Okurken sinirim bozuldu valla. Uğrama bi daha evime derim eğer bu kadar abartıysa hakikaten. Tamam bazı yüzsüz insanlar var ama katlanılabiliyor bu ama bi başka bi şey. Ayyy evlerden ırak.Onun kalasi varda kocasi ona yanasmioyoksa is yerim burdan daha yakin der kalir. Inan hic bisiden anlamio. Ameliyatliyim kendi yemegimi kendim pisirecek kadar ayakta duramiorum sancim oluo. Sabah nasilsin dedi cok agrim var dedm. Ayy gecmis olsun canim bugun musait misin oglenden sana gelcez dedi
Hepinizee birer gun gonderem miOkurken sinirim bozuldu valla. Uğrama bi daha evime derim eğer bu kadar abartıysa hakikaten. Tamam bazı yüzsüz insanlar var ama katlanılabiliyor bu ama bi başka bi şey. Ayyy evlerden ırak.
Yok ben almıyım. Ben arkadaş pek sevmiyorum zaten her zaman mesafemi korurumHepinizee birer gun gonderem mi
Ben beğendim canım. Hele hele pamuksa daha iyi terletmez sıkıntı vermez sanahttp://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Elbise/2875968/535431
Sizce nasıl kızlar kına olucak yakinimin birde esimin kuzeninin abartı sevmiyorum esarbimla hareketlendirirm diye düşündüm basitmi olur
Canım ben bunu da çok sevdimElbiseden vazgeçtim kızlar tişört tunik falan alicam da size sey sorucaktm ben cicekli lohusa terligi almicam daha sonrada rahat kullanabilmek için siparis vericekken hosuma gitti bunuda alsam mi acaba pembis pembis sevdim
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Terlik/2812128/540257
Ve hepinize sormus olayım
Çok güzel canım güle güle kullan benimde alasim geldi :)Eki Görüntüle 2048376 Eki Görüntüle 2048377 Eki Görüntüle 2048378
Terlik böyle kızlar çok rahat uzun ömürlü olucak benim için çiçekli süslü olanlar yerine önüde simli güzel bir hava katmış iyi ki almışım he birde siyah emzirme sütyeni aldım 90 beden şuan 85 rahat oluyor sıkmiyor son zamanlarda 90i bulur gibi iyi gelir sanırım neyse alışveriş doping oldu biraz moral buldum ahh biz kadınlar
Benim kafa gitti canımOlabilir mantikli
Kiz yok ben degilim o
Ne şanslısın canım yaa öyle kocaya can kurban, benim ki "az ye, kilo alacaksın, yeme ondan, tadımlık ye, ya sen böyle yersen kaç kilo alacaksın!! iştahın mı açıldı senin......." sinir ediyor beni sinirrrr. Bu arada toplam 1,5 kg aldım ve şu lafları duyuyorumKulübe hoşgeldin canım aynılarını ben de yaşıyorumtombik anneler olarak topik açalım :) ben 10-11 kilo aldım diyordum bu sabah 12 olmuşum :/ ben son bir aydır yatış pozisyonunda dinleniyorum. Oturunca bile sırtım belim ağrıyor. Hep kilodan oldu benim ki. Ben yürüyüş yapıyorum ama özellikle son zamanlarda nefes nefese kalıyorum eşim de götürmek istemiyor. Ya zaten hep eşimin yüzünden oldu. Ben öyle tıka basa yemiyorum eşim sürekli bebeğimi aç bırakma kızımız için şundan da ye.. Diye başımdan gitmiyor. Pekmezler ballar yaylalardan kokan peynirler zorla sokuyor ağzıma. Kendimi damızlık gibi hissediyorum bazen. Ben de şikayet etmiyorum ama şimdiden ağırlaştım yani
Canım geçen gün tartıldım bende 1,5 kg almışım. Geçen haftaya kadar hiç almamıştım artık telaşlanmaya başlamıştım. Kilo almamak iyi de 5 ay bitmiş hala kilo almıyorum diye baya dert etmiştim ama ayrıntılı ultrasonda bebeğin çok iyi olduğunu ve haftasıyla hatta günüyle doğru orantıda gittiğini söyledi doktor içim rahatladı. Yani bebek iyiyse sorun yok canım hatta daha bile iyi. Ama bebeğinin kilosunun yerinde olması lazım sanırım.Kilo almamak normal mi? 6 ay oldu ama ben sadece 3 Kilo almışım. Geçen aydan beri yemem düzene girdi ama hiç kilo almadim. Beslenemiyor muyum? Ne oluyor?
