2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen canım hesap yapınca ortaya çıkıyor napalım sağlık olsunda öyle böyle yapilicak bir şekilde
Benim eşimde öyle canım ona kalsa cogu sey gereksiz aglama üzülme bizim gibi düşünmüyorlar işte

Allah razı olsun canım akil vermek değil bu yol gostermek kendin yasadigin aştığın seylerden tecrbenden faydalandk insaAllah bizde öyle oluruz kendi adıma teşekkür ederim sana da iyi geceler prensesinle
Nacizane bir tavsiyede benden selifor suan esin yok evlerinde kaliyorsun sanirim onlara mecbur hissetmen belki minnet hissetmen gayet normal ama çözmüsler senin hassas noktani ustune ustune basiyorlar...gececek esin gelicek bu gecici bir donem cok takma gebeliginin tadini cikarmaya calis sen guçlu akilli bir kizsin biz kadinlar anne oldugumuzda daha da gucleniriz be her zorlugun altindan kalkariz....emin olun surekli insanlarla calisiyorum ve sunu ogrendim kadinlar çok guclu gercekten istediklerinde yapamayacaklari hić bir şey yok.....

cok cici seyler var yaa insanlar neler yapiolar bayiliyorum
Youtubede pinterestte faln süper modeller var benimde icim gidiyorda basit birsey yapabilirm ancak

Etaminde keyifli ama ben pek beceremiyorum onda model yapmayi bakip aynisini yapamayabilirim yani seccade denemem varda oncesinde :)
Bir yerden sonra sıkıcı oluyor bende seccade yaptım ve cabuk sıkıldım zor bitirdim ufak isim islemek cok sıkmz birde bebegimin olunca diye düşünüyorum bakalım

Evet aslinda ne gerekli oldugunu bilmedigi icin oyle soyluyo bu ne hirs ben donsuzmu birakicam cocugu cok cabuk buyucek israf bu yaptigin diyo ama benim cok zoruma gidiyo sanki cocugundan esirgiyomus gibi degisik bi psikoloji bunun icin saatlerce agladigim oluyo valla cok dokunuyo bana bu konuyla ilgili bisey dedigi zaman

Kızlar canınız tatlı mı çekiyor ekşi mi acı mı ben ortaya karışık durumdayım
Karışığım canım
Hapşururken idrar kaçırma durumu sizde de oluyor mu az önce namaz kılarken oldu çok az birşeydi ama hem sinirlerim bozuldu hemde namaz. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim
Kadınlarda bu çok yaygınmış canım. Bende hiç olmuyor ama ilk aylarda afedersin kusarken çok kötü yapıyordum, kaçırmadan biraz daha fazla

Canımmm sagolasin evet esim yokken daha farklı oldu o varken güç alıyordum destek alıyordum yalniz kaldim birde hamilelik hormonlar beni iyice kötü etti daha cok tahammulsuz oldum heleki alttan ala ala yiprandimda zaten durup düşünüyorum gelecek günleri bu zor günlerin geçeceğini anca öyle avunuyorm yoksa sürekli aglicam o moddaym hep ama dediğin gibi anne olucam ve güçlü olmaliym bunu basarabilirm H Hayrosgiller inde tavsiyeleriyle ve seninde desteğinle dusuncem değişti öfkm biraz olsun dindirdm ezik olmicam artık kendimi öyle hissediyordum bu durumdan çıkıcam onun dusunceleri varsa benimde var ve bu benim evladim o babaannesi olsada bu benim evladim o kadar nasılki o oglunu yani kaynimi istediği gibi yetistiriyor sacma sapan kufurlu ağızla ben uyarsamda iyiligi icin dinlemiyor bende onu dinlemicem herkes kendine demek ki o öyle anne ben kızıma kendim istediğim gibi anne olucam istediğimi yediricem giydiricem falan filan bana kendi annem bu kadar karışmıyor dayatmiyor sınırıni bilecek kirmadan cevap vericem bende iyice siyirdim bir tamam diyorum gecti yazıyorum sonra ofkemle başka bişey yazıyorum

Ayni benmki daha hic almadim ama smdi bebek var da sen bu kilolari nasi vericen diyip geziyo ortada
Ohh bee yalnız değilmişim. Çevremde ki herkesin kocası kadınları elleriyle besliyor bi benim ki böyle sanıyordum. Sen sinir oluyor musun peki kuzum yoksa gülüp geçiyor musun? Ben çok sinir oluyorum hatta küstüğüm oluyor eşime o kadar uyuz oluyorum

Aslına bakınca kötü niyetle soylemiyorlar canım ama biz duygusallik ve fitrat gereği kötü hissediyoruz en güzeli eslerimizi o şeyin gerekliligne ikna etmek su yüzden lazim vs gibi tabi bazen aciklansada kırıcı oluyorlar ama napalım erkekler daha cok maddi yönüne bakıyorlar herseyin

Ben de şu 2li yenidogan için uygun bi modeli var ya onu alacağım inşallah

Eki Görüntüle 2048458
Bende bunu alacağım kuzum, inşallah bebiş kabul eder zira baya pahallı
Ya insan hamileyken ekstra kırılıyor. Hamileye söylenmemesi gereken lafları sevdiğin adamdan duyuyorsun. Çok ayıp ya insan biraz duyarlı olur. Senin dediklerini söylesem de yine konuşuyor yine konuşuyor işte bi çenesini kapattıramadım

Cozumu aldiklarimi soylememekte ve gostermemekte buldum cunku hem ben uzuluyorum hem o uzuluyo en iyisi boyle kendim hallediyorum

tuh neyse o zaman pusuya yatıp onun kilo aldıgı zamanı kollarsın 1kilo bile alsa sen de yapıstırırsın şüşşko diye

Kapanmiyo canim zorlama kendini sinirlendigini gordukce dahada aciliyo en azindan bende durum oyle bende sen kendine bak kendini biskolata erkegimi saniyosun diyorum o bana ben ona gecinip gidiyoruz :))

Cozumu aldiklarimi soylememekte ve gostermemekte buldum cunku hem ben uzuluyorum hem o uzuluyo en iyisi boyle kendim hallediyorum
Illa görecek ama canim bence başka çözüm bulmalisin ben simdi esim yanimda yok diye biraz kafama göre alıyorum ama soruyor bende soylemeden duramıyorum kızıyor ama is isten gecmis oluyor almis oluyrm iyimi hayir tabiki ama lazimki almışım işte karıştırma gerisini sende söyle ne derse takma aldin nasılsa yani en şeyi bu sanırım bilemedim

Bunu almadım canım vazgectim sonradan

Aynen çok tatlis duruyor canım pentide twigyde falan güzel terlikler oluyor hatta twigyde daha cok seçenek var zaten orayada bakabilirsn
Aaaa çok mantıklı twigy yi tamamen unutmuştum iyi aklıma getirdin. Bize yakın hiç yok ama buyaka avm de vardır sanırım veya viaportta.. Bi gitmek lazım..
Uzaktan kumanda etmeye çalışıyor seni Ya erkekler için eşlerinin vücudu ne kadar önemli yaa Allah Allah.. Şurda geçici süreliğine böyleyiz tadımızı kaçırmasalar olmuyor.
Aman çok dikkat et, o daha aylıkken bebek sarmısak sokmaya kalkar ağzına mazallah Hiç güven vermedi bana kv.. Sen nereye bebek oraya hiç kusura bakmasın. Kendi çocuğunu büyütmüş sırasını savmış işte yeter. Başkasının çocuğuna da karışmasın. Ne demek annesinden gizli şunu yaparız bunu yaparız. Heveslerini anlıyorum o da babaannesi ama senden gizli bişeyler yapma hevesi var o kadının.

Bi sure boyle denicem zaman yaklasinca bakicam nolcak kirilip uzulmemdense bilmesin sevgili gicik kocam :))

Deli gibi alışveriş yapmak istiyorum
Bendeeeeeeeeeeee Aşırı tatlılar yaaa güle güle giysin kuzucuk
Kalsiyum ve magnezyumu neden 3 gunde bir aliyorsun bana her gun dedi bacak aralarimdaki agrilardan dolayi
Benim hiç ağrım yada krampım olmuyor kuzum. Benim sadece aşırı enerjisizliğim vardı bir de göz kararmam. Onun içinde kanın yerinde aslında dedi. Sadece demir ilacını kullan diğerlerini sürekli içme dedi. Kramp gibi sorunların olursa magnezyumu her gün iç dedi. Bende zaten vitamin kullanmayı sevmiyorum işime geldi.
Kizlar ya bende bas donmesi oluyor saga ve sirt ustu yatincada nefesim daraliyor hele yemek yersem yatamiyorum bile yaa yemek yemeye korkar oldum
Canım bende yemek yerken biraz fazla yediysem veya birazcık hızlı yediysem soğuk soğuk terliyorum ve gözüm kararıyor gidip yatıyorum bi 10 dk kadar kendime gelip yemeye devam ediyorum. Böyle bişey oluyor bana da ama geçen doktora gittim işte vitaminler verdi, onları kullanmaya başladığımdan beridir biraz düzeldim.Sende de bi vitamin eksikliği olabilir bilemedim.

Evet canım twigyde secenek bol illaki güzel begendigin bir model çıkar

Yok illa kaciracaklar canım analari yetmiyor ya kendileride birsey diyecekler can sıkacaklar

Ancaaa hayal kursun birakmam ki Allahım nasip etmesin insaAllah onun yüzunden ne dualar ediyorum bir bilsen bana düşkün olsun sadece bende dursun diye kafayi sıfır bana sacma sapan dusunceleriyle onda durmasın ağlasin mecbur bana gelsin diye dua ediyorum

Bi sure boyle denicem zaman yaklasinca bakicam nolcak kirilip uzulmemdense bilmesin sevgili gicik kocam :))
Gittigi yere kadar canım ama gıcık bile olsa Allah yanından eksik etmesin diyorum ben esim yokken kendimi cok yalnız ve eksik hissediyorum 5 senedir hayatımda cok seviyorum cok alıştım yanimda olsada hic kirmasam uzmesem diyorum uzakta olunca kiymetli oluyor işte ama geldiginde güzel olucak insaAllah hersey kizimizla beraber mutlu aile olucaz sende üzülme gelip gecici şeyler gerçekten yinede hayat arkadaşı yoldas es Allah beter seylerden korusun tuz biber bunlar bize laf etmeleri ben canım cicim yapıyorum idare ediyorum mecburen oda ikna olms gibi yapıyor idare ediyoruz birbirimizi

Waaoowwww tahlile geellll

Kesinlikle oyle cani saolsun yeterki saglikli sihhatli yanimda olsun gerisi isin sakasi babamiz o bizim Allah kimsenin esini basindan eksik etmesin aile huzursuzlugu vermesin.

Senin bu kadar hassas oldugun bi donemi yalniz gecirmen zorluyodur seni eminim ne kadar kaldi esinin gelmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…