Hamile giyimim tamam daha tek bisey almam sadece kot pantolon dışında oda havalar sogumaya baslayinca anca alırım simdilik olan isimi görüyor tiril tiril
Hapşururken idrar kaçırma durumu sizde de oluyor mu az önce namaz kılarken oldu çok az birşeydi ama hem sinirlerim bozuldu hemde namaz. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim
Terlik böyle kızlar çok rahat uzun ömürlü olucak benim için çiçekli süslü olanlar yerine önüde simli güzel bir hava katmış iyi ki almışım he birde siyah emzirme sütyeni aldım 90 beden şuan 85 rahat oluyor sıkmiyor son zamanlarda 90i bulur gibi iyi gelir sanırım neyse alışveriş doping oldu biraz moral buldum ahh biz kadınlar
Ondan aliyim dedim bende ama tisortu cok sadeydi iki modelinde vazgectim güzel gunlerde giy canım foto cek kartlarla at bize
Ve sen miknatismisin canım kaynanan atri âlem arkadasin ayri âlem cekiyormusun kendine napiyorsun
Ondan aliyim dedim bende ama tisortu cok sadeydi iki modelinde vazgectim güzel gunlerde giy canım foto cek kartlarla at bize
Ve sen miknatismisin canım kaynanan atri âlem arkadasin ayri âlem cekiyormusun kendine napiyorsun
Merhaba hanımlar eşimle yine kökten temizliğe başladık (geçen sefer evin yarısını temizlemiştik) belim koptu resmen ve daha bitmedi. Sizler de iyisinizdir inşallah. Önümüzde ki hafta değil sonra ki hafta kısmetse annemle ben Eminönü'ne gideceğiz. Artık bişeyler alalım dedik çocuğa 24.haftaya girdik yani.
Sselifor
bu arada kuzum ben bavul almayı düşünüyorum dedim ama bavul almazsam hastane için birşey almıcam. Ya yakınlarımdan küçük bir bavul ayarlarım yada senin dediğin gibi sırt çantası gibi bişey ayarlarım.
Kızlar iyi akşamlar daha erken ama eşinizin Doğuma girmesini istiyor musunuz? Ben çok istiyorum o anı görüp tanık olsun diye ama eşim biraz düşünceli bu konuda , ya dayanamazsam filan diyor .
Bu arada eşim 7 yıllık polis memuru , yüzlerce kaza , ölüm görmüş birisi ama diğerleri başka seni ve bebeği kanlı görürsem nasıl olur bilmiyorum diyor .