- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 31
Aminnn inşallah❤❤Yeri geliyor kendi annemiz babamızla ters düşüp dargınlık yaşayabiliyoruz, kaldı ki hiç bilmediğin insanlarla anlaşmak daha da güç. Hele ki oğluna ayrı yalnızken ayrı oynayıp tiyatral yeteneği güçlüyse iyice yandık :/
Allah herkesin kalbine göre versin, bize de evlatlarımıza da acısın. Yuvalarımız mutluluk ile taçlansın inşallah
Yoo sinir olmuyorum. Cunku beni uzecek kadar ileri.gitmez bu konuda. Kendininde 4 aylik gobusu var ben ses ediomuyumOhh bee yalnız değilmişim. Çevremde ki herkesin kocası kadınları elleriyle besliyor bi benim ki böyle sanıyordum. Sen sinir oluyor musun peki kuzum yoksa gülüp geçiyor musun? Ben çok sinir oluyorum hatta küstüğüm oluyor eşime o kadar uyuz oluyorum
BendeeeeeeeeeeeeAşırı tatlılar yaaa güle güle giysin kuzucuk
Benim hiç ağrım yada krampım olmuyor kuzum. Benim sadece aşırı enerjisizliğim vardı bir de göz kararmam. Onun içinde kanın yerinde aslında dedi. Sadece demir ilacını kullan diğerlerini sürekli içme dedi. Kramp gibi sorunların olursa magnezyumu her gün iç dedi. Bende zaten vitamin kullanmayı sevmiyorum işime geldi.
Canım bende yemek yerken biraz fazla yediysem veya birazcık hızlı yediysem soğuk soğuk terliyorum ve gözüm kararıyor gidip yatıyorum bi 10 dk kadar kendime gelip yemeye devam ediyorum. Böyle bişey oluyor bana da ama geçen doktora gittim işte vitaminler verdi, onları kullanmaya başladığımdan beridir biraz düzeldim.Sende de bi vitamin eksikliği olabilir bilemedim.
Günaydın kızlar , yaklaşık bir 20 sayfa okudum herhalde , geçen sefer bi arkadaşın dediği gibi ödevini bitirmiş öğrenci gibi hissediyorum şu an :)
Kv konusunda kendi adıma pek sorun yaşadığımı söyleyemem aslında, bizim sorunumuz 4 senedir tam bi samimiyet kuramadık fesatlıkları falan yoktur , düşüncelidir ama ben isterim ki yakın olsun arada ugrasin gelsin, evimiz çarşıda o kadar çarşıya çıkar sana da geliyorum demez, ben de kendimi dışlanmış gibi hissediyorum ki dedim anne madem çıktın bana da gelseydin ya diye ama yok yani çok nadir beraber bir işimiz varsa anca. Habersiz gelmeleri falan olmaz. Biz ona gidelim bi şey yaptirmaz tabi ben durmam, yardım ederim. Beni sinir eden tek durum var ekonomik durum olarak, şu an onun evinde oturuyoruz 2+1 ve anca sığıyoruz bebek de geliyor diye en sonunda 3+1 ev alabildik çok şükür , ama bu düşüncelerimizi bildikleri halde hiç biz de destek oluruz vs demediler ne kv ne kp, dahası eşim de çok gururludur hiç istemez bişey ve onlara da hak veriyor ben söyleyince, kp durumu çok iyi en iyi semtte oturuyorlar, esnaf, yazlıkları var herseyleri tamam ama şu an biz TOKİ den alabiliyoruz ancak evi, şu an kaldığımız evi satıp gorumcemle bize pay etseler çok mu şey istiyorum, kendi ihtiyaçları olsa ağzımı açmam zaten. Benim ailem daha ev bakarken biz de destek olalım deyip durdular , ki benimkilerin bi evi var başka bişey yok. Ben de sinir oldum onlar düşünmüyor siz niye böyle diyip duruyorsunuz diye, şimdi de aynısı babam çocuk odasını biz alıcaz diyor, iki emekli maaşıyla bunu söylüyor , ama kp ağzından daha torun için bir kelime çıkmadı. Kv de de işte bir battaniye örüyor bakalım bi de English home dan 2'li tulum aldı o kadar. Beklenti içinde de olmamak en doğrusu elbette ama ben kendi aile ortamımda kuzenlerimde hiç böyle durumlar görmediğim için anlayamıyorum onları.
