Ayy ne guzel ellerine saglik gule gule giysin insallah. Yetenek baska bisi ben baslasam 3 yilda biter heraldeGercekten oyle ah bide boynum agrimasaoglusuma yelek oruyorum
Onu hic denemedim acemi isi kolay seyler yapiyorum ben
Canım bu zamanda çoğu insan böyle yüzsüz oluyor benimde eltiler iki kere bana öyle yaptılar üçüncü gelişlerinde sofrayı apartmanın girişinde seriyorum malum yiyip döküp gidiyorsunuz hizmetciniz yok dedimbütün bulaşıkları yikadilar bı daha da gelmediler kurtuldum oh
Eşler çok önemli yaa. Allah herkesin eşini kendine destekçi etsin.Oh valla ne güzel benim kv gelir koltuğun başından kalkmaz. Sürekli de kendi hamileliklerini anlatır. Ben hamileyken böyleydim böyle iş yapardım. Doğum da asla bağırmazdim. Geçen yanımda doğum yaparken bağıran bir kadınla gülerek bir dalga geçtiler hiçbir şey diyemedim salak gibi sonradan içim içimi yiyor ben nasıl ona cevap vermedim diye. Çok malım ya. bak yine sinirlendim. Eşime anlattım bu olayı onu doğumda hayatta senin yanına getirmem dedi. şükür
Ayy ne guzel ellerine saglik gule gule giysin insallah. Yetenek baska bisi ben baslasam 3 yilda biter heralde
Buda zor değil canım tığla yapılıyor ama yanı
Ben farkediyorum canım hatta dokunmaktan daha çok izlemeyi seviyorum. Aşırı tatlı yaaa ayyy yerim ben onuuuuuKizlar nasilsiniz napiyorsunuz
Bebeğinizin hareketlerini dışardan fark ediyor musunuz artık. Ben az önce karnima bakarken ust üste tekme atti. Karnim cikti indi cok tatliydi yaw. Sonra acaba dedim nefesimden bana mi öyle geldi
Çok zor ama canım gelene nasıl göstermicez ki?? Herkes bu öğüdü veriyor ama düşünsene çocuk görmeye geliyorlar ve çocuğu daha çok küçük diye çıkartmıyorsunAy bi resim vardi ayimi oynuyodu cok ta tin cok ta fifi diye ahahahah o geldi aklimaa onemli olan sagligimiz kizlar bende dusunuyorum eve gelecem kirkli bebe demicek dolacaklar iyide ben millete hizmet etmek icinmi kac sene bekledim o bebekten ayri kalayim cay dagitayik diyemi yani.kimse kusura bakmasin lohusa serbeti gibi bisi dagitirim hediyelik alirim falan cikolata ondan alsinlar onlerine bisey beklemesnler zaten odamda yatarimda bebegide cikarmaam aman kizlar kisin olacak kalabaliga cikarmayin hasta olmayanin vucudunda varsa bile bebislere geciyo
Kızlar eksiklerin hesabini yaptım şöyle bir alicagim marka model belli olan şeyleri falan daha 3000den fazla alinacak var zaten 2000 kadar harcamisimdir simdiye kadar baya bir ediyormuş yani eşim gelince eksik listesini incelicekmis kesin der şu gereksiz bu lazım mi falan filan ben gerekli gorduysem lazımdır o sen boşver gerisini diyicem artik bakalım zaten bunca masraf düğündn kalan altinlarla olucak ailelerden pek bisey istemiyorum annecigim sagolsun hastane parami veriyor muayene ücreti bastan dedi ben vericem diye mecbur kabul ettik daha birde dogum parası var onu unuttm nasıl olucak bilmiyorum babamla babası ortak birseyler yapar belki onda hepsini düşünmek istemiyorum ama yukte olmak istemiyorum heleki eşimin ailesinden hic istemiyorum olucak bir sekilde artik abartiya kacmadan yapicm kendim kıyafet olarak üç secenekten baska sey almcsm zaten gerisi annem annesi icinden gelir ne alirsa ya da hediye gelenler ben daha kendim alicagimi aldim zaten yatak araba vs gibi büyük ihtiyaclar duruyor onlra yonelicem
Oooo benim kv ayri kp ayri dert hatta kayinpederimi goren allah sana sabir versin der eskisi gibi karisamiyor abcak ilk evlendigim yillarda hayati bana zehir etti surekli para istedi istedigi paralar bixim kazancimizdan fazlaydi ...neden asiri derece savruk tipler bir 3 4 yil inmediler tepemizden esimin abisi saçti savurdu ki çok iyi bir meslegi var tek sorun aşiri aşiri luks harcamalar borçlandi geldi kapiya odeyin ....kiyamet kavgalar ...ee bizde boyle saçip savuralim ....o zaman ben aptal miyim dedikce odemek zorundasiniz çok basit bir ornek vereyim 2010 da 5.500 tlye perde yaptirmis odememis bize geldi siz odeyin..... bu kadar yani........ yani daha zilyon ornek kan kusturdular.....hala yuzumuze bakiyorlar hakkimi helal etmiyorum ama kizimin eşimin hatrina gorusuyorum.allaha havale ediyorum........Demek ki daha büyük bi parçanda onun tarafından sevilmek ve korunmak istiyor.asil öfken muhtemelen bununla ilgili. Yeni bi kardeş gelir de büyük çocuk ebeveyn adaleti saglayamayinca kıskançlık durumuna girer ya.onun gibi biraz.ama suna bakmak lazım, bu kadın muhtemelen hiç farkında olmadan buradan besleniyor.yani sen ve eltin kıyasından..senin önünde de çok yol yok.ya onunla samimi bi konuşma yapacaksın, kendi kirilganligini açacaksın, seni ne üzdü nasıl bi ilişki istiyorsun onu anlatacaksın. O da ya bundan anlayacak (ki bu konuşmanın içeriğine bağlı, çünkü çok üzülünce insan suclayabiliyor,suçlamadan konusmalisin).Ya da bu konuşmadan da anlamayıp savunmaya geçip aynı moda devam edecek.sende bu aşamada karar vereceksin.belki de onunla eskisi gibi olamamin acısını bir süre yaşayıp, önüne bakacaksın. Çünkü bu anlattığın biraz da büyük çocuğun annesini ve sevgisini kaybetmesi gibi..bundan korkması gibi.bazi çocuk bu ayrılığa öfke ile karşılık verir bazısı daha çok yapışarak. Ama biz yetiskiniz. İkisi de seçeneklerde yok:) ben kvalideme gelmeden önce bu meselelerimi annemle hallettim,Annem yok gibi bir kadın. Ve senin bu yaptıkların tanıdık geldi.ama bizde kahramanlar annem ve bendim. Annemi affedince bitti gitti.yoklugu kabul etmek çok zordur arkadaşım, ama insanı büyütür. Kendi kendinin ebeveyni olursun.sevgini de sınırını da kendine sen çizersin. Çünkü yetişkin olmak böyle bişey. Hele ki bu günlerde bu çok önemli çünkü anne olacağız..
Ay içim şişti neyse,öyle iste
Örgü yapan hamarat annisler
Lütfen bizimle paylaşın el emeklerinizi
benim bitince bu olacak. Küçük bir sipariş bitirip yollayacağım. (Anneme yardım) normalde o örüyor
Eki Görüntüle 2048542
Bende tigla yapmayi seviyorum pek bildiğim soylenemez ama sisle beceremedim hiç patik yapıcam tigla olanlarindan birkac ipim var onlarla belki bandana orerim birde takım olsun diye
Ooohhhh mis valla. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin ne gerek var kv ye annelerimiz başımızda olduktan sonraBen ondan çok korkuyorum. Ama bu kez yüzlerine söyleyecem doğuma falan kimseyi istemiyorum diye. ben bakarım çocuğuma. Kv kalsa beni köye götürecek güya yanına götürüp bakacakmış. Bende dedim kış günü benim ne işim var köyde. Annem gelir bakar bana
Canım ben emziğe karşı değilim hatta bebek istemezse bile aylarca alışsın diye savaş vermeyi düşünüyorumAlisverisimizi de yaptik cok şükür eşim ve kv ile. Beni sasirtir inşallah diyordum sasirtti da
Herseyden fazla fazla aldi. Neyi beğense hep bana sordu alalim mi diye. Nereye girsek istediğini al dedi ay ben şok resmen ve her yerde yarısını ödedi ücretin
Daha bir kac yer daha var bizim evin orda oralara da gidelim eksiği kalmasin diyo. Aslinda simdiden herşeyi bitti. Ben daha cok beğendiğim birşey olmadığı sürece birsey almayi düşünmüyorum hediyeler falan derken cok olur giydiremem
Tek aklima takilan emzik ve biberon konusu alsam mi almasam mi bilemedim. Emzirirsem biberona gerek kalmaz emzige de alissin istemiyorum. Ama ya Allah korusun sütüm olmazsa yada yetmezse diye de almak istiyorum. Doğumdan sonra isterlerse eczaneden alinir ama kaynatmadan kullanamam napim ben şimdi
Birde etamine isim işliyicem yanına cicek böcek falan cerceveye koyucam
Taki yastiginida isimli yapmak istiyorum etamine isleyip sonra dikip makinem var nevresimlik kumas alip onuda dikmek istiyorum 2-3 takım hayallerim var nasip olur mu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?