Aynen canım hesap yapınca ortaya çıkıyor napalım sağlık olsunda öyle böyle yapilicak bir şekildeSorma valla masrafli seylermis bende ayni hesaplardayim kumbara yaptim guzel birikiyo keyiflide oluyo :) Benim doktorum dogum icim henuz fiyatta vermiyo en az 5 bin ister daha araba yok ortada bi cok eksigide almicam ev icinden tamamlicam hepsi bianda yuk olmasin diye yavas yavas aliyorum esim ona laflaniyo bu kadar seyi nasi giycek cocuk diye onada icerlenip surekli agliyorum sacma sapan bi durum yani :)))
Nacizane bir tavsiyede benden selifor suan esin yok evlerinde kaliyorsun sanirim onlara mecbur hissetmen belki minnet hissetmen gayet normal ama çözmüsler senin hassas noktani ustune ustune basiyorlar...gececek esin gelicek bu gecici bir donem cok takma gebeliginin tadini cikarmaya calis sen guçlu akilli bir kizsin biz kadinlar anne oldugumuzda daha da gucleniriz be her zorlugun altindan kalkariz....emin olun surekli insanlarla calisiyorum ve sunu ogrendim kadinlar çok guclu gercekten istediklerinde yapamayacaklari hić bir şey yok.....Allah razı olsun canım akil vermek değil bu yol gostermek kendin yasadigin aştığın seylerden tecrbenden faydalandk insaAllah bizde öyle oluruz kendi adıma teşekkür ederim sana da iyi geceler prensesinle
Youtubede pinterestte faln süper modeller var benimde icim gidiyorda basit birsey yapabilirm ancakcok cici seyler var yaa insanlar neler yapiolar bayiliyorum
Bir yerden sonra sıkıcı oluyor bende seccade yaptım ve cabuk sıkıldım zor bitirdim ufak isim islemek cok sıkmz birde bebegimin olunca diye düşünüyorum bakalımEtaminde keyifli ama ben pek beceremiyorum onda model yapmayi bakip aynisini yapamayabilirim yani seccade denemem varda oncesinde :)
Aynen canım hesap yapınca ortaya çıkıyor napalım sağlık olsunda öyle böyle yapilicak bir şekilde
Benim eşimde öyle canım ona kalsa cogu sey gereksiz aglama üzülme bizim gibi düşünmüyorlar işte
Karışığım canımKızlar canınız tatlı mı çekiyor ekşi mi acı mı ben ortaya karışık durumdayım
Hapşururken idrar kaçırma durumu sizde de oluyor muaz önce namaz kılarken oldu çok az birşeydi ama hem sinirlerim bozuldu hemde namaz. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim
Canımmm sagolasin evet esim yokken daha farklı oldu o varken güç alıyordum destek alıyordum yalniz kaldim birde hamilelik hormonlar beni iyice kötü etti daha cok tahammulsuz oldum heleki alttan ala ala yiprandimda zaten durup düşünüyorum gelecek günleri bu zor günlerin geçeceğini anca öyle avunuyorm yoksa sürekli aglicam o moddaym hep ama dediğin gibi anne olucam ve güçlü olmaliym bunu basarabilirm H Hayrosgiller inde tavsiyeleriyle ve seninde desteğinle dusuncem değişti öfkm biraz olsun dindirdm ezik olmicam artık kendimi öyle hissediyordum bu durumdan çıkıcam onun dusunceleri varsa benimde var ve bu benim evladim o babaannesi olsada bu benim evladim o kadar nasılki o oglunu yani kaynimi istediği gibi yetistiriyor sacma sapan kufurlu ağızla ben uyarsamda iyiligi icin dinlemiyor bende onu dinlemicem herkes kendine demek ki o öyle anne ben kızıma kendim istediğim gibi anne olucam istediğimi yediricem giydiricem falan filan bana kendi annem bu kadar karışmıyor dayatmiyor sınırıni bilecek kirmadan cevap vericem bende iyice siyirdim bir tamam diyorum gecti yazıyorum sonra ofkemle başka bişey yazıyorumNacizane bir tavsiyede benden selifor suan esin yok evlerinde kaliyorsun sanirim onlara mecbur hissetmen belki minnet hissetmen gayet normal ama çözmüsler senin hassas noktani ustune ustune basiyorlar...gececek esin gelicek bu gecici bir donem cok takma gebeliginin tadini cikarmaya calis sen guçlu akilli bir kizsin biz kadinlar anne oldugumuzda daha da gucleniriz be her zorlugun altindan kalkariz....emin olun surekli insanlarla calisiyorum ve sunu ogrendim kadinlar çok guclu gercekten istediklerinde yapamayacaklari hić bir şey yok.....
