2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aminnn inşallah❤❤

Yoo sinir olmuyorum. Cunku beni uzecek kadar ileri.gitmez bu konuda. Kendininde 4 aylik gobusu var ben ses ediomuyum

Teşekkür ederiz teyzesi

Günaydın kızlar , yaklaşık bir 20 sayfa okudum herhalde , geçen sefer bi arkadaşın dediği gibi ödevini bitirmiş öğrenci gibi hissediyorum şu an :)
Kv konusunda kendi adıma pek sorun yaşadığımı söyleyemem aslında, bizim sorunumuz 4 senedir tam bi samimiyet kuramadık fesatlıkları falan yoktur , düşüncelidir ama ben isterim ki yakın olsun arada ugrasin gelsin, evimiz çarşıda o kadar çarşıya çıkar sana da geliyorum demez, ben de kendimi dışlanmış gibi hissediyorum ki dedim anne madem çıktın bana da gelseydin ya diye ama yok yani çok nadir beraber bir işimiz varsa anca. Habersiz gelmeleri falan olmaz. Biz ona gidelim bi şey yaptirmaz tabi ben durmam, yardım ederim. Beni sinir eden tek durum var ekonomik durum olarak, şu an onun evinde oturuyoruz 2+1 ve anca sığıyoruz bebek de geliyor diye en sonunda 3+1 ev alabildik çok şükür , ama bu düşüncelerimizi bildikleri halde hiç biz de destek oluruz vs demediler ne kv ne kp, dahası eşim de çok gururludur hiç istemez bişey ve onlara da hak veriyor ben söyleyince, kp durumu çok iyi en iyi semtte oturuyorlar, esnaf, yazlıkları var herseyleri tamam ama şu an biz TOKİ den alabiliyoruz ancak evi, şu an kaldığımız evi satıp gorumcemle bize pay etseler çok mu şey istiyorum, kendi ihtiyaçları olsa ağzımı açmam zaten. Benim ailem daha ev bakarken biz de destek olalım deyip durdular , ki benimkilerin bi evi var başka bişey yok. Ben de sinir oldum onlar düşünmüyor siz niye böyle diyip duruyorsunuz diye, şimdi de aynısı babam çocuk odasını biz alıcaz diyor, iki emekli maaşıyla bunu söylüyor , ama kp ağzından daha torun için bir kelime çıkmadı. Kv de de işte bir battaniye örüyor bakalım bi de English home dan 2'li tulum aldı o kadar. Beklenti içinde de olmamak en doğrusu elbette ama ben kendi aile ortamımda kuzenlerimde hiç böyle durumlar görmediğim için anlayamıyorum onları.
Önümüzde az zaman kaldı , benim yapacak o kadar çok işim var ki, aldığımız eve anca Kasım da geçebileceğiz, tadilat masrafları vs.. bakalım altından nasıl kalkıcaz bebek için gerekli olanları Aralık tan itibaren tamamlamaya başlıycam artık yapacak bir şey yok...

Bence samimi olmaması en güzeli, fazla samimiyet tez ayrılık getirir diye düşünüyorum :/

Bu biraz buyuk ve agir arkadasim aldi tutamadi bebek daha hafif ve yumusak bir sey al tavsiyem kocaman kalip bebegin duratinda kut dusuo

Kizlar cocukmarket.com da beneto travel sistem bebek arabasi indirime girmis. Bi bakin isterseniz

OOo günaydın arkadaşlarr kayınvalide konuları acılmıs okumaya calıstım rabbim yardımcısı olsun zorda olanların..Ben evlendiğim gün o konuyu kapattım ve hiç görüşmedim.Maddi manevi hiçbirseylerini istemedim.Nişanlılık sürecim de yaşadıklarımdan sonra aldığım bi karardı.2 yıldır hiç irtibat kurmadık.Eşim görüşüyor.Torun olunca işler nolur bilmiyorum bunu düsünüp üzülüp bebişimi etkilemek istemiyorum suan tel bildğim bu.Neyse bırakalım tatsız konularıı bebişlelrden bahsedelim izmirde bir görüşme yapılcaktı anneler göürüstümü bilmiyorum istanbul da bizde yapalım diyorum nediyorsunuz?

Bence samimi olmaması en güzeli, fazla samimiyet tez ayrılık getirir diye düşünüyorum :/
Sen de haklısın canım, ama öyle sivri dilli, kötü niyetli, laf sokup duracak biri değil e o zaman biraz olsun yakınlık kursak daha iyi değil mi, yabancı gibi davranması hoşuma gitmiyor sadece.