Önümüzde az zaman kaldı , benim yapacak o kadar çok işim var ki, aldığımız eve anca Kasım da geçebileceğiz, tadilat masrafları vs.. bakalım altından nasıl kalkıcaz bebek için gerekli olanları Aralık tan itibaren tamamlamaya başlıycam artık yapacak bir şey yok...
Bu biraz buyuk ve agir arkadasim aldi tutamadi bebek daha hafif ve yumusak bir sey al tavsiyem kocaman kalip bebegin duratinda kut dusuoBende bunu alacağım kuzum, inşallah bebiş kabul eder zira baya pahallı
Ya insan hamileyken ekstra kırılıyor. Hamileye söylenmemesi gereken lafları sevdiğin adamdan duyuyorsun. Çok ayıp ya insan biraz duyarlı olur.Senin dediklerini söylesem de yine konuşuyor yine konuşuyor işte bi çenesini kapattıramadım
Sen de haklısın canım, ama öyle sivri dilli, kötü niyetli, laf sokup duracak biri değil e o zaman biraz olsun yakınlık kursak daha iyi değil mi, yabancı gibi davranması hoşuma gitmiyor sadece.Bence samimi olmaması en güzeli, fazla samimiyet tez ayrılık getirir diye düşünüyorum :/
Sen de haklısın canım, ama öyle sivri dilli, kötü niyetli, laf sokup duracak biri değil e o zaman biraz olsun yakınlık kursak daha iyi değil mi, yabancı gibi davranması hoşuma gitmiyor sadece.
Oh ne guzel kayseride kmse yokki bende gorussemOOo günaydın arkadaşlarr kayınvalide konuları acılmıs okumaya calıstım rabbim yardımcısı olsun zorda olanların..Ben evlendiğim gün o konuyu kapattım ve hiç görüşmedim.Maddi manevi hiçbirseylerini istemedim.Nişanlılık sürecim de yaşadıklarımdan sonra aldığım bi karardı.2 yıldır hiç irtibat kurmadık.Eşim görüşüyor.Torun olunca işler nolur bilmiyorum bunu düsünüp üzülüp bebişimi etkilemek istemiyorum suan tel bildğim bu.Neyse bırakalım tatsız konularıı bebişlelrden bahsedelim izmirde bir görüşme yapılcaktı anneler göürüstümü bilmiyorum istanbul da bizde yapalım diyorum nediyorsunuz?
Oh ne guzel kayseride kmse yokki bende gorussem
Arkadaslar izmirde olanlardan kadin dogum.doktor tavsiyesi bekliyorum.acil lutfen isinin ehli en onemlisi halden anlayan kirici olmayan birisi tabiki en basta profesyonel bir doktor acil tavsiyelerinizi bekliyorum yardimci olirsanz cok sewinirim
İzmir görüşmesi mi olmuş? Ben de kaçırmışım onuAaa kaçırmışım İzmir görüşmesini, bazen yakalayamıyorum iş nedeniyle :/ tüh
Evet canım öyle diyenlenlerde var, o zaman aventin beyaz bir emziği var o daha sağlıklıysa onu alırım veya chicco kauçuktan alırım.Bu biraz buyuk ve agir arkadasim aldi tutamadi bebek daha hafif ve yumusak bir sey al tavsiyem kocaman kalip bebegin duratinda kut dusuo
Ben bi aksilik olmazsa gelirim inşallah canımOOo günaydın arkadaşlarr kayınvalide konuları acılmıs okumaya calıstım rabbim yardımcısı olsun zorda olanların..Ben evlendiğim gün o konuyu kapattım ve hiç görüşmedim.Maddi manevi hiçbirseylerini istemedim.Nişanlılık sürecim de yaşadıklarımdan sonra aldığım bi karardı.2 yıldır hiç irtibat kurmadık.Eşim görüşüyor.Torun olunca işler nolur bilmiyorum bunu düsünüp üzülüp bebişimi etkilemek istemiyorum suan tel bildğim bu.Neyse bırakalım tatsız konularıı bebişlelrden bahsedelim izmirde bir görüşme yapılcaktı anneler göürüstümü bilmiyorum istanbul da bizde yapalım diyorum nediyorsunuz?
Ben kayseriliyim canım ama malesef İstanbulda yaşıyorumOh ne guzel kayseride kmse yokki bende gorussem
Ben bi aksilik olmazsa gelirim inşallah canım
Ben kayseriliyim canım ama malesef İstanbulda yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?