2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ay benimde bir tane böyle arkadaşım var. Artık bahane bile üretemiyorum o kadar yüzsüz ki o yüzden anlıyorm seni
Kızlar kusura bakmayın da ne yüz veriyorsunuz oylelerine biraz açık sözlü olun istemiyorum seninle bı daha görüşmek de kafa dengim değilsin de ayy hiç gelemem oylelerine

Aa yemek yemiyor musun biz maşallah ne yesek yarıyor neyse kontrole gidince sorarsın bebisini kilo alıp almamak çok önemli değil ama almamak daha güzel :))
Yiyorum canimama boyle sık sık bolbol degil. Kahvalti iste arada bisi meyve yada sut. Bu ara yemek konusunda azim ya ole atistirmakla geciyor midem yanmaya basladi minnak yukarilardan tekmeleye basladi. Benim almamam iyide kontrollerde bebisin iyi gidiyo herseyi ama ben az aldim guzel bisi ama insan korkuyo

Ayy allah korusun. Bizimkiler kalma huyu yok. Ben acik acik diorum nevresim falan yikama utuleme olayi beni yoruyo o yuzden yatili misafir almiorum die. Kendilerine duseni de aliolardir. Hayir evleri sehir disinda mi haftada bi gelip yatmak nedir
Köyde eşimin ailesi. Düşün kardeşinin düğünü oldu gelini benim evime getirdiler. Bu halde hemde o zaman üçüncü ay falandi. riskli dönemler yani. Birde kız kardeşleri kalkıp kuaföre gitmesin mi? Gelen bütün millete ben kahvaltı verdim. Bütün gece duyduğum acı ve hırstan ağladım. Geçen de kız kardeşinin sözü olacaktı kaynanaya kalsa onu da bizde yapacak. Eşime eğer öyle birşey olursa ben giderim dedimde yapmadılar.

Ay benimde bir tane böyle arkadaşım var. Artık bahane bile üretemiyorum o kadar yüzsüz ki o yüzden anlıyorm seni
Ayy kader arkadasim
Cnntksm bu arada benm annemin hamile okdugu 8. Ayda belli okdu 4 kiloyla doguma gitti. Allah hepimize ole bi hamilelik nasip etsin

O zaman hiç korkma canım valla bizim öyle bi iştahımız açıldı meltem_kaya rüyamda bile yemek yiyorum şimdiden doğum ne zaman diye soruyorlar

Kızlar kusura bakmayın da ne yüz veriyorsunuz oylelerine biraz açık sözlü olun istemiyorum seninle bı daha görüşmek de kafa dengim değilsin de ayy hiç gelemem oylelerine
Işte bizde dil yok onlarda vicdan. Kırıp dökmek istemiyorum diye iyice başıma çıktı. Bir ara her allahın günü arıyordu müsait misin geliyorum diye. Asla gelebilir miyim demez direk geliyorum.

Kiz vallahi anlamio vallahi yaa. Neler dedim. Anlamio
Ay ama seyini cikarmislar seninkiler. Daha neler

Telefonumda kocama bile ozel zil sesi yok ona ozel var iphone un gerilim muzigini indirdim samsunga o arayinca belli oksun die
Ahahah kahkaha attim benimkide uyuyo demistir delirdi heralde ahahaha.iyi olmus ya kapinin deliginden bakin acmayin tlflara cevap vermeyin kizlar bahanelerde hazir ben hamileyim ne zaman uyunigim ne zaman yatiyorum belli degil bir gun iyiyim bir gun kotu diceksiniz. Benim iyi gecse bile ben belli etmiyorum cok iyiyim demiyorum disim basliyo midem basliyo belim basim falan oyle soyluyorum

Hayattaki en engin tecrubeler ona ait. Benden once dogurdu ya. Hamilelik namina bi master yapti kendisi. Azck soyle zor dersen hemen ben hem calistim.hem hamileydim dio. Azicik nefes alamiorum artk desen ben calistim hrm hamileydim dio

Işte bizde dil yok onlarda vicdan. Kırıp dökmek istemiyorum diye iyice başıma çıktı. Bir ara her allahın günü arıyordu müsait misin geliyorum diye. Asla gelebilir miyim demez direk geliyorum.
Canım bu zamanda çoğu insan böyle yüzsüz oluyor benimde eltiler iki kere bana öyle yaptılar üçüncü gelişlerinde sofrayı apartmanın girişinde seriyorum malum yiyip döküp gidiyorsunuz hizmetciniz yok dedim bütün bulaşıkları yikadilar bı daha da gelmediler kurtuldum oh

Vaay cok sert
Ben en fazla is oldu mu hrmen kacion diyebiliom

Benimde bi arkadasim vardi isteyiz bide dusun zirt zirt ariyo dahiliden odadakiler bile bikmisti artik islerde hata yapmaya baslamistim habire geleyim sen gel modundaydi.ay bide takintili kurar kurar kendini trip atardi bi yerden sonra catladim 7 ay falan gorusmedik catir catir soledim evli barklyim ben kocam bukadar bunaltmio kendini kurup kurup geliyosun ben sana aciklama yapmaktan ypruldum diye.sonra kendi ben ozledim seni dedi simdi cok dikkatli davraniyo ustelemiyo falan soyleyin kizlar durumunuzu

Oh valla ne güzel benim kv gelir koltuğun başından kalkmaz. Sürekli de kendi hamileliklerini anlatır. Ben hamileyken böyleydim böyle iş yapardım. Doğum da asla bağırmazdim. Geçen yanımda doğum yaparken bağıran bir kadınla gülerek bir dalga geçtiler hiçbir şey diyemedim salak gibi sonradan içim içimi yiyor ben nasıl ona cevap vermedim diye. Çok malım ya. bak yine sinirlendim. Eşime anlattım bu olayı onu doğumda hayatta senin yanına getirmem dedi. şükür

Vaay cok sert
Ben en fazla is oldu mu hrmen kacion diyebiliom
Valla canım kim olsa söylerim çünkü onlar bana hiç acimadi bu halimle onların çocukları 4 5 yaşında benim oğlan hem küçük hem hamileyim hiç uğraşamam zaten konuşmuyorum onlarla ne kadar yaranmaya çalışırsan boş en iyisi uzak olmak kaynanaya falan demişler işte gelinin öyle o da ben eltilerimle kardeş gibiydim diye başladı ben öyleyim işinize gelirse dedim sevmiyorum senin gelinleri dedim o da lafıma kızmış ondan da kurtuldum kaynana kızdığı için gorumcede kızmış anası ya ondan kurtuldum oh kafam rahat tey tey

Aa seninki en azindan oturuyo. Benimki is yapio gibi gorunur. 2 gun once kocami aramis geliim evi temizliim die. Kalktim hemen dinlene dinlene supurdum sildim o gelmeden. Ev de temiznis dedi bi balkonu supurdu. Su dokeyim mi dio. Icinden gelmeye gelmeye doksen ne fayda gerek yok dedim aksama kadar ayaktaydi ama inan bos gezdi yani eve gidince de cocuklara yemek falan yapmamis aksama kadar temislik yaptim demis.

Abovvv adımı batırmış

Boynun kırılmıya demet

Toplu temizlik en sevdigim

Ah ah sonradan gelir akıl başımıza

Doğum yapan kadınlar zevkine keyfine bağırıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…