Kızlar bazen sizde o muhteşem duyguya kapiliyor musunuz bedeninizde bir canlı var ve o sizin parcaniz sevdiğiniz insanla ikiniz parçası canınız ben bazi zamanlar sirf bunun mutlulugla agliyorum sevdigim adamla benim canım kanım evladim diyorum gerçekten bambaska birseymis annelik hamile olduğumu ogrendikten sonra kadın oldugmu hissettm cocukluktan çıktığımi farkettim ve icimde büyüdükçe daha farklı oluyor hersey aynaya bakınca kendimi farkli görüyorum artık ve şuan diyorum ki kendime sirf bunlar yeter mutlu olmana degmez insanları takmamana diye sanırım kendime sürekli bunu hatırlatmali ve hayatimi zorlastirmamaliyim keske her daim basarabilsem nefsime ofkeme duygularıma yenilmesem gece gece yine bir aglama seansı yaptim bunu yazarken mutluluk gözyaşlarıyla
Amin canım benim insaAllahKesinlikle oyle cani saolsun yeterki saglikli sihhatli yanimda olsun gerisi isin sakasi babamiz o bizim Allah kimsenin esini basindan eksik etmesin aile huzursuzlugu vermesin.
Senin bu kadar hassas oldugun bi donemi yalniz gecirmen zorluyodur seni eminim ne kadar kaldi esinin gelmesine
Amin canım benim insaAllah
Daha yolun basindayiz canım iki ayi devirdik sayılır cuma gelicek 1 hafta sonra tekrar gidicek 10 ay var daha söylerken bile içime bıçak saplanir gibi oluyor koskoca 10 ay sağlıkla geçecek insaAllah
Canım benim bebekte ters gibiydi , yüzünün yarısından çoğunu göremedik dolayısıyla foto da alamadık. Aynı dertten muzdaripimSelamlar kızlar
Bugün detaylı ultrasona girdim bebişim tersti yani sırtı dönüktü dr baya uğraştı ama dönmedi yürüdüm tatlı yedim geldim sadece pozisyon değiştirdi ama yine tersti hanımefendi tekrar ye yürü gel hanımefendi ilk pozisyona dönüş yaptı yani kısaca hiç bi şekilde kalbine ulaşamadık iki hafta sonra tekrar gidicez inşallah ama yine ters olursa diye korkuyorum bu kadar da garip şekillere girebileceğini sanmıyordum, buradaki çoğu kişi girmiştir diye düşünüyorum sizin nasıldı renkli ultrasonunuz benim gibi olan var mı acaba?
Allahın mucizesi canım aynen öyle bambaska birsey hepimiz böyle dunyaya geldik masum olarak ama insan kendi bedeninde yasayinca daha farklı anne olunca anlarsin diye dedikleri şey bu olsa gerek ki daha yolun başlarndayz dünyaya geldiklerinde simdikinden ayri olucak hersey kucağımizdayken dahada guzel olucak hepimizin evlatlari sağlıkla hayırla büyüsün vatana millete bize karsi hayırlı evlatlar olsunlar iyi insanlar olsunlar bahtlari güzel olsun insaAllahKesinlikle bunu sık sık dusunuyorum bu gercekten mucizevi bisey oncedende dogum cok ozel kutsal gelirdi bana ama bebegim icimde hareket ettikce dahada cok anladim bunu Rabbim nasil guzel bi sistem kurmus karninda bir canli buyuyo uyuyo uyaniyo sesten etkilenip irkiliyo hickiriyo parmagini emiyo falan ve bunlarin hepsini senin organlarinin arasinda kendine bi yer bulup yapiyo muhtesem bisey
Amin canım benim insaAllahOyy Rabbim hayirlisiyla saglikla kavustursun insallah bebek gelince vaktin nasi gectigini anlamazsin bile birazcik daha dayan annesi onu saglikla dogurup buyutup babasinin gelisine hazirlamalisin :)
Hamilelikte çok konuş bebişle ki doğduktan sonra senin sesini tanıyıp seni isteyecek. Bu bi taktik. Zaten kokun gereği seni isteyecek bebek ama seste önemli. Bide canım senin annende kalma gibi bi şansın yok mu şimdi? Gidip geliyorsun biliyorum da sürekli kalsan?Evet canım twigyde secenek bol illaki güzel begendigin bir model çıkar
Yok illa kaciracaklar canım analari yetmiyor ya kendileride birsey diyecekler can sıkacaklar
Ancaaa hayal kursun birakmam ki Allahım nasip etmesin insaAllah onun yüzunden ne dualar ediyorum bir bilsen bana düşkün olsun sadece bende dursun diye kafayi sıfır bana sacma sapan dusunceleriyle onda durmasın ağlasin mecbur bana gelsin diye dua ediyorum
Allahın mucizesi canım aynen öyle bambaska birsey hepimiz böyle dunyaya geldik masum olarak ama insan kendi bedeninde yasayinca daha farklı anne olunca anlarsin diye dedikleri şey bu olsa gerek ki daha yolun başlarndayz dünyaya geldiklerinde simdikinden ayri olucak hersey kucağımizdayken dahada guzel olucak hepimizin evlatlari sağlıkla hayırla büyüsün vatana millete bize karsi hayırlı evlatlar olsunlar iyi insanlar olsunlar bahtlari güzel olsun insaAllah
Bu gece baya bir yazdım ben artık uyuyaym hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin seviliyorsunuz ocak anneleri kızımın görmeden sevilen teyzeleri
Konusmaya çalışıyorum canım arttirma yapiyim en iyisiHamilelikte çok konuş bebişle ki doğduktan sonra senin sesini tanıyıp seni isteyecek. Bu bi taktik. Zaten kokun gereği seni isteyecek bebek ama seste önemli. Bide canım senin annende kalma gibi bi şansın yok mu şimdi? Gidip geliyorsun biliyorum da sürekli kalsan?
Biz şu an her şeye ağlıyoruz canım tabi ki mutluluktan da ağlayacağızKızlar bazen sizde o muhteşem duyguya kapiliyor musunuz bedeninizde bir canlı var ve o sizin parcaniz sevdiğiniz insanla ikiniz parçası canınız ben bazi zamanlar sirf bunun mutluluguyla agliyorum sevdigim adamla benim canım kanım evladim diyorum gerçekten bambaska birseymis annelik hamile olduğumu ogrendikten sonra kadın oldugmu hissettm cocukluktan çıktığımi farkettim ve icimde büyüdükçe daha farklı oluyor hersey aynaya bakınca kendimi farkli görüyorum artık ve şuan diyorum ki kendime sirf bunlar yeter mutlu olmana degmez insanları takmamana diye sanırım kendime sürekli bunu hatırlatmali ve hayatimi zorlastirmamaliyim keske her daim basarabilsem nefsime ofkeme duygularıma yenilmesem gece gece yine bir aglama seansı yaptim bunu yazarken mutluluk gözyaşlarıyla
Aynen canım o kadar kıyafet vs alıyoruz ama en önemlisi yetistirmek başarıli olacağımızı düşünüyorum burdaki tüm anneler olarak birbirimizi olan bu destegimizle yapamayacagimiz sey yokAmiiin insallah bu yasima kadar her cocuk soz konusu oldugunda en buyuk tedirginligim bu oldu mesele cocugu dogurmak yedirmek giydirmek vs degil onemli olan o cocugu yetistirebilmek bu konuda korkuyorum iste iyi bir anne olabilcekmiyim onu guzel bi sekilde yetistirip bu hayata hazirlayabilcekmiyim ornek olabilcekmiyim vs İnsallah bunu basarir hayirli guzel ahlakli evlatlar yetistirebiliriz
Ohhhh çok iyi o zaman..Konusmaya çalışıyorum canım arttirma yapiyim en iyisi
Canim son haftalarimda hep annemlerde olucam zaten simdi esim gelicek diye ve aşı olucam diye geldim en son pzt gitcem annemlere kismetse persembeye kadsr kalicam cuma esim gelicek o gidince tekrsr gidicem falan zaten annemlerde rahat kalabilmek icin doktoru o tarafta ayarladim iyide oldu esimin hatrina geliyorum birazdan son zamanlar uzun sure gelmem diyerek şimdi idare ediyorum
Aynı dusnceler bende var zaman gelicek hastaneye gidicem ve onla dönucem dogum ani ilk kucağıma almam ilk emzirmem o anlari düşünüp mutlu oluyorum cok şükür nasip oldu bize isteyen herkese olsun önceden bebek bekleyenler topigindeydm ben acmistm hatta simdi hamileym ords isteyen arkadaslarm var hala Allahim onlarada bu mucizeyi nasip etsin insaAllahBiz şu an her şeye ağlıyoruz canım tabi ki mutluluktan da ağlayacağızBende düşünüyorum bazen gözlerim doluyor, ama daha çok hamileliğin ve doğumun mucizeliğini çok düşünüyorum. Nedense daha çok bu kısmını düşünüyorum, çok acaip bir şey yaa. Gidip bebeği satın almıyorsun veya biri sana elden vermiyor. Hayatın monoton giderken birden karnın büyümeye başlıyor ve sihir gibi karnından bir bebek çıkıyor Çok acaip değil mi yaa.. Ama mesela hastaneye 2 kişi gidip 3 kişi çıkmakta ayrıca çok romantik. Bu kısmı düşünürken de ağlıyorum
Kızlar bende yatayım çok geç oldu. Ancak sayfaları bitirdim bu saatte. Akşam misafirliğe gitmiştik yarımda geldik direkt klavye başına oturdum. Herkese hayırlı geceler
Tig ile patik ormek istiyorum bikac video izledim ama yapabilcekmiyim bilmiyorum yelegi bitirince ona baslicam ins bazi modeller begendim bakalim becerebilcekmiyim :))
Sorma valla masrafli seylermis bende ayni hesaplardayim kumbara yaptim guzel birikiyo keyiflide oluyo :) Benim doktorum dogum icim henuz fiyatta vermiyo en az 5 bin ister daha araba yok ortada bi cok eksigide almicam ev icinden tamamlicam hepsi bianda yuk olmasin diye yavas yavas aliyorum esim ona laflaniyo bu kadar seyi nasi giycek cocuk diye onada icerlenip surekli agliyorum sacma sapan bi durum yani :)))
Masallah ne guzel olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?