Sen de haklısın canım, ama öyle sivri dilli, kötü niyetli, laf sokup duracak biri değil e o zaman biraz olsun yakınlık kursak daha iyi değil mi, yabancı gibi davranması hoşuma gitmiyor sadece.

Emin ol kuracağı yakınlık da samimi olmaz kv nin , mesafe güzeldir :)
Herşey gönlünce olsun inşallah

Kizlar benim bebek gobegimin alt kisimlarinda geziyo cok assagisa vuruslarini nerdeyse popomda hissedicem yani o derece normalmi bu ya ne zaman yukari cikarki cocuuuum oturamiyorum

Oh ne guzel kayseride kmse yokki bende gorussem

Günaydınlaaarr.. Gerçi günaydın vaktini geçtik ama ancak gelebildim buraya.. Derdi olanların Allah yardımcısı olsun inşallah.. Kayınvalide konusundan dertli çoğu arkadaş, ben şunu anladım ki onları olduğu gibi kabul etmekten başka çare yok.. Ha, benim Kayınvalidemle bir problemim yok çok şükür, iyi niyetli, beni kendi evlatlarından ayırmayan birisi ama ben de sevgisinden, ilgisinden boğulduğumu hissediyorum bazen.. Her şeyimi merak ediyor, her şeyimi soruyor ilgileniyor, bebek için de aşırı hevesli, ama ben de bu ilgiden boğuluyorum işte.. Hatta canımı sıkma dercesine geliyorum ama sonra kızıyorum kendime, rahat mı batıyor şükret haline ya kötü biri olsaydı diyorum.. Asıl sorun şu bence, yani benim açımdan, kendi anneme kızsam da, küssem de, yaptığından en ufak bir rahatsızlık duysam da çekinmeden söyleyebiliyorum. ama Kayınvalideme aman kırmayayım, üzmeyeyim diye hiç bir şey diyemediğim için kendi kendini kendimi dolduruyorum.. Sanırım boşvermeyi öğrenmek en iyisi..

Bu arada dün detaylı usg ye gittik.. Her şey yolunda çok şükür.. Allah hepimize, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Arkadaslar izmirde olanlardan kadin dogum.doktor tavsiyesi bekliyorum.acil lutfen isinin ehli en onemlisi halden anlayan kirici olmayan birisi tabiki en basta profesyonel bir doktor acil tavsiyelerinizi bekliyorum yardimci olirsanz cok sewinirim

Merhaba, Ben medical park'ta vedat uluğ'a gidiyorum, kendisinden memnunum, ama öyle uzun uzun konuşan anlatan bir doktor değil, rahat biri, kasmıyor.. Medical park' ta yine başka bir arkadaşımın gittiği ve memnun kaldığı diğer doktor da volkan Emirdağ.. Ama ben hiç tanımıyorum, yorum yapamayacağım.. Medical Park için benim şuan için tek tereddütüm normal doğumda epidural zorunlu tutmaları.. Yani emin değilim aslında bir konuda, 3 sene önce orada doğum yapan arkadaşım söyledi, ben henüz soramadım doktoruma..

Bir de eğer Kent hastanesini düşünürsen, Orçun Sezer i önerebilirim.. Daha ilgili, daha uzun uzun anlatan bir doktor.. Ama Kent hastanesinin Sgk anlşamsı yok ve doğum ücretleri de daha fazla diğer yerlere göre.. Ama özel sigortan varsa bir değerlendirebilirsin..

Merhaba annelerrr. Eşim bugün bana simit almadı diye kavga ettim .Kızlar baya baya kavga ettim yani simit için küsüm şu an o da bana küs . Baya manyaklaşıyormuşuz bu dönem

Bu biraz buyuk ve agir arkadasim aldi tutamadi bebek daha hafif ve yumusak bir sey al tavsiyem kocaman kalip bebegin duratinda kut dusuo
Evet canım öyle diyenlenlerde var, o zaman aventin beyaz bir emziği var o daha sağlıklıysa onu alırım veya chicco kauçuktan alırım.

Ben bi aksilik olmazsa gelirim inşallah canım
Oh ne guzel kayseride kmse yokki bende gorussem
Ben kayseriliyim canım ama malesef İstanbulda yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…