2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
O zaman siz yüz vermissiniz o da alışmış canım ben sevmem öyle misafiri ağır ve akıllı misafir severim çok samimi olma ya
Inan ne ararim ne sorarim ne evine giderim. Kiz boyle degisik bi kiz yapisik bi kiz. Evdeysen sana gelicem dio annemdeyim diorum tamam annenden seni alir geceriz dio. Isim var diorum tamam ben geliyorum isini bitirince geceriz dio. Kene gibi

Evet canım artık duyuyor büyüyor tekmeleri sağlam maşallah onları

Inan ne ararim ne sorarim ne evine giderim. Kiz boyle degisik bi kiz yapisik bi kiz. Evdeysen sana gelicem dio annemdeyim diorum tamam annenden seni alir geceriz dio. Isim var diorum tamam ben geliyorum isini bitirince geceriz dio. Kene gibi
Oha öyle insanlar da var

Oha öyle insanlar da var
Hamile kaldi smdi kurtulurum bulantidan gelemez dedim. Ogure ogure gezdi. Dogurdu aha smdi kurtuldum cocukla ugrasir gelemez dedm anasina birakti birakti geldi bide cok yogun calisio ha. Buldugu firsatta gezio. Bana dioki ne kadar cok mutfak masrafin var biz ayda 50 tl anca harcioruz. Hergun bi arkadasinda yese birer gun annelerde yese hafta bitti iste 50 tl bile cok o zaman

Onun kalasi varda kocasi ona yanasmio yoksa is yerim burdan daha yakin der kalir. Inan hic bisiden anlamio. Ameliyatliyim kendi yemegimi kendim pisirecek kadar ayakta duramiorum sancim oluo. Sabah nasilsin dedi cok agrim var dedm. Ayy gecmis olsun canim bugun musait misin oglenden sana gelcez dedi

Ay Allahım ne biçim bı yaratık bu dediğin gibi her gün bi yerde yiyip içiyor ne masrafı kocası da onun gibi herhalde benimki bırakmaz bı yere gidiyim ayda yılda bir zor izin alırım

Ay Allahım ne biçim bı yaratık bu dediğin gibi her gün bi yerde yiyip içiyor ne masrafı kocası da onun gibi herhalde benimki bırakmaz bı yere gidiyim ayda yılda bir zor izin alırım
Kocasina yazik cok uzuluorum. Ilk evlendiklerinde cocuk gelir kocama aglardi allah askina dilara sunla konussun katlanamiorum die. Kiz biktirarak yaptirio her isini. Bide oglanin gozunu borctan hic actirmadi. Kiz calismadan o birclari odeyemez onu da bilio napsin alttan alio

Kizzlarr gunaydinnn. Dis agrisini sormayacam artik ama agliyacam resmen damaklarim cekiliyor. Birde kizlar ya gobusu kucuk olan varmi moralim bozulmaya basladi kac hafta olduk onumde kucucuk bisi yuruyus yaparken digerlerine bakiyorum bebekler ben burdayim diyo benim paytak yuruyusumden belli oluyor hamile oldugum

Canim ic karnin genistir ne guzel iste

Kekle kurtulabilsem keske hem oglen yemegi hem ikindi cayi hem aksam yemegi hemde ustune cay meyve cart curt butun hepsinde burdalar
Yemin ederim kendimi gördüm. Bana gelen misafirlerin hepsi aynı. Hiç anlayış da yok hamile yorulmasın diye. Bazıları tabak bile kaldırmıyorlar sağolsunlar. Zaten eşimin ailesi haftada bir uğrayıp bir gece kalmasalar günaha girerler

Canim ic karnin genistir ne guzel iste
Bebis kucuk degildir demi canom karnim genistir korkmaya basladim valla kiloda almadim 74 e dusmustum hadi 74 le basladim de sabah tartildim 76 en fazla 77.
Ay bu arada yorumlari okuyayim dedim o kene beni bile gerdi ayol. Bence tlfna onu acma diye kaydet :) mumkun oldukca kac seni strese sokar hamile hamile hic gerek yok

Adamın suçu ya böylesine vursun tekmeyi ne hali varsa görsün kısaca tencere kapak ya yoksa kimse birbirini idare etmez bu zamanda

Ayy allah korusun. Bizimkiler kalma huyu yok. Ben acik acik diorum nevresim falan yikama utuleme olayi beni yoruyo o yuzden yatili misafir almiorum die. Kendilerine duseni de aliolardir. Hayir evleri sehir disinda mi haftada bi gelip yatmak nedir

Ay benimde bir tane böyle arkadaşım var. Artık bahane bile üretemiyorum o kadar yüzsüz ki o yüzden anlıyorm seni

Aa yemek yemiyor musun biz maşallah ne yesek yarıyor neyse kontrole gidince sorarsın bebisini kilo alıp almamak çok önemli değil ama almamak daha güzel :))

Ay anlayissizlar cok canim ya. Ama ben soyle sansliyim esim ve annem annem kv oluyo beraberiz biz. Herseyi onlar yapiyo 5 aydir temizlik yemek yok tatildeyim en fazla kalkip dolaptan bisey aliyorum sabah kahvaltilik hazirliyorum okadar. Sagolsunlar onlar oyle ilgilenince gelende bana kaynasa sık sık gelse esimden korkarlar.belkide ondan gelmiyorlar ahahahahha. Bizimki kac sene sonra oldu ya hemen olsa boyle olmazdida. Kiyemtli simdi gorumcem yapti temizliklerimi en guzel bayramlarimdi ben oturdum gelen hazirladi yedi topladi gitti :)

Telefonumda kocama bile ozel zil sesi yok ona ozel var iphone un gerilim muzigini indirdim samsunga o arayinca belli oksun die
Adamın suçu ya böylesine vursun tekmeyi ne hali varsa görsün kısaca tencere kapak ya yoksa kimse birbirini idare etmez bu zamanda
Evlenene kadar hiic gostermemis bu hallerini yillarca da cikmislar. Cocugu hep el ustunde tutmus pohpohlamis falan. Evlendikten sonra soka girdi oglan bosansa onu da yapmak istemio. Ailesi biraz fazla tutucu oglanin. Bol bol gece vardiyasina kalarak cozum buluyo oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…