Ayni benmkiNe şanslısın canım yaa öyle kocaya can kurban, benim ki "az ye, kilo alacaksın, yeme ondan, tadımlık ye, ya sen böyle yersen kaç kilo alacaksın!! iştahın mı açıldı senin......." sinir ediyor beni sinirrrr. Bu arada toplam 1,5 kg aldım ve şu lafları duyuyorum
allah allah o kadar magnezyum insanı pelteye çevirir bir çeşit kas gevşetici bu. tadından dolayı ben de mızmız ederek içiyorum bir taneyi zorla. canım sen arada kanda magnezyum değerini ölçtür. magnezyum fazlası zehirlenme yapıyormuş arada ölçtürülmesi gerekiyormuş.
Philips aventin emzikleri cok kaliteli damak yapisini asla bozmyyor kizimda senin gibi dusunuyordum emzik vermedik 4 yasina kadar cokur cokur parmak emzi damagi coktu gec konustu cok zor birakti emzik kullanin kolige de cok iyi geliyorAlisverisimizi de yaptik cok şükür eşim ve kv ile. Beni sasirtir inşallah diyordum sasirtti da
Herseyden fazla fazla aldi. Neyi beğense hep bana sordu alalim mi diye. Nereye girsek istediğini al dedi ay ben şok resmen ve her yerde yarısını ödedi ücretin
Daha bir kac yer daha var bizim evin orda oralara da gidelim eksiği kalmasin diyo. Aslinda simdiden herşeyi bitti. Ben daha cok beğendiğim birşey olmadığı sürece birsey almayi düşünmüyorum hediyeler falan derken cok olur giydiremem
Tek aklima takilan emzik ve biberon konusu alsam mi almasam mi bilemedim. Emzirirsem biberona gerek kalmaz emzige de alissin istemiyorum. Ama ya Allah korusun sütüm olmazsa yada yetmezse diye de almak istiyorum. Doğumdan sonra isterlerse eczaneden alinir ama kaynatmadan kullanamam napim ben şimdi
Philips aventin emzikleri cok kaliteli damak yapisini asla bozmyyor kizimda senin gibi dusunuyordum emzik vermedik 4 yasina kadar cokur cokur parmak emzi damagi coktu gec konustu cok zor birakti emzik kullanin kolige de cok iyi geliyor
Doktor bana da bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söyledi ama ne bileyim tecrübe olmayınca insan ister istemez telaş ediyorCanım geçen gün tartıldım bende 1,5 kg almışım. Geçen haftaya kadar hiç almamıştım artık telaşlanmaya başlamıştım. Kilo almamak iyi de 5 ay bitmiş hala kilo almıyorum diye baya dert etmiştim ama ayrıntılı ultrasonda bebeğin çok iyi olduğunu ve haftasıyla hatta günüyle doğru orantıda gittiğini söyledi doktor içim rahatladı. Yani bebek iyiyse sorun yok canım hatta daha bile iyi. Ama bebeğinin kilosunun yerinde olması lazım sanırım.
Trendyoldan almistim sanki 22 tlye aldim ama tam emin degilim kağuçuk aldim ben cok yumusak oluyor kolay emiyor bebeklerAynen ben de Philip avent emzik alacağım canım indirim bekliyorum şu an 32 falan heralde :)
Trendyoldan almistim sanki 22 tlye aldim ama tam emin degilim kağuçuk aldim ben cok yumusak oluyor kolay emiyor bebekler
Sorma canım dertliym ondan yana artık tescillendi ben esittir kaynana dertleriKaynana bahsi geçince gözlerim seni arıyor valla canım
Ne şanslısın canım yaa öyle kocaya can kurban, benim ki "az ye, kilo alacaksın, yeme ondan, tadımlık ye, ya sen böyle yersen kaç kilo alacaksın!! iştahın mı açıldı senin......." sinir ediyor beni sinirrrr. Bu arada toplam 1,5 kg aldım ve şu lafları duyuyorum
Bunu almadım canım vazgectim sonradanBen beğendim canım. Hele hele pamuksa daha iyi terletmez sıkıntı vermez sana
Aynen çok tatlis duruyor canım pentide twigyde falan güzel terlikler oluyor hatta twigyde daha cok seçenek var zaten orayada bakabilirsnCanım ben bunu da çok sevdimzaten bende almıcam hiç lohusa terliği, ama böyle bişey düşünüyordum belki grisinden bende alırım.
Sagol canim sende al terlik kardesi oluruzÇok güzel canım güle güle kullan benimde alasim geldi :)
Benimkide cok yeme ekmek yeme zararli şeyleri yeme kilo yapicak seyleri yeme yemeee diyor askerden dogru canım rahat rahat kilo alicagimiz zamanlar bunlar tamam asiri değil canımızin istediğini yiyelim ahh bu erkekler her biri ayrı âlem oluyorNe şanslısın canım yaa öyle kocaya can kurban, benim ki "az ye, kilo alacaksın, yeme ondan, tadımlık ye, ya sen böyle yersen kaç kilo alacaksın!! iştahın mı açıldı senin......." sinir ediyor beni sinirrrr. Bu arada toplam 1,5 kg aldım ve şu lafları duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?