Ohh bee yalnız değilmişim. Çevremde ki herkesin kocası kadınları elleriyle besliyor bi benim ki böyle sanıyordum. Sen sinir oluyor musun peki kuzum yoksa gülüp geçiyor musun? Ben çok sinir oluyorum hatta küstüğüm oluyor eşime o kadar uyuz oluyorumAyni benmkidaha hic almadim ama smdi bebek var da sen bu kilolari nasi vericen diyip geziyo ortada
Aslına bakınca kötü niyetle soylemiyorlar canım ama biz duygusallik ve fitrat gereği kötü hissediyoruz en güzeli eslerimizi o şeyin gerekliligne ikna etmek su yüzden lazim vs gibi tabi bazen aciklansada kırıcı oluyorlar ama napalım erkekler daha cok maddi yönüne bakıyorlar herseyinEvet aslinda ne gerekli oldugunu bilmedigi icin oyle soyluyo bu ne hirs ben donsuzmu birakicam cocugu cok cabuk buyucek israf bu yaptigin diyo ama benim cok zoruma gidiyo sanki cocugundan esirgiyomus gibi degisik bi psikoloji bunun icin saatlerce agladigim oluyo valla cok dokunuyo bana bu konuyla ilgili bisey dedigi zaman
Bende bunu alacağım kuzum, inşallah bebiş kabul eder zira baya pahallı
Ya insan hamileyken ekstra kırılıyor. Hamileye söylenmemesi gereken lafları sevdiğin adamdan duyuyorsun. Çok ayıp ya insan biraz duyarlı olur.Ooo daha simdiden böyleyse nolcak kız son haftalardaelini beline koy efendiiii efendiiiiii benim kannımda bebiş var onun yerine de yiyoruz herhalde canımı sıkma seni de yerim de Benimki de ilk 3 ay hic kilo almamısken bana ooo masallah kız bacaklara bak tosuncuk olmus diyodu her ne kadar severek dese de hic kilo almamısken demesi insanın zoruna gidiyo ben de dur sen daha da şişcem ezip gecerim belkim seni dedim
Aslına bakınca kötü niyetle soylemiyorlar canım ama biz duygusallik ve fitrat gereği kötü hissediyoruz en güzeli eslerimizi o şeyin gerekliligne ikna etmek su yüzden lazim vs gibi tabi bazen aciklansada kırıcı oluyorlar ama napalım erkekler daha cok maddi yönüne bakıyorlar herseyin
Ya insan hamileyken ekstra kırılıyor. Hamileye söylenmemesi gereken lafları sevdiğin adamdan duyuyorsun. Çok ayıp ya insan biraz duyarlı olur.Senin dediklerini söylesem de yine konuşuyor yine konuşuyor işte bi çenesini kapattıramadım
Ya insan hamileyken ekstra kırılıyor. Hamileye söylenmemesi gereken lafları sevdiğin adamdan duyuyorsun. Çok ayıp ya insan biraz duyarlı olur.Senin dediklerini söylesem de yine konuşuyor yine konuşuyor işte bi çenesini kapattıramadım
Illa görecek ama canim bence başka çözüm bulmalisin ben simdi esim yanimda yok diye biraz kafama göre alıyorum ama soruyor bende soylemeden duramıyorum kızıyor ama is isten gecmis oluyor almis oluyrm iyimi hayir tabiki ama lazimki almışım işte karıştırma gerisini sende söyle ne derse takma aldin nasılsa yani en şeyi bu sanırım bilemedimCozumu aldiklarimi soylememekte ve gostermemekte buldum cunku hem ben uzuluyorum hem o uzuluyo en iyisi boyle kendim hallediyorum
Aaaa çok mantıklı twigy yi tamamen unutmuştum iyi aklıma getirdin. Bize yakın hiç yok ama buyaka avm de vardır sanırım veya viaportta.. Bi gitmek lazım..Bunu almadım canım vazgectim sonradan
