebiş hareketli birgün olucak sanırm benim pıstığım uayandı da taklalar atıyor içerde keyfi yerinde sanırım .Sizin iççnde bol hareketlii sağlıklı bir gün olsun.
Bu sene erkek senesi diyorlar artık ne kadar doğruysa
Maşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ben şimdiden doğurup sevmek istiyorum günler geçmiyor ya
Bu sene erkek senesi diyorlar artık ne kadar doğruysa
Maşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ben şimdiden doğurup sevmek istiyorum günler geçmiyor ya
Aynen. Gecçmiyor saglıkla zamanlarında gelsinler tabiki tek duamız ama bazen o öle kıpır kıpırken ayagından yAkalayıo sevesim geliyor sese tepkiler vermeye basladı sanki bu haftalarda onu hissediyorum ama doğrumu bilemedim
Yuzune acik acik defol git desem saka yaptigimi dusunur. Normalde selam vermicem bi insan ama kocamin arkadasinin esi. Smdi yine iyi. Ilk evlendiginde haftanin 3 gunu bize aksam yemegine geliolardi.
Yuzune acik acik defol git desem saka yaptigimi dusunur. Normalde selam vermicem bi insan ama kocamin arkadasinin esi. Smdi yine iyi. Ilk evlendiginde haftanin 3 gunu bize aksam yemegine geliolardi.