2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Okurken sinirim bozuldu valla. Uğrama bi daha evime derim eğer bu kadar abartıysa hakikaten. Tamam bazı yüzsüz insanlar var ama katlanılabiliyor bu ama bi başka bi şey. Ayyy evlerden ırak.

Okurken sinirim bozuldu valla. Uğrama bi daha evime derim eğer bu kadar abartıysa hakikaten. Tamam bazı yüzsüz insanlar var ama katlanılabiliyor bu ama bi başka bi şey. Ayyy evlerden ırak.
Hepinizee birer gun gonderem mi

Canım ben bunu da çok sevdim zaten bende almıcam hiç lohusa terliği, ama böyle bişey düşünüyordum belki grisinden bende alırım.

Çok güzel canım güle güle kullan benimde alasim geldi :)

Ne şanslısın canım yaa öyle kocaya can kurban, benim ki "az ye, kilo alacaksın, yeme ondan, tadımlık ye, ya sen böyle yersen kaç kilo alacaksın!! iştahın mı açıldı senin......." sinir ediyor beni sinirrrr. Bu arada toplam 1,5 kg aldım ve şu lafları duyuyorum

Kilo almamak normal mi? 6 ay oldu ama ben sadece 3 Kilo almışım. Geçen aydan beri yemem düzene girdi ama hiç kilo almadim. Beslenemiyor muyum? Ne oluyor?
Canım geçen gün tartıldım bende 1,5 kg almışım. Geçen haftaya kadar hiç almamıştım artık telaşlanmaya başlamıştım. Kilo almamak iyi de 5 ay bitmiş hala kilo almıyorum diye baya dert etmiştim ama ayrıntılı ultrasonda bebeğin çok iyi olduğunu ve haftasıyla hatta günüyle doğru orantıda gittiğini söyledi doktor içim rahatladı. Yani bebek iyiyse sorun yok canım hatta daha bile iyi. Ama bebeğinin kilosunun yerinde olması lazım sanırım.

Ayni benmki daha hic almadim ama smdi bebek var da sen bu kilolari nasi vericen diyip geziyo ortada

Canım zaten doktoru dinlemiyorum. Okadarını asla içemem . Sabahtan beri tek 1 tane içtim valla. :)

Philips aventin emzikleri cok kaliteli damak yapisini asla bozmyyor kizimda senin gibi dusunuyordum emzik vermedik 4 yasina kadar cokur cokur parmak emzi damagi coktu gec konustu cok zor birakti emzik kullanin kolige de cok iyi geliyor

Philips aventin emzikleri cok kaliteli damak yapisini asla bozmyyor kizimda senin gibi dusunuyordum emzik vermedik 4 yasina kadar cokur cokur parmak emzi damagi coktu gec konustu cok zor birakti emzik kullanin kolige de cok iyi geliyor

Aynen ben de Philip avent emzik alacağım canım indirim bekliyorum şu an 32 falan heralde :)

Doktor bana da bebeğin gelişiminin iyi olduğunu söyledi ama ne bileyim tecrübe olmayınca insan ister istemez telaş ediyor

Ooo daha simdiden böyleyse nolcak kız son haftalarda elini beline koy efendiiii efendiiiiii benim kannımda bebiş var onun yerine de yiyoruz herhalde canımı sıkma seni de yerim de Benimki de ilk 3 ay hic kilo almamısken bana ooo masallah kız bacaklara bak tosuncuk olmus diyodu her ne kadar severek dese de hic kilo almamısken demesi insanın zoruna gidiyo ben de dur sen daha da şişcem ezip gecerim belkim seni dedim

Ben beğendim canım. Hele hele pamuksa daha iyi terletmez sıkıntı vermez sana
Bunu almadım canım vazgectim sonradan

Canım ben bunu da çok sevdim zaten bende almıcam hiç lohusa terliği, ama böyle bişey düşünüyordum belki grisinden bende alırım.
Aynen çok tatlis duruyor canım pentide twigyde falan güzel terlikler oluyor hatta twigyde daha cok seçenek var zaten orayada bakabilirsn

Çok güzel canım güle güle kullan benimde alasim geldi :)
Sagol canim sende al terlik kardesi oluruz

Benimkide cok yeme ekmek yeme zararli şeyleri yeme kilo yapicak seyleri yeme yemeee diyor askerden dogru canım rahat rahat kilo alicagimiz zamanlar bunlar tamam asiri değil canımızin istediğini yiyelim ahh bu erkekler her biri ayrı âlem oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…