Aynen çok tatlis duruyor canım pentide twigyde falan güzel terlikler oluyor hatta twigyde daha cok seçenek var zaten orayada bakabilirsn
Uzaktan kumanda etmeye çalışıyor seniSagol canim sende al terlik kardesi oluruz
Benimkide cok yeme ekmek yeme zararli şeyleri yeme kilo yapicak seyleri yeme yemeee diyor askerden dogru canım rahat rahat kilo alicagimiz zamanlar bunlar tamam asiri değil canımızin istediğini yiyelim ahh bu erkekler her biri ayrı âlem oluyor
Aman çok dikkat et, o daha aylıkken bebek sarmısak sokmaya kalkar ağzına mazallahSacmaladigininda farkinda degilki takmiyim diyorum karismasi bile deli ediyor sunu yapariz bunu yaparız bakiyim ben seninle ayni gorustemiym gecende dis dis sarimsak yiyor bana da ye dedi sevmem ben dedim Elifede yedirirz diyor sen gormeden yeriz biz diyor Allahım bakalim ben cocuguma ne yediricem faydali tamam ama karismak zorundamisn yok sen gidince oje surerim yok sunu yedirirm sen böyle yap ben sana bırakırm çocuğumu cok bekle zaten terbiye yok agiz bozuk Allah dusurmesinde birakmak zorunda kalacağım bir durum olmasin insaAllah bak sinirlendim yine
Illa görecek ama canim bence başka çözüm bulmalisin ben simdi esim yanimda yok diye biraz kafama göre alıyorum ama soruyor bende soylemeden duramıyorum kızıyor ama is isten gecmis oluyor almis oluyrm iyimi hayir tabiki ama lazimki almışım işte karıştırma gerisini sende söyle ne derse takma aldin nasılsa yani en şeyi bu sanırım bilemedim
BendeeeeeeeeeeeeDeli gibi alışveriş yapmak istiyorum
Benim hiç ağrım yada krampım olmuyor kuzum. Benim sadece aşırı enerjisizliğim vardı bir de göz kararmam. Onun içinde kanın yerinde aslında dedi. Sadece demir ilacını kullan diğerlerini sürekli içme dedi. Kramp gibi sorunların olursa magnezyumu her gün iç dedi. Bende zaten vitamin kullanmayı sevmiyorum işime geldi.Kalsiyum ve magnezyumu neden 3 gunde bir aliyorsun bana her gun dedi bacak aralarimdaki agrilardan dolayi
Canım bende yemek yerken biraz fazla yediysem veya birazcık hızlı yediysem soğuk soğuk terliyorum ve gözüm kararıyor gidip yatıyorum bi 10 dk kadar kendime gelip yemeye devam ediyorum. Böyle bişey oluyor bana da ama geçen doktora gittim işte vitaminler verdi, onları kullanmaya başladığımdan beridir biraz düzeldim.Sende de bi vitamin eksikliği olabilir bilemedim.Kizlar ya bende bas donmesi oluyor saga ve sirt ustu yatincada nefesim daraliyor hele yemek yersem yatamiyorum bile yaa yemek yemeye korkar oldum
Evet canım twigyde secenek bol illaki güzel begendigin bir model çıkarAaaa çok mantıklı twigy yi tamamen unutmuştum iyi aklıma getirdin. Bize yakın hiç yok ama buyaka avm de vardır sanırım veya viaportta.. Bi gitmek lazım..
Uzaktan kumanda etmeye çalışıyor seniYa erkekler için eşlerinin vücudu ne kadar önemli yaa Allah Allah.. Şurda geçici süreliğine böyleyiz tadımızı kaçırmasalar olmuyor.
Aman çok dikkat et, o daha aylıkken bebek sarmısak sokmaya kalkar ağzına mazallahHiç güven vermedi bana kv.. Sen nereye bebek oraya hiç kusura bakmasın. Kendi çocuğunu büyütmüş sırasını savmış işte yeter. Başkasının çocuğuna da karışmasın. Ne demek annesinden gizli şunu yaparız bunu yaparız. Heveslerini anlıyorum o da babaannesi ama senden gizli bişeyler yapma hevesi var o kadının.
Gittigi yere kadar canım ama gıcık bile olsa Allah yanından eksik etmesin diyorum ben esim yokken kendimi cok yalnız ve eksik hissediyorum 5 senedir hayatımda cok seviyorum cok alıştım yanimda olsada hic kirmasam uzmesem diyorum uzakta olunca kiymetli oluyor işte ama geldiginde güzel olucak insaAllah hersey kizimizla beraber mutlu aile olucaz sende üzülme gelip gecici şeyler gerçekten yinede hayat arkadaşı yoldas es Allah beter seylerden korusun tuz biber bunlar bize laf etmeleri ben canım cicim yapıyorum idare ediyorum mecburen oda ikna olms gibi yapıyor idare ediyoruz birbirimiziBi sure boyle denicem zaman yaklasinca bakicam nolcak kirilip uzulmemdense bilmesin sevgili gicik kocam :))
Waaoowwww tahlile geellllDemek ki daha büyük bi parçanda onun tarafından sevilmek ve korunmak istiyor.asil öfken muhtemelen bununla ilgili. Yeni bi kardeş gelir de büyük çocuk ebeveyn adaleti saglayamayinca kıskançlık durumuna girer ya.onun gibi biraz.ama suna bakmak lazım, bu kadın muhtemelen hiç farkında olmadan buradan besleniyor.yani sen ve eltin kıyasından..senin önünde de çok yol yok.ya onunla samimi bi konuşma yapacaksın, kendi kirilganligini açacaksın, seni ne üzdü nasıl bi ilişki istiyorsun onu anlatacaksın. O da ya bundan anlayacak (ki bu konuşmanın içeriğine bağlı, çünkü çok üzülünce insan suclayabiliyor,suçlamadan konusmalisin).Ya da bu konuşmadan da anlamayıp savunmaya geçip aynı moda devam edecek.sende bu aşamada karar vereceksin.belki de onunla eskisi gibi olamamin acısını bir süre yaşayıp, önüne bakacaksın. Çünkü bu anlattığın biraz da büyük çocuğun annesini ve sevgisini kaybetmesi gibi..bundan korkması gibi.bazi çocuk bu ayrılığa öfke ile karşılık verir bazısı daha çok yapışarak. Ama biz yetiskiniz. İkisi de seçeneklerde yok:) ben kvalideme gelmeden önce bu meselelerimi annemle hallettim,Annem yok gibi bir kadın. Ve senin bu yaptıkların tanıdık geldi.ama bizde kahramanlar annem ve bendim. Annemi affedince bitti gitti.yoklugu kabul etmek çok zordur arkadaşım, ama insanı büyütür. Kendi kendinin ebeveyni olursun.sevgini de sınırını da kendine sen çizersin. Çünkü yetişkin olmak böyle bişey. Hele ki bu günlerde bu çok önemli çünkü anne olacağız..
Ay içim şişti neyse,öyle iste
Gittigi yere kadar canım ama gıcık bile olsa Allah yanından eksik etmesin diyorum ben esim yokken kendimi cok yalnız ve eksik hissediyorum 5 senedir hayatımda cok seviyorum cok alıştım yanimda olsada hic kirmasam uzmesem diyorum uzakta olunca kiymetli oluyor işte ama geldiginde güzel olucak insaAllah hersey kizimizla beraber mutlu aile olucaz sende üzülme gelip gecici şeyler gerçekten yinede hayat arkadaşı yoldas es Allah beter seylerden korusun tuz biber bunlar bize laf etmeleri ben canım cicim yapıyorum idare ediyorum mecburen oda ikna olms gibi yapıyor idare ediyoruz birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?