2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hamile giyimim tamam daha tek bisey almam sadece kot pantolon dışında oda havalar sogumaya baslayinca anca alırım simdilik olan isimi görüyor tiril tiril

Hapşururken idrar kaçırma durumu sizde de oluyor mu az önce namaz kılarken oldu çok az birşeydi ama hem sinirlerim bozuldu hemde namaz. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim
Kegel egzersizleri yap canım bebek büyük bastırıyor idrar keseni sık sık tuvalete çık bir şeyin kalmaz

Terlik böyle kızlar çok rahat uzun ömürlü olucak benim için çiçekli süslü olanlar yerine önüde simli güzel bir hava katmış iyi ki almışım he birde siyah emzirme sütyeni aldım 90 beden şuan 85 rahat oluyor sıkmiyor son zamanlarda 90i bulur gibi iyi gelir sanırım neyse alışveriş doping oldu biraz moral buldum ahh biz kadınlar

ben tisort aldim canim kartli olanlardan

Amin canim allah bol sabir vermeli bence de bana
Ondan aliyim dedim bende ama tisortu cok sadeydi iki modelinde vazgectim güzel gunlerde giy canım foto cek kartlarla at bize
Ve sen miknatismisin canım kaynanan atri âlem arkadasin ayri âlem cekiyormusun kendine napiyorsun

Ondan aliyim dedim bende ama tisortu cok sadeydi iki modelinde vazgectim güzel gunlerde giy canım foto cek kartlarla at bize
Ve sen miknatismisin canım kaynanan atri âlem arkadasin ayri âlem cekiyormusun kendine napiyorsun
Tesekkur ederim canim. Paratoner gibiyim galiba

Selam herkese..uzun suredir giremiyordum.hem 21 aylik hareketli oglum hem baslayan is kosturmacasi..nasil gun bitiyor anlamiyorum.su bir iki haftadr istahim acaip acik.cok acikiyorum gobegimde 1 haftada boyut atladi:)) sizde durumlar nasil¿

Merhaba hanımlar eşimle yine kökten temizliğe başladık (geçen sefer evin yarısını temizlemiştik) belim koptu resmen ve daha bitmedi. Sizler de iyisinizdir inşallah. Önümüzde ki hafta değil sonra ki hafta kısmetse annemle ben Eminönü'ne gideceğiz. Artık bişeyler alalım dedik çocuğa 24.haftaya girdik yani.

S selifor bu arada kuzum ben bavul almayı düşünüyorum dedim ama bavul almazsam hastane için birşey almıcam. Ya yakınlarımdan küçük bir bavul ayarlarım yada senin dediğin gibi sırt çantası gibi bişey ayarlarım.

Benim eşim girmek istiyor ben istemiyorum Ama doktor izin verirse girecek karşı değilim. Hele sezaryan olursam kesin girsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…