2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ayy aynisini benim kw de bana dedi. Köyde ev sicakmis birlikte bakarmisiz.
Ben onla altli ustlu oturmamak icin kiraya ciktim. Hic isim yok ki lohusa halimle bir oturcam bebek büyüyünceye kadar.
Benim kv iyi biri aslinda ama bazen inatciligi tutuyor iste. Sonra da kendini acindiriyo

Köyde ocak ayında ben sobalı evde çocuğumu nasıl büyüteyim Allah aşkına. Birde ilk aylar bizim ayağımız sürekli hastane de olacak zaten bunun yolu var karı var tipisi var. Böyle şeyler beni sinir ediyor

Kizlar nasilsiniz napiyorsunuz

Bebeğinizin hareketlerini dışardan fark ediyor musunuz artık. Ben az önce karnima bakarken ust üste tekme atti. Karnim cikti indi cok tatliydi yaw. Sonra acaba dedim nefesimden bana mi öyle geldi
Evet dısardan hissediyorum bende 2 haftaya yakın sayılır videoya almaya çalısıyorıö

Alisverisimizi de yaptik cok şükür eşim ve kv ile. Beni sasirtir inşallah diyordum sasirtti da

Herseyden fazla fazla aldi. Neyi beğense hep bana sordu alalim mi diye. Nereye girsek istediğini al dedi ay ben şok resmen ve her yerde yarısını ödedi ücretin

Daha bir kac yer daha var bizim evin orda oralara da gidelim eksiği kalmasin diyo. Aslinda simdiden herşeyi bitti. Ben daha cok beğendiğim birşey olmadığı sürece birsey almayi düşünmüyorum hediyeler falan derken cok olur giydiremem

Tek aklima takilan emzik ve biberon konusu alsam mi almasam mi bilemedim. Emzirirsem biberona gerek kalmaz emzige de alissin istemiyorum. Ama ya Allah korusun sütüm olmazsa yada yetmezse diye de almak istiyorum. Doğumdan sonra isterlerse eczaneden alinir ama kaynatmadan kullanamam napim ben şimdi

Aman canım sakin oyuna gelme sana bakacam diye götürür sonra vay efendim çok yattin, vay efendim iş yapmadn diye diye ömrünü çürütür lohusaligi burnundan getirir.
Benim ki güya ilk 3 ayım zor geçiyo diye yanına bakmaya çağırdı (güya bana bakacak) arkamdan önümden iş yapmıyor diye demediğini bırakmadı Hem oğluna Hem millete
Ama Bana çok iyi ders oldu..

emzik neden istemiyorsun canım

benim listemin ilk sırası emzik :)

bu arada güle güle kullanın aldıklarını :)

Şeytan gibi canım inan basedemezsin seninle uğraşır gucu yetmezse oğluna sarar seni kötüler illa araya huzursuzluk koyacak Rabbim şerlerinden korusun inşallah
Kotulesin. Terbiyesiz ettigiyle kalir. Bende onceden kizarsam insanlarin yaninda yapiodum kocamin falan. Smdi o gelmeden yapicaami yapiom o gelince coook iyi davraniom. O zaman kimse de dilara bunu yapti deyince inanmio ona

emzik neden istemiyorsun canım

benim listemin ilk sırası emzik :)

bu arada güle güle kullanın aldıklarını :)

Emziğe alisinca biberon gibi onu emmeye alisiyorlarmis ve anneyi birakiyorlarmis
Bide bi yerde okudum kulak iltihabina sebep olabiliyormus.
Bağımlılık da yapıyor üstelik sürekli emmek istiyorlar emzik ağzından düşünce agliyorlar uyaniyorlar. Üstelik büyüyünce bebeği emzikten ayirmak da zor oluyor
Ve son olarak ağız dis yapisini bozdugundan hic istemiyorum.
Tek faydalı yanı emzik emince bebeklerin rahatlamasi gibi geliyor bana emme isteklerinden dolayi. Tabi parmagini emen bi bebek olursa biraksin diye emzik veririm mecbur

Anladım canım istemiyorsan inşallah mecbur kalmazsin

Benim hala listemin ilk sırası emzik inşallah benimki de istememezlik yapmaz alır :)

Göbüsunu paylasan annelere teşekkür ederim çünkü kendiminkinin fazla olduğunu düşünüyordum hep demek ki normalmis bu haftalarda icimi rahatlattiniz

Yok gitmem zaten. Normalde bile oraya bin kavga dövüşle gidiyorum birde lohusa lohusa hiç çekemem

Sen neden istiyorsun canim senin icin yada bebek icin avantajlari nedir

Canım emzik almayan bebeklerde o kadar sık rastladim ki anneyi emzik niyetine kullanıyorlar ki Allah izin verirse ben çalışacağım bakan kişi için de kolaylik olmalı ( ki çalışmaSam bile verirdim)

Bi de asla emzik vermeyeceğim diyen tüm tanidiklarim emzik verdi ve cok rahat ettiklerini söylüyorlar o yüzden de vereceğim

Tabii ki sürekli ağzinda emzik olsun istemem ama 0 emzik hiç düşünmüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…