2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
herseyde oldugu gibi bunda da bebetolarimiz karar veriyo kizlar. ben.vermek.icin ne kdara ugrastim ama oglum tutmadi emzigi.. emzigi agzina her soktugumda midesini bulandirdi. disari atti...

herseyde oldugu gibi bunda da bebetolarimiz karar veriyo kizlar. ben.vermek.icin ne kdara ugrastim ama oglum tutmadi emzigi.. emzigi agzina her soktugumda midesini bulandirdi. disari atti...

yaaa valla doğru dedin bakalım bizimki ne yapacak:) inşallah sever :)

Kızım bugünde tembellik yapıyor küstü bana galiba kendimi cok üzdum strese soktum diye düşünceli kızım benim napiyim babaannenin suçu gelince üstüne bezsiz veririm bir güzel şaaparsin alırsın annenin intikamını birde onun aldığı ve beğenmedigim kıyafeti giydirip oldu mu tamamdır
Beni böyle dusuncelere sokan utansın

Inan ne ararim ne sorarim ne evine giderim. Kiz boyle degisik bi kiz yapisik bi kiz. Evdeysen sana gelicem dio annemdeyim diorum tamam annenden seni alir geceriz dio. Isim var diorum tamam ben geliyorum isini bitirince geceriz dio. Kene gibi

Hayattaki en engin tecrubeler ona ait. Benden once dogurdu ya. Hamilelik namina bi master yapti kendisi. Azck soyle zor dersen hemen ben hem calistim.hem hamileydim dio. Azicik nefes alamiorum artk desen ben calistim hrm hamileydim dio

Okudum okudum bi daha okudum şokkk o neymiş oyle bumerang gibi attıkça geliyo :) ben de sinir oluyorum su hamileliklerini anlatıp guclu göstermeye çalışanlara oyleysen oyleydin napalım yani. Benm de tetanostan sonra kolum ağrıdı 2gun sadece sordu bi arkadasa soyledim biraz ağrıyo diye hemen abartma kız ben hic anlamadım ağrım flan da olmadı diyo gebertcektm normalde iğneleri pek hssetmeyen ben odun hemsire yuzunden resmen koluma cuvaldız batırıp çekmiş gibi hissettim napabilirim yalan mı soyluyoz te Allahımm

Kabul etmez ki. Caniim tum hafta calistim ben seni baska zaman agirlayim dio. Zannedersin diger haftalar calismicak
sende ayni sekilde cevap ver canim. o da neymis... ay sinir oldum... o karnını doyuracak yer ariyor herhalde...ay sinir olurum öyle tiplere... ben senin yerinde olsam hic cvp bile vermem telefonlarina..esinin arkadasinin esi olabilir.. bu senin de arkadasin olacak anlamina gelmiyor canim..

Kızlar canınız tatlı mı çekiyor ekşi mi acı mı ben ortaya karışık durumdayım

Aa oyle deme sen hassassindir. Yoksa arkadasin hissetmemisse normali oyledir. Lutfen

Ben 2 gun vatsapa girmedigimi bilirim cevrimici yakalamasin die. Bana ulasamazsa kocami ario size gelcez die. Oda bakmazsa kapida biter heralde

Kızlar canınız tatlı mı çekiyor ekşi mi acı mı ben ortaya karışık durumdayım
Benm canim ameliyattan beri acili acili seyler istio. Ama yiyemiorum henuz
Lcw kargom geldi kızlar terliklerime bayıldım tam lohusa terligi pofidik ve ici yumusacik sicak tutan cinsten
Benmkisi nie gelmedi ki

Sendemi siparis verdin canim lcwden sen kayseridesin diye belki anca gelir ben istdaym alakasi varmi bilmiyorumda

Doktor niye gerek yok diyor? Yani sizin durumunuza gore mi, yoksa her kadin olmasa da olur mu bu asiyi?
Bence her kadına oyle diyordur cunku ben internet uzerinde yazdım benim oldugumu bilmeden sadece sizin hastanızım dedım ya sonucta bu aşı paslı seylere karsi deniyor eski cagda yada savastamıyız degiliz hersey steril yaptırmak mantıksız geldi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…