2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Eşler çok önemli yaa. Allah herkesin eşini kendine destekçi etsin.

Kızlar eksiklerin hesabini yaptım şöyle bir alicagim marka model belli olan şeyleri falan daha 3000den fazla alinacak var zaten 2000 kadar harcamisimdir simdiye kadar baya bir ediyormuş yani eşim gelince eksik listesini incelicekmis kesin der şu gereksiz bu lazım mi falan filan ben gerekli gorduysem lazımdır o sen boşver gerisini diyicem artik bakalım zaten bunca masraf düğündn kalan altinlarla olucak ailelerden pek bisey istemiyorum annecigim sagolsun hastane parami veriyor muayene ücreti bastan dedi ben vericem diye mecbur kabul ettik daha birde dogum parası var onu unuttm nasıl olucak bilmiyorum babamla babası ortak birseyler yapar belki onda hepsini düşünmek istemiyorum ama yukte olmak istemiyorum heleki eşimin ailesinden hic istemiyorum olucak bir sekilde artik abartiya kacmadan yapicm kendim kıyafet olarak üç secenekten baska sey almcsm zaten gerisi annem annesi icinden gelir ne alirsa ya da hediye gelenler ben daha kendim alicagimi aldim zaten yatak araba vs gibi büyük ihtiyaclar duruyor onlra yonelicem

Bende tigla yapmayi seviyorum pek bildiğim soylenemez ama sisle beceremedim hiç patik yapıcam tigla olanlarindan birkac ipim var onlarla belki bandana orerim birde takım olsun diye

Kizlar nasilsiniz napiyorsunuz

Bebeğinizin hareketlerini dışardan fark ediyor musunuz artık. Ben az önce karnima bakarken ust üste tekme atti. Karnim cikti indi cok tatliydi yaw. Sonra acaba dedim nefesimden bana mi öyle geldi
Ben farkediyorum canım hatta dokunmaktan daha çok izlemeyi seviyorum. Aşırı tatlı yaaa ayyy yerim ben onuuuuu
Çok zor ama canım gelene nasıl göstermicez ki?? Herkes bu öğüdü veriyor ama düşünsene çocuk görmeye geliyorlar ve çocuğu daha çok küçük diye çıkartmıyorsun Bilmiyorum nasıl yapıcam.. Belki mevlüdünde görürsünüz falan derim ama yine de gelen olacaktır

Sorma valla masrafli seylermis bende ayni hesaplardayim kumbara yaptim guzel birikiyo keyiflide oluyo :) Benim doktorum dogum icim henuz fiyatta vermiyo en az 5 bin ister daha araba yok ortada bi cok eksigide almicam ev icinden tamamlicam hepsi bianda yuk olmasin diye yavas yavas aliyorum esim ona laflaniyo bu kadar seyi nasi giycek cocuk diye onada icerlenip surekli agliyorum sacma sapan bi durum yani :)))

Oooo benim kv ayri kp ayri dert hatta kayinpederimi goren allah sana sabir versin der eskisi gibi karisamiyor abcak ilk evlendigim yillarda hayati bana zehir etti surekli para istedi istedigi paralar bixim kazancimizdan fazlaydi ...neden asiri derece savruk tipler bir 3 4 yil inmediler tepemizden esimin abisi saçti savurdu ki çok iyi bir meslegi var tek sorun aşiri aşiri luks harcamalar borçlandi geldi kapiya odeyin ....kiyamet kavgalar ...ee bizde boyle saçip savuralim ....o zaman ben aptal miyim dedikce odemek zorundasiniz çok basit bir ornek vereyim 2010 da 5.500 tlye perde yaptirmis odememis bize geldi siz odeyin..... bu kadar yani........ yani daha zilyon ornek kan kusturdular.....hala yuzumuze bakiyorlar hakkimi helal etmiyorum ama kizimin eşimin hatrina gorusuyorum.allaha havale ediyorum........

Selamlar kızlar
Bugün detaylı ultrasona girdim bebişim tersti yani sırtı dönüktü dr baya uğraştı ama dönmedi yürüdüm tatlı yedim geldim sadece pozisyon değiştirdi ama yine tersti hanımefendi tekrar ye yürü gel hanımefendi ilk pozisyona dönüş yaptı yani kısaca hiç bi şekilde kalbine ulaşamadık iki hafta sonra tekrar gidicez inşallah ama yine ters olursa diye korkuyorum bu kadar da garip şekillere girebileceğini sanmıyordum, buradaki çoğu kişi girmiştir diye düşünüyorum sizin nasıldı renkli ultrasonunuz benim gibi olan var mı acaba?

Birde etamine isim işliyicem yanına cicek böcek falan cerceveye koyucam
Taki yastiginida isimli yapmak istiyorum etamine isleyip sonra dikip makinem var nevresimlik kumas alip onuda dikmek istiyorum 2-3 takım hayallerim var nasip olur mu bakalım

Ooohhhh mis valla. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin ne gerek var kv ye annelerimiz başımızda olduktan sonra
Canım ben emziğe karşı değilim hatta bebek istemezse bile aylarca alışsın diye savaş vermeyi düşünüyorum biberon desen aynı düşünce bende de var, aslında biberona alışsın istemiyorum tabi ki ama gerektiği zaman biberondan da içsin istiyorum. Mesela hastayımdır ben emzirecek durumda olmam yada aşırı uykum vardır babası dolaptan sağdığım sütü çıkarıp biberonla versin istiyorum. Ama bebek hem biberonu hem beni reddetmesin istiyorum. İmkansızı mı istiyorum bilmiyorum Ama sonuç olarak biberonda bir adet alıcam inşallah ne olur ne olmaz

Etaminde keyifli ama ben pek beceremiyorum onda model yapmayi bakip aynisini yapamayabilirim yani seccade denemem varda oncesinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…