- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Bunların stresi yüzünden hep yaşlandık yaAa seninki en azindan oturuyo. Benimki is yapio gibi gorunur. 2 gun once kocami aramis geliim evi temizliim die. Kalktim hemen dinlene dinlene supurdum sildim o gelmeden. Ev de temiznis dedi bi balkonu supurdu. Su dokeyim mi dio. Icinden gelmeye gelmeye doksen ne fayda gerek yok dedim aksama kadar ayaktaydi ama inan bos gezdi yanieve gidince de cocuklara yemek falan yapmamis aksama kadar temislik yaptim demis.
Böylelerinden Allah düşmanımı bile ırak etsin yemin ederim güya oğluna yaranmaya çalışıp senin karın kötülük yapıyor demeye getirecek çakalAa seninki en azindan oturuyo. Benimki is yapio gibi gorunur. 2 gun once kocami aramis geliim evi temizliim die. Kalktim hemen dinlene dinlene supurdum sildim o gelmeden. Ev de temiznis dedi bi balkonu supurdu. Su dokeyim mi dio. Icinden gelmeye gelmeye doksen ne fayda gerek yok dedim aksama kadar ayaktaydi ama inan bos gezdi yanieve gidince de cocuklara yemek falan yapmamis aksama kadar temislik yaptim demis.
Ben doguma giderken kmseyi cagirmicam zaten. Dogumdan sonra hastane herkese msj atio. Gece de yanimda annem.kalicak. hastaneden de direk anneme giderim die dusunuorumBunların stresi yüzünden hep yaşlandık yaartık dusunmeyecem doğuma giderken de kaynanayı götürmeyecem doğumdan sonrada kimseyi istemiyorum yanımda inşallah tek başıma yapabilirim
Çok şükür canım darısı başınıza artık hepsini topluca kovdum ben gidip geliyorum evlerine masrafsız
Toplu temizliken sevdigim
Yoo ayagina dolanio hep yalanlari. Kucuk.oglu da burdaydi. Anne ne is yaptin bos bos gezdin evin icinde demisBöylelerinden Allah düşmanımı bile ırak etsin yemin ederim güya oğluna yaranmaya çalışıp senin karın kötülük yapıyor demeye getirecek çakal
Ayy ne guzell canimm bende kac sene sonra olunca boyle kocaman olsun gere gere gezeyim diyordum ahahahAyy kader arkadasim
Cnntksm bu arada benm annemin hamile okdugu 8. Ayda belli okdu 4 kiloyla doguma gitti. Allah hepimize ole bi hamilelik nasip etsin
Ben tatliyi cok yiyorum canim ya ondan seker testini yaptiracam dayanamiyorum canimda bide hep zararli seyler cekiyorO zaman hiç korkma canım valla bizim öyle bi iştahımız açıldı @meltem_kaya rüyamda bile yemek yiyorum şimdiden doğum ne zaman diye soruyorlar
Ayy bogulasi tip tuylerim dikan dikan olduu. Deli ederler adami ben boylelerine her hastanin bir hikayesi vardir herkesin durumu ayni gelisse doktora ilk gittiginde dosyana hikayeni yazmazlardi diyip susturuyorum.Hayattaki en engin tecrubeler ona ait. Benden once dogurdu ya. Hamilelik namina bi master yapti kendisi. Azck soyle zor dersen hemen ben hem calistim.hem hamileydim dio. Azicik nefes alamiorum artk desen ben calistim hrm hamileydim dio
Ayol senle benim zamanim birmi de. Eslerimiz anlayisli sukur canim uzak tutun kendinizden unutmayin minnaklarimiz hissediyorOh valla ne güzel benim kv gelir koltuğun başından kalkmaz. Sürekli de kendi hamileliklerini anlatır. Ben hamileyken böyleydim böyle iş yapardım. Doğum da asla bağırmazdim. Geçen yanımda doğum yaparken bağıran bir kadınla gülerek bir dalga geçtiler hiçbir şey diyemedim salak gibi sonradan içim içimi yiyor ben nasıl ona cevap vermedim diye. Çok malım ya. bak yine sinirlendim. Eşime anlattım bu olayı onu doğumda hayatta senin yanına getirmem dedi. şükür
Allah aşkına doğum dünyanın en acı veren olaylarından ikincisi yani. Bir kadın doğum yaparken bağırmayacak ağlamayacakta ne zaman bağıracak. Tövbe yarabbi.Ah ah sonradan gelir akıl başımıza
Doğum yapan kadınlar zevkine keyfine bağırıyo zaten
Hissedilir canim artk kipir kipirlar masallahKizlar nasilsiniz napiyorsunuz
Bebeğinizin hareketlerini dışardan fark ediyor musunuz artık. Ben az önce karnima bakarken ust üste tekme atti. Karnim cikti indi cok tatliydi yaw. Sonra acaba dedim nefesimden bana mi öyle geldi
Yok kuzum o senin minnagin bende oyle hissettim.kipirtilar olurdu ama bende nerdeyse senin haftandayken tekmelerken bi bakayim dedim gobegim kalkti indiKizlar nasilsiniz napiyorsunuz
Bebeğinizin hareketlerini dışardan fark ediyor musunuz artık. Ben az önce karnima bakarken ust üste tekme atti. Karnim cikti indi cok tatliydi yaw. Sonra acaba dedim nefesimden bana mi öyle geldi
Sezaryen de bı gece kaliyon normalde tutmuyorlar ya en iyisi canım anne candır kafan rahatBen doguma giderken kmseyi cagirmicam zaten. Dogumdan sonra hastane herkese msj atio. Gece de yanimda annem.kalicak. hastaneden de direk anneme giderim die dusunuorum
Ay helal olsunYoo ayagina dolanio hep yalanlari. Kucuk.oglu da burdaydi. Anne ne is yaptin bos bos gezdin evin icinde demisoglan beni fena desteklio
Bebiş o canım maşallah çok büyüdü güçlendi vuruyor sertçeKizlar nasilsiniz napiyorsunuz
Ay bi resim vardi ayimi oynuyodu cok ta tin cok ta fifi diye ahahahah o geldi aklimaa onemli olan sagligimiz kizlar bende dusunuyorum eve gelecem kirkli bebe demicek dolacaklar iyide ben millete hizmet etmek icinmi kac sene bekledim o bebekten ayri kalayim cay dagitayik diyemi yani.kimse kusura bakmasin lohusa serbeti gibi bisi dagitirim hediyelik alirim falan cikolata ondan alsinlar onlerine bisey beklemesnler zaten odamda yatarimda bebegide cikarmaam aman kizlar kisin olacak kalabaliga cikarmayin hasta olmayanin vucudunda varsa bile bebislere geciyoSezaryen de bı gece kaliyon normalde tutmuyorlar ya en iyisi canım anne candır kafan rahat
İlkinde kaynana beni evine götürdü 15 dikişle 3 gün yataktaydim gözümden getirdiler dikislerim hep açıldı mahvoldum 2 aydan fazla bı sürede iyilesemedim halen yatıyor ne tembel misafir geliyor kalkmıyor falan dedi şimdi de 20 gün yattın bebek gibi sana baktım diyor ne yüzsüz yalancı ya benden uzak olsun zaten hamile olduğumu bile soylemedim o da ne hayırlı olsun ne de bişi dedi sadece nasılsın sağ ol diyor aramızda ki muhabbet o kadar
Vicdanin curusun nasil soylersin bunu demedin mi. Yok kimse kimseye evlat gozuyle bakamio ben anladim. Brn ameliyat oldum taa 3. Gun annemlere geldi kaynanam. Nerdesin sen dedm ya. Cetin amcan(kp) aksam gidelim diye diye oyaladi dio. dedimki bu ameliyati olan oglun olsa birak 3.gunu ilk gun aksama kadar durur muydun dedm durmazdm dedi. Dogru ben el kiziyim ucuzum sana dedm. Bana vicdan yapio nasi kotu kaynanaymisim.ben die. Aglio falan. Bosa aglama gozyaslarin artk benim yuregime batmio dedm. Sanki bunlari soyleyen ben degilmisim gibi cikip yine geldi. Bana soyleseler bidaha mahallelerinden gecmemSezaryen de bı gece kaliyon normalde tutmuyorlar ya en iyisi canım anne candır kafan rahat
İlkinde kaynana beni evine götürdü 15 dikişle 3 gün yataktaydim gözümden getirdiler dikislerim hep açıldı mahvoldum 2 aydan fazla bı sürede iyilesemedim halen yatıyor ne tembel misafir geliyor kalkmıyor falan dedi şimdi de 20 gün yattın bebek gibi sana baktım diyor ne yüzsüz yalancı ya benden uzak olsun zaten hamile olduğumu bile soylemedim o da ne hayırlı olsun ne de bişi dedi sadece nasılsın sağ ol diyor aramızda ki muhabbet o kadar
Ben soyledim 40 i cikmadan kmseyi istemem cocugu opmeyin falan die acik acikAy bi resim vardi ayimi oynuyodu cok ta tin cok ta fifi diye ahahahah o geldi aklimaa onemli olan sagligimiz kizlar bende dusunuyorum eve gelecem kirkli bebe demicek dolacaklar iyide ben millete hizmet etmek icinmi kac sene bekledim o bebekten ayri kalayim cay dagitayik diyemi yani.kimse kusura bakmasin lohusa serbeti gibi bisi dagitirim hediyelik alirim falan cikolata ondan alsinlar onlerine bisey beklemesnler zaten odamda yatarimda bebegide cikarmaam aman kizlar kisin olacak kalabaliga cikarmayin hasta olmayanin vucudunda varsa bile bebislere geciyo
Guzel demissin canim bende her firsattta dile getiriyorum kucuck bebeleri opuyorlar hasta oluyorlqr falan diye herkese haber gitmistir ahaha onlar mincirsin hasta etsin diyemi geldi o dunyaya ay kizlar bu arada bugun mobilyalar gelicek alisveris seysine atayim resmiBen soyledim 40 i cikmadan kmseyi istemem cocugu opmeyin falan die acik acik
Bakalım artık açıkça söyleyecem kimse gelmesin yanıma zaten bi ise yaradıkları yok üstüne ben baktım falan diyecekler hiç uğraşamamAy bi resim vardi ayimi oynuyodu cok ta tin cok ta fifi diye ahahahah o geldi aklimaa onemli olan sagligimiz kizlar bende dusunuyorum eve gelecem kirkli bebe demicek dolacaklar iyide ben millete hizmet etmek icinmi kac sene bekledim o bebekten ayri kalayim cay dagitayik diyemi yani.kimse kusura bakmasin lohusa serbeti gibi bisi dagitirim hediyelik alirim falan cikolata ondan alsinlar onlerine bisey beklemesnler zaten odamda yatarimda bebegide cikarmaam aman kizlar kisin olacak kalabaliga cikarmayin hasta olmayanin vucudunda varsa bile bebislere geciyo
Ben ondan çok korkuyorum. Ama bu kez yüzlerine söyleyecem doğuma falan kimseyi istemiyorum diye. ben bakarım çocuğuma. Kv kalsa beni köye götürecek güya yanına götürüp bakacakmış. Bende dedim kış günü benim ne işim var köyde. Annem gelir bakar banaAy bi resim vardi ayimi oynuyodu cok ta tin cok ta fifi diye ahahahah o geldi aklimaa onemli olan sagligimiz kizlar bende dusunuyorum eve gelecem kirkli bebe demicek dolacaklar iyide ben millete hizmet etmek icinmi kac sene bekledim o bebekten ayri kalayim cay dagitayik diyemi yani.kimse kusura bakmasin lohusa serbeti gibi bisi dagitirim hediyelik alirim falan cikolata ondan alsinlar onlerine bisey beklemesnler zaten odamda yatarimda bebegide cikarmaam aman kizlar kisin olacak kalabaliga cikarmayin hasta olmayanin vucudunda varsa bile bebislere geciyo
Şeytan gibi canım inan basedemezsin seninle uğraşır gucu yetmezse oğluna sarar seni kötüler illa araya huzursuzluk koyacak Rabbim şerlerinden korusun inşallahVicdanin curusun nasil soylersin bunu demedin mi. Yok kimse kimseye evlat gozuyle bakamio ben anladim. Brn ameliyat oldum taa 3. Gun annemlere geldi kaynanam. Nerdesin sen dedm ya. Cetin amcan(kp) aksam gidelim diye diye oyaladi dio. dedimki bu ameliyati olan oglun olsa birak 3.gunu ilk gun aksama kadar durur muydun dedm durmazdm dedi. Dogru ben el kiziyim ucuzum sana dedm. Bana vicdan yapio nasi kotu kaynanaymisim.ben die. Aglio falan. Bosa aglama gozyaslarin artk benim yuregime batmio dedm. Sanki bunlari soyleyen ben degilmisim gibi cikip yine geldi. Bana soyleseler bidaha mahallelerinden gecmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?