2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bazen sizde o muhteşem duyguya kapiliyor musunuz bedeninizde bir canlı var ve o sizin parcaniz sevdiğiniz insanla ikiniz parçası canınız ben bazi zamanlar sirf bunun mutluluguyla agliyorum sevdigim adamla benim canım kanım evladim diyorum gerçekten bambaska birseymis annelik hamile olduğumu ogrendikten sonra kadın oldugmu hissettm cocukluktan çıktığımi farkettim ve icimde büyüdükçe daha farklı oluyor hersey aynaya bakınca kendimi farkli görüyorum artık ve şuan diyorum ki kendime sirf bunlar yeter mutlu olmana degmez insanları takmamana diye sanırım kendime sürekli bunu hatırlatmali ve hayatimi zorlastirmamaliyim keske her daim basarabilsem nefsime ofkeme duygularıma yenilmesem gece gece yine bir aglama seansı yaptim bunu yazarken mutluluk gözyaşlarıyla

Kesinlikle bunu sık sık dusunuyorum bu gercekten mucizevi bisey oncedende dogum cok ozel kutsal gelirdi bana ama bebegim icimde hareket ettikce dahada cok anladim bunu Rabbim nasil guzel bi sistem kurmus karninda bir canli buyuyo uyuyo uyaniyo sesten etkilenip irkiliyo hickiriyo parmagini emiyo falan ve bunlarin hepsini senin organlarinin arasinda kendine bi yer bulup yapiyo muhtesem bisey

Amin canım benim insaAllah
Daha yolun basindayiz canım iki ayi devirdik sayılır cuma gelicek 1 hafta sonra tekrar gidicek 10 ay var daha söylerken bile içime bıçak saplanir gibi oluyor koskoca 10 ay sağlıkla geçecek insaAllah

Oyy Rabbim hayirlisiyla saglikla kavustursun insallah bebek gelince vaktin nasi gectigini anlamazsin bile birazcik daha dayan annesi onu saglikla dogurup buyutup babasinin gelisine hazirlamalisin :)

Canım benim bebekte ters gibiydi , yüzünün yarısından çoğunu göremedik dolayısıyla foto da alamadık. Aynı dertten muzdaripim

Allahın mucizesi canım aynen öyle bambaska birsey hepimiz böyle dunyaya geldik masum olarak ama insan kendi bedeninde yasayinca daha farklı anne olunca anlarsin diye dedikleri şey bu olsa gerek ki daha yolun başlarndayz dünyaya geldiklerinde simdikinden ayri olucak hersey kucağımizdayken dahada guzel olucak hepimizin evlatlari sağlıkla hayırla büyüsün vatana millete bize karsi hayırlı evlatlar olsunlar iyi insanlar olsunlar bahtlari güzel olsun insaAllah

Oyy Rabbim hayirlisiyla saglikla kavustursun insallah bebek gelince vaktin nasi gectigini anlamazsin bile birazcik daha dayan annesi onu saglikla dogurup buyutup babasinin gelisine hazirlamalisin :)
Amin canım benim insaAllah
Bende oyle diyorum bebeğim gelince zaman daha hızlı geçer benim için yine bir sekilde olucak ama esime daha zor gecicek bunun farkindayim sağlık olsun böyle pisicez olgunlasicaz birbirimizin kiymetini daha cok anlicaz ve evet kızımızı güzelce büyutmeli uzulmemeliym babası gelince hersey daha da güzel olucak ona eksikligini hissettirmemeliym anlamicak belki ama olsun ben elimden geleni yapmalıyım

Hamilelikte çok konuş bebişle ki doğduktan sonra senin sesini tanıyıp seni isteyecek. Bu bi taktik. Zaten kokun gereği seni isteyecek bebek ama seste önemli. Bide canım senin annende kalma gibi bi şansın yok mu şimdi? Gidip geliyorsun biliyorum da sürekli kalsan?

Amiiin insallah bu yasima kadar her cocuk soz konusu oldugunda en buyuk tedirginligim bu oldu mesele cocugu dogurmak yedirmek giydirmek vs degil onemli olan o cocugu yetistirebilmek bu konuda korkuyorum iste iyi bir anne olabilcekmiyim onu guzel bi sekilde yetistirip bu hayata hazirlayabilcekmiyim ornek olabilcekmiyim vs İnsallah bunu basarir hayirli guzel ahlakli evlatlar yetistirebiliriz

Bu gece baya bir yazdım ben artık uyuyaym hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin seviliyorsunuz ocak anneleri kızımın görmeden sevilen teyzeleri

Konusmaya çalışıyorum canım arttirma yapiyim en iyisi
Canim son haftalarimda hep annemlerde olucam zaten simdi esim gelicek diye ve aşı olucam diye geldim en son pzt gitcem annemlere kismetse persembeye kadsr kalicam cuma esim gelicek o gidince tekrsr gidicem falan zaten annemlerde rahat kalabilmek icin doktoru o tarafta ayarladim iyide oldu esimin hatrina geliyorum birazdan son zamanlar uzun sure gelmem diyerek şimdi idare ediyorum

Biz şu an her şeye ağlıyoruz canım tabi ki mutluluktan da ağlayacağız Bende düşünüyorum bazen gözlerim doluyor, ama daha çok hamileliğin ve doğumun mucizeliğini çok düşünüyorum. Nedense daha çok bu kısmını düşünüyorum, çok acaip bir şey yaa. Gidip bebeği satın almıyorsun veya biri sana elden vermiyor. Hayatın monoton giderken birden karnın büyümeye başlıyor ve sihir gibi karnından bir bebek çıkıyor Çok acaip değil mi yaa.. Ama mesela hastaneye 2 kişi gidip 3 kişi çıkmakta ayrıca çok romantik. Bu kısmı düşünürken de ağlıyorum

Aynen canım o kadar kıyafet vs alıyoruz ama en önemlisi yetistirmek başarıli olacağımızı düşünüyorum burdaki tüm anneler olarak birbirimizi olan bu destegimizle yapamayacagimiz sey yok

Ohhhh çok iyi o zaman..

Kızlar bende yatayım çok geç oldu. Ancak sayfaları bitirdim bu saatte. Akşam misafirliğe gitmiştik yarımda geldik direkt klavye başına oturdum. Herkese hayırlı geceler

Aynı dusnceler bende var zaman gelicek hastaneye gidicem ve onla dönucem dogum ani ilk kucağıma almam ilk emzirmem o anlari düşünüp mutlu oluyorum cok şükür nasip oldu bize isteyen herkese olsun önceden bebek bekleyenler topigindeydm ben acmistm hatta simdi hamileym ords isteyen arkadaslarm var hala Allahim onlarada bu mucizeyi nasip etsin insaAllah

Tig ile patik ormek istiyorum bikac video izledim ama yapabilcekmiyim bilmiyorum yelegi bitirince ona baslicam ins bazi modeller begendim bakalim becerebilcekmiyim :))

Patik işini hiç bilmiyorum annemi gösterdiği kadar biliyorum

aslında gerçekten çok bir şey almamak lazım öyle kısa süre giyiyorlar ki sonra hiç birisini giydiremedğine üzülüyorsun tabi verdiğin parada yazık oluyor.
ilk çocuk olunca da bunların hiçbirisini yapamıyorsun her gördüğünü almak istiyorsun tabi oda ayrı.

Masallah ne guzel olmus :)

Sağol cancan

Saga dön sola dön uyuyamiyorum uykum var aslında ama kafamda kırk tilki dolaniyor dalamiyorum bir türlü uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…