- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Kızlar kusura bakmayın da ne yüz veriyorsunuz oylelerine biraz açık sözlü olun istemiyorum seninle bı daha görüşmek de kafa dengim değilsin de ayy hiç gelemem oylelerineAy benimde bir tane böyle arkadaşım var. Artık bahane bile üretemiyorum o kadar yüzsüz kio yüzden anlıyorm seni
Yiyorum canimama boyle sık sık bolbol degil. Kahvalti iste arada bisi meyve yada sut. Bu ara yemek konusunda azim ya ole atistirmakla geciyor midem yanmaya basladi minnak yukarilardan tekmeleye basladi. Benim almamam iyide kontrollerde bebisin iyi gidiyo herseyi ama ben az aldim guzel bisi ama insan korkuyoAa yemek yemiyor musun biz maşallah ne yesek yarıyorneyse kontrole gidince sorarsın bebisini kilo alıp almamak çok önemli değil ama almamak daha güzel :))
Köyde eşimin ailesi. Düşün kardeşinin düğünü oldu gelini benim evime getirdiler. Bu halde hemde o zaman üçüncü ay falandi. riskli dönemler yani. Birde kız kardeşleri kalkıp kuaföre gitmesin mi? Gelen bütün millete ben kahvaltı verdim. Bütün gece duyduğum acı ve hırstan ağladım. Geçen de kız kardeşinin sözü olacaktı kaynanaya kalsa onu da bizde yapacak. Eşime eğer öyle birşey olursa ben giderim dedimde yapmadılar.Ayy allah korusun. Bizimkiler kalma huyu yok. Ben acik acik diorum nevresim falan yikama utuleme olayi beni yoruyo o yuzden yatili misafir almiorum die. Kendilerine duseni de aliolardir. Hayir evleri sehir disinda mi haftada bi gelip yatmak nedir
Ayy kader arkadasimAy benimde bir tane böyle arkadaşım var. Artık bahane bile üretemiyorum o kadar yüzsüz kio yüzden anlıyorm seni
O zaman hiç korkma canım valla bizim öyle bi iştahımız açıldıYiyorum canimama boyle sık sık bolbol degil. Kahvalti iste arada bisi meyve yada sut. Bu ara yemek konusunda azim ya ole atistirmakla geciyor midem yanmaya basladi minnak yukarilardan tekmeleye basladi. Benim almamam iyide kontrollerde bebisin iyi gidiyo herseyi ama ben az aldim guzel bisi ama insan korkuyo
Işte bizde dil yok onlarda vicdan. Kırıp dökmek istemiyorum diye iyice başıma çıktı. Bir ara her allahın günü arıyordu müsait misin geliyorum diye. Asla gelebilir miyim demez direk geliyorum.Kızlar kusura bakmayın da ne yüz veriyorsunuz oylelerine biraz açık sözlü olun istemiyorum seninle bı daha görüşmek de kafa dengim değilsin de ayy hiç gelemem oylelerine
Kiz vallahi anlamio vallahi yaa. Neler dedim. AnlamioKızlar kusura bakmayın da ne yüz veriyorsunuz oylelerine biraz açık sözlü olun istemiyorum seninle bı daha görüşmek de kafa dengim değilsin de ayy hiç gelemem oylelerine
Ay ama seyini cikarmislar seninkiler. Daha nelerKöyde eşimin ailesi. Düşün kardeşinin düğünü oldu gelini benim evime getirdiler. Bu halde hemde o zaman üçüncü ay falandi. riskli dönemler yani. Birde kız kardeşleri kalkıp kuaföre gitmesin mi? Gelen bütün millete ben kahvaltı verdim. Bütün gece duyduğum acı ve hırstan ağladım. Geçen de kız kardeşinin sözü olacaktı kaynanaya kalsa onu da bizde yapacak. Eşime eğer öyle birşey olursa ben giderim dedimde yapmadılar.
Ahahah kahkaha attim benimkide uyuyo demistir delirdi heralde ahahaha.iyi olmus ya kapinin deliginden bakin acmayin tlflara cevap vermeyin kizlar bahanelerde hazir ben hamileyim ne zaman uyunigim ne zaman yatiyorum belli degil bir gun iyiyim bir gun kotu diceksiniz. Benim iyi gecse bile ben belli etmiyorum cok iyiyim demiyorum disim basliyo midem basliyo belim basim falan oyle soyluyorumTelefonumda kocama bile ozel zil sesi yok ona ozel var iphone un gerilim muzigini indirdim samsunga o arayinca belli oksun die
Hayattaki en engin tecrubeler ona ait. Benden once dogurdu ya. Hamilelik namina bi master yapti kendisi. Azck soyle zor dersen hemen ben hem calistim.hem hamileydim dio. Azicik nefes alamiorum artk desen ben calistim hrm hamileydim dioAhahah kahkaha attim benimkide uyuyo demistir delirdi heralde ahahaha.iyi olmus ya kapinin deliginden bakin acmayin tlflara cevap vermeyin kizlar bahanelerde hazir ben hamileyim ne zaman uyunigim ne zaman yatiyorum belli degil bir gun iyiyim bir gun kotu diceksiniz. Benim iyi gecse bile ben belli etmiyorum cok iyiyim demiyorum disim basliyo midem basliyo belim basim falan oyle soyluyorum
Canım bu zamanda çoğu insan böyle yüzsüz oluyor benimde eltiler iki kere bana öyle yaptılar üçüncü gelişlerinde sofrayı apartmanın girişinde seriyorum malum yiyip döküp gidiyorsunuz hizmetciniz yok dedimIşte bizde dil yok onlarda vicdan. Kırıp dökmek istemiyorum diye iyice başıma çıktı. Bir ara her allahın günü arıyordu müsait misin geliyorum diye. Asla gelebilir miyim demez direk geliyorum.
Yuzune acik acik defol git desem saka yaptigimi dusunur. Normalde selam vermicem bi insan ama kocamin arkadasinin esi. Smdi yine iyi. Ilk evlendiginde haftanin 3 gunu bize aksam yemegine geliolardi.
Vaay cok sertCanım bu zamanda çoğu insan böyle yüzsüz oluyor benimde eltiler iki kere bana öyle yaptılar üçüncü gelişlerinde sofrayı apartmanın girişinde seriyorum malum yiyip döküp gidiyorsunuz hizmetciniz yok dedimbütün bulaşıkları yikadilar bı daha da gelmediler kurtuldum oh
Ustunden irak onun adi da demet3 gün
Tövbe estağfirullah
Benimde bi arkadasim vardi isteyiz bide dusun zirt zirt ariyo dahiliden odadakiler bile bikmisti artik islerde hata yapmaya baslamistim habire geleyim sen gel modundaydi.ay bide takintili kurar kurar kendini trip atardi bi yerden sonra catladim 7 ay falan gorusmedik catir catir soledim evli barklyim ben kocam bukadar bunaltmio kendini kurup kurup geliyosun ben sana aciklama yapmaktan ypruldum diye.sonra kendi ben ozledim seni dedi simdi cok dikkatli davraniyo ustelemiyo falan soyleyin kizlar durumunuzuKızlar kusura bakmayın da ne yüz veriyorsunuz oylelerine biraz açık sözlü olun istemiyorum seninle bı daha görüşmek de kafa dengim değilsin de ayy hiç gelemem oylelerine
Oh valla ne güzel benim kv gelir koltuğun başından kalkmaz. Sürekli de kendi hamileliklerini anlatır. Ben hamileyken böyleydim böyle iş yapardım. Doğum da asla bağırmazdim. Geçen yanımda doğum yaparken bağıran bir kadınla gülerek bir dalga geçtiler hiçbir şey diyemedim salak gibi sonradan içim içimi yiyor ben nasıl ona cevap vermedim diye. Çok malım ya. bak yine sinirlendim. Eşime anlattım bu olayı onu doğumda hayatta senin yanına getirmem dedi. şükürAy anlayissizlar cok canim ya. Ama ben soyle sansliyim esim ve annem annem kv oluyo beraberiz biz. Herseyi onlar yapiyo 5 aydir temizlik yemek yok tatildeyim en fazla kalkip dolaptan bisey aliyorum sabah kahvaltilik hazirliyorum okadar. Sagolsunlar onlar oyle ilgilenince gelende bana kaynasa sık sık gelse esimden korkarlar.belkide ondan gelmiyorlar ahahahahha. Bizimki kac sene sonra oldu ya hemen olsa boyle olmazdida. Kiyemtli simdi gorumcem yapti temizliklerimi en guzel bayramlarimdi ben oturdum gelen hazirladi yedi topladi gitti :)
Ustunden irak onun adi da demet
Valla canım kim olsa söylerim çünkü onlar bana hiç acimadi bu halimle onların çocukları 4 5 yaşında benim oğlan hem küçük hem hamileyim hiç uğraşamam zaten konuşmuyorum onlarla ne kadar yaranmaya çalışırsan boş en iyisi uzak olmak kaynanaya falan demişler işte gelinin öyle o da ben eltilerimle kardeş gibiydim diye başladı ben öyleyim işinize gelirse dedim sevmiyorum senin gelinleri dedim o da lafıma kızmış ondan da kurtuldum kaynana kızdığı için gorumcede kızmış anası ya ondan kurtuldum oh kafam rahat tey teyVaay cok sert
Ben en fazla is oldu mu hrmen kacion diyebiliom
Aa seninki en azindan oturuyo. Benimki is yapio gibi gorunur. 2 gun once kocami aramis geliim evi temizliim die. Kalktim hemen dinlene dinlene supurdum sildim o gelmeden. Ev de temiznis dedi bi balkonu supurdu. Su dokeyim mi dio. Icinden gelmeye gelmeye doksen ne fayda gerek yok dedim aksama kadar ayaktaydi ama inan bos gezdi yaniOh valla ne güzel benim kv gelir koltuğun başından kalkmaz. Sürekli de kendi hamileliklerini anlatır. Ben hamileyken böyleydim böyle iş yapardım. Doğum da asla bağırmazdim. Geçen yanımda doğum yaparken bağıran bir kadınla gülerek bir dalga geçtiler hiçbir şey diyemedim salak gibi sonradan içim içimi yiyor ben nasıl ona cevap vermedim diye. Çok malım ya. bak yine sinirlendim. Eşime anlattım bu olayı onu doğumda hayatta senin yanına getirmem dedi. şükür
Abovvv adımı batırmış
Boynun kırılmıya demet
Toplu temizlikValla canım kim olsa söylerim çünkü onlar bana hiç acimadi bu halimle onların çocukları 4 5 yaşında benim oğlan hem küçük hem hamileyim hiç uğraşamam zaten konuşmuyorum onlarla ne kadar yaranmaya çalışırsan boş en iyisi uzak olmak kaynanaya falan demişler işte gelinin öyle o da ben eltilerimle kardeş gibiydim diye başladı ben öyleyim işinize gelirse dedim sevmiyorum senin gelinleri dedim o da lafıma kızmış ondan da kurtuldum kaynana kızdığı için gorumcede kızmış anası ya ondan kurtuldum oh kafam rahat tey tey
Oh valla ne güzel benim kv gelir koltuğun başından kalkmaz. Sürekli de kendi hamileliklerini anlatır. Ben hamileyken böyleydim böyle iş yapardım. Doğum da asla bağırmazdim. Geçen yanımda doğum yaparken bağıran bir kadınla gülerek bir dalga geçtiler hiçbir şey diyemedim salak gibi sonradan içim içimi yiyor ben nasıl ona cevap vermedim diye. Çok malım ya. bak yine sinirlendim. Eşime anlattım bu olayı onu doğumda hayatta senin yanına getirmem dedi